Bugün yine müthişti.Terini son damlasına kadar akıtıyor.Helal olsun!
Kesinlikle katılıyorum.Kadir hep eleştirirdim ancak bu sene hatasız oynayan ender futbolcularımızdan birisi.Kendini çok geliştirdi Kadir.Her gün üzerine koyarak gidiyor bence..
ya ben bu maçı stada izledim herkez iyi mucadele etti boyle oynarsa yenemiyecemiz takım yok bu ligde herkez iyi oynadı ziya her gecen gun ustune koyuyor helal olsun ona.kadire gelince bu oyuncu gercekten mukenmel oyuncu 90dakika hiç durmadı ortasahanın orkestra şefi helal olsun sivassporda uzun zamanlar oynar ama onu tutmak zor olacak buyuk takımların transfert listelerindedir inşallah gitmez yonetimin yeni sozleşme yapılması lazım şimdiden yoksa buyukler alırlar kesin
bu hafta çok çaliştin yoruldun fakat akın terının karsılıgı olarak bu taraftarın sevgısını kazandın mıllı takımdada ıyı calışarak a mıllı olacagına kuskum yok inşallah basarılarının devamı gelır
kadir devamlı üc kişilik oynar resman. takımın dinamosu dur. onun gibi mücadele eden bir kac oyuncumz daha olsa kimse bizi yenemez derim......................... ........................