Cevap: ÖN TRANSFER BİLGİLERİ
Alıntı:
HAYALKAFE Nickli Üyeden Alıntı
slm arkadaşlar transferle ilgili haberleri hala araştırmadayım ve en kesin bilgilere ulaşmak için çalışıyorum bunları kesinleştiirince ayrı bir konu açıp sizlerle paylaşacağım bu belki fenerbahçe maçından hemen sonra olur belki de hafta içinde olur şimdilik burada aldığım bazı ön bilgileri paylaşıyorum ama bir kısmını tam kesinleştiremedim onu söyleyeyim en kesin haberleri alır almaz konu açıp yazacağım.şimdi şu ana kadar alabildiğim biilgiler şöyle:
1-bilica için teklif yapıldı ve fenerbahçenin kararı bekleniyor fenerden olumlu yanıt gelirse bilica zaten sivasspora sıcak bakıyor mecnun başkanla fenerbahçe ilişkisini göz önüne aldığımzda bu transferin bitme olasılığı yüksek
2-ferhat bıkmaz ve genç oyunculardan ikisi akif ve ibrahim yay kesin gidiyor
3-şu an oynayanlar içinde gidecek kalacak olanlar fener maçından sonra netleşecek rıza hoca şu an takımdan çok sürpriz bir ismin de gidebileceği yönünde birşeyler söylemiş
4-fransadan bir oyuncu takip ediliyor tam kesin olmamamkla birlikte bu oyuncu auxerre takımından bir isim olabilir (mevkiisini bilemiyoruz)
5-afrikadan 2 oyuncuyla görüşüldüğünü öğrendim bu oyuncuların nijerya kökenli olduğu ve birinin orta saha birinin forvete yönelik olduğu söyleniyor.
6-adem sarının gelme işinde onun eskişehir sporla son durumu bekleniyor.
7-eski oyuncumuz şu anda trabzonda forma şansı bulamamayan sezer badurun geri gelme ihtimali var (az da olsa)
8-ankaragücünün durumuna göre oradaki oyunculardan bazılarıyla ilgili bir girişim olabilir
9-şu an oynayan isimlerden de fener maçından sonraki duruma göre gidenler oalcak
10-şu an kadroda oynayan türk oyunculardan birinin menajerine galatasarydan bir teklif gelmiş bu isim ummadığınız bir oyuncu onu söylemiyorum
11-kamananı yine bursanın istediği söylentileri var
12-keita saidou gönderilebilir
şimdilik bu kadar ama dediğim gibi bunların bir kısmı duyum bir kısmı ise kesine yakın bilgiler en kesin olanları kısa bir süre içinde konu açıp paylaşacağm saygılarımla...
|
bir düzeltme yapıyorum nijeryalılardan biri forvet biri defans-ortasaha özelliğinde
bir de şunu ekliyorum bjk den ayrılacak oyunculardan da gelme ihtimali olanalr olabilir