Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Organizasyonlar

Organizasyonlar Organizasyonlar

Seçenekler Arama Stil

Cevap: SİVAS HARİÇ DİĞER İLLERDE NEDEN POSTER ASMI
Alt 12.04.2009, 14:37   #21
TS58
Usta Yiğido

TS58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

213 Mesajına 329 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 TS58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart Cevap: SİVAS HARİÇ DİĞER İLLERDE NEDEN POSTER ASMI

Peki bunu yapmak çokmu zor.SİVAS'da güvenilen birkişi hesabına dahi yatırılabilir.Şimdiden fiyat alın bakalım.

2.5 metre eninde 3,5 metre boyunda Kırmızı yazı altı beyaz pankart fiyatı herkes fiyat alsın.

ÇOKMU ZOR?
TS58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.04.2009, 14:47   #22
TS58
Usta Yiğido

TS58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

213 Mesajına 329 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 TS58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

TÜRKİYE'nin ŞAMPİYONU SİVASSPOR
Teşekkürler diğer takım taraftarları
Alt 12.04.2009, 14:50   #23
KIZILCAN
Usta Yiğido

KIZILCAN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

249 Mesajına 418 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 810 KIZILCAN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Görev icabı Arabistandayım ve genellikle Sivasspor formamı sırtıma geçiriyorum.Hatta bu sayede köşe yazarı Abdullah Yiğit abimizin ağabeyi ile tanıştım.Üzerimde Sivasspor forması görünce yaklaştı ve tanıştık,kaynaştık.Hatta pederle telefonla konuşturdum birsürü ortak tanıdıkları çıktı.Eskiden Sivasta herkes birbirini tanıdığı için tanış çok çıkıyor.Herneyse inşallah Sivassporumuz şampiyon olursa koskoca bir bayrak yaptırıp Antalyada oturduğumuz binadan sarkıtmayı düşünüyorum.Sabırsızlanıyorum desek daha doğru olur.
KIZILCAN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.04.2009, 15:01   #24
club7house
Yiğido

club7house - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

115 Mesajına 186 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 671 club7house FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
ready Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sivasda nedendir bilinmez deplesman ekibi pankartını rahat ça asabiliyor fakat 4 eylül de sivasspor taraftarına gelince yasaklar başlıyor pankart yasak o yasak bu yasak acaba diyorum sivas emniyeti sivasspor taraftarına garezi mi var diye düşünmüyor degilim
Stadyumların belirli yerlerine pankart asılasına izin verilmiyor , bu her stadyumda geçerli.
Alt 12.04.2009, 15:03   #25
club7house
Yiğido

club7house - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

115 Mesajına 186 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 671 club7house FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
KIZILCAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Görev icabı Arabistandayım ve genellikle Sivasspor formamı sırtıma geçiriyorum.Hatta bu sayede köşe yazarı Abdullah Yiğit abimizin ağabeyi ile tanıştım.Üzerimde Sivasspor forması görünce yaklaştı ve tanıştık,kaynaştık.Hatta pederle telefonla konuşturdum birsürü ortak tanıdıkları çıktı.Eskiden Sivasta herkes birbirini tanıdığı için tanış çok çıkıyor.Herneyse inşallah Sivassporumuz şampiyon olursa koskoca bir bayrak yaptırıp Antalyada oturduğumuz binadan sarkıtmayı düşünüyorum.Sabırsızlanıyorum desek daha doğru olur.
Bnede izmirde oturuyorum oturduğum apartman 5 amcamla bize ait apartmanın ebatı 6 katlı çift daireli , Şampiyonluğumuz garanti olduğunda 7,5 mt genişliğinde 15 metre uzunluğunda dev bayrak rüyalarımı her gece süslüyor ve yapacağızda...
Alt 12.04.2009, 15:04   #26
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

716 Mesajına 1.358 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1056 altuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
sivaslimete Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bakin Karedesim biz kiziyoruz ediyoruz ama kimse 10 seneder 15 senedir sevdigi tuttugu beraber yatip beraber kalktigi takimini pat diye birakamaz.(Beni Yanlis anlamayin ben sivassporluyum ve istanbul takimlarindan nefret ediyorum.)Kocaelinin,Ankaragüc ünün,Bursaspor,Antalyasporun vs taraftari iyi olan Anadolu klüplerinin taraftari neden bu kadar iyi biliyormusunuz.Cünkü gecmiste takimlari bu 3 büyütülmüslere karsi müthis bir mücadele verip sampiyonluk yarisindaydi.Ve buda bu sehirlerin sadece kendi takimini tutmasini sagladi.Bizim gecmiste cok büyük basarilarimiz olmadigi icin taraftarimiz böyle.Ama ben inaniyorumki bu degisicek sivasli cocuklar bakicakki memleketlerinin takimi sampiyonluga oynuyor ve digerlerinden bir eksigi yok niye memleketimin takimi dururken baska takimi tutuyum diyecek.He belki biz göremicez ama bu olcaktir bundan eminim.
Teşekkürler kardeşim size katılıyorum
altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.04.2009, 15:10   #27
sevda58
Usta Yiğido

sevda58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

614 Mesajına 1.014 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 753 sevda58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

arkadaslar...

oncelikle kendimizden baslamamiz lazim...sorarim size su ana sivasta kalan arkadaslarinin evinin yada pencerenin onunde kimim sivas bayragi asili?...kimin dukkaninin caminin onunde bir poster yada bayrak asili? sivasta hangi sokakta, yada caddede bayraklar ballonlar asili... once biz asalim bayraklarimizi...biz yapmadiktan sonra birakin sivas disindakilerini onlar hic yapmaz....bu konu ustunue sivas valiligi, baskani, calisani ne bilim birileride birsey yapmasi lazim...ARTIK SIVAS SAMPION HAVASINA BURUNMESI LAZIM!!
Alt 12.04.2009, 15:47   #28
etzel1967
Usta Yiğido

483 Mesajına 869 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 802 etzel1967 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
sevda58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
arkadaslar...

oncelikle kendimizden baslamamiz lazim...sorarim size su ana sivasta kalan arkadaslarinin evinin yada pencerenin onunde kimim sivas bayragi asili?...kimin dukkaninin caminin onunde bir poster yada bayrak asili? sivasta hangi sokakta, yada caddede bayraklar ballonlar asili... once biz asalim bayraklarimizi...biz yapmadiktan sonra birakin sivas disindakilerini onlar hic yapmaz....bu konu ustunue sivas valiligi, baskani, calisani ne bilim birileride birsey yapmasi lazim...ARTIK SIVAS SAMPION HAVASINA BURUNMESI LAZIM!!
kesinlikle katılıyorum...sivasta bayrak seferberliği başlatılmalı...şehir iyice şampiyonluk havasına girmeli...önceden fazlasıyla yapardık bunları...eski halimizi bilmesem sivasta artık sivaslıların yaşamadığını düşüneceğim...
etzel1967 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.04.2009, 16:54   #29
sivasli215
Usta Yiğido

sivasli215 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

299 Mesajına 427 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 781 sivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblick

bundan yaklaşık 10 sene öncesine kadar sivasımız daha 3.liglerdeyken bile daha çok destek vardı takıma.hatta ben o zamanlar üniversitedeydim,istanbulda abdi ipekçiyi kapatıp takıma çeşitli etkinliklerle ciddi paralar toplanılmıştı

şimdi şampiyonluğa oynuyoruz ve şampiyonluk çok yakın.en büyük adayız.ben sivasa özellikle sivasta daha büyük destek bekliyorum ve bunu tüm türkiyeye gösterebileceğimiz bir fırsatta elimizde.2 hafta sonraki trabzon maçı!!!

inşallah 7 hafta sonra şampiyonuz.7 hafta sonra şampiyonluk maçı için ali samiyende buluşmak üzere...
Alt 12.04.2009, 17:28   #30
pover58
Usta Yiğido

501 Mesajına 741 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 787 pover58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

arkadaşlar şampiyonluk havasına girmek pek iyi fikir degil sessizce derinden gitmek en isabetlisi.bu şehir ne zaman havaya girdiyse sonu hüsran oldu .ne olacak havaya girince ne degişecek,bırakın bu işleri .sivaslı inanmamış diyenler yanılıyor.sivaslı artık şampiyonluk bekliyor.inanın 2. ligi bile istemiyor.siz nerde yaşıyorsunuz allah aşkına.çevrenizde inanmıyan varmı nerden çıkıyor bu laflar.belki maçlara yeterince ilgi yok ama bu inanmadıgımızı göstermez.yigido şampiyonluktan başka bişey düşünmüyor.ben insanların bu şekilde düşündügünü biliyorum.havaya girmek içinse daha erken,biraz daha sabır diyorum.
pover58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
asmiyoruz, dİĞer, harİÇ, neden, poster, sİvas, İllerde