YOULA Kadro Dışı
Eskişehirspor'un Golcü oyuncusu Suleyman YOULA Eskişehirspor Yönetimi Tarafından Süresiz Kadro Dışı Bırakılmıştır.
Mehmet YILDIZ sakatken Ersen Martin Gibi bir forvetin yerine iyi bir oyuncu olabileceğini düşünüyorum 2.yarı için . Güçlü ve iyi bir oyuncu olarak görüyorum.
Sizce Sivasspor'a Gelse İş Yapar mı ? Görüşlerinizi Bekliyorum.
Daha iyi bir oyuncu alınacaksa Youla'ya Gerek yok bence Düşüncelerinizi Bekliyorum...
Kovulan Bir oyuncu Sivas'a Hiç GELMESİN diye düşünenleriniz Var mı ?
TEŞEKKÜRLER.
YOULA KADRO DIŞI
Ünal, yaptığı açıklamada, Youla’nın kulübün iç disiplin talimatlarına ve geleneklerine yakışmayan hal ve hareketlerde bulunduğunu belirterek, şunları kaydetti:
"Youla, camiamıza, büyük taraftarımıza, formasına, etik değerlere saygı göstermediği için yönetim kurulu kararıyla, gerekli cezalar verilerek süresiz kadro dışı bırakılmıştır. Youla, Ziraat Türkiye Kupası’nda yapacağımız Antalyaspor maçının kadrosundaydı. Buna rağmen kampa katılmayıp, kenti terk etti. Daha öne de disiplinsiz hareketleri nedeniyle kendisini uyarmıştık. Bu yaptığı hareket de bardağı taşıran son damla oldu. Yönetim kurulu olarak yaptığımız toplantıda Youla’nın süresiz kadro dışı bırakılmasına karar verdik."
Fanatik
29 Kasım 1981 Doğumlu (28) Gine Milli Takımı Oyuncusu