düsmanlarimizin ekmegine yag sürdük afiyet olsun bu defansa cözüm yokkkkk artik Toparlanmamiz lazim. bu ne 15000 seyirci geliyor. yenilip boynumuzun egilmesi icin....
Bu Konuda Elbeyliliyiz'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Maçta göze çarpanlar : takım geriye düşsede oynama isteğini asla kaybetmiyor inanmıslar bu ligde kalacaklar
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : iyi oynadık mac gıttı geldı fakat son golden sonra karar belli defansımız ölü hayrettın defansın göbejinde pek becerikli degil yüksek toplarda etkısız kalıyor
Maçın Yıldızı Kimdi :kamil grosicki elbette
Maçın en kötüsü kimdi : hayrettin ve eneramo
Maçta göze çarpanlar : haftaya daha iyi olacagımıza ınanıyorum
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : kısmet değilmiş sevıncımız haftaya kaldı
Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : bu macta hep gol atmak ıcın oynadı zıya ve ugur sureklı ılerıye cıkıslar yaptı onlara böyle bir birifink vermiş muhtemelen bu iyiydi fakat futbolcular geri dönemedi ileride kaldı kamanan ıyı tercıh suarez o kadarda etkılı degıl rakıbı rahatsız edemıyor
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 58akif34'a Teşekkür Ediyor...
Maçta göze çarpanlar : Bugün iyi mücadele eden sadece Grosicki ve Uğurdu. Onların haricinde takım çok kötüydü. Kadir de bugün beni hayal kırıklığına uğrattı.
.
Kardesim ne diyosun sen??´???
Maci izlemedin galiba Kadir bugün müthisti !!! Sen baska mac izlemissin kusura bakmada
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı münihli_58'a Teşekkür Ediyor...
maçı nerden bakarsanız 50 tane ts li arasında izledim maalesef. sivassporlu bi tek ben vardım. ist şirinevler meyadan da maçı izledim. nerde bu yiğidolar. neden takımlarına sahip çıkmıyolar. ts taraftarının takımına verdiği desteğin üçte birini bile veremiyoruz. yazık bize yazık