23.08.2014, 20:52
|
|
Yeni Yiğido
3 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0
|
Cevap: Sivasspor - Mersin idmanyurdu
Alıntı:
34MUAMMER58 Nickli Üyeden Alıntı
bana bak kanal 58 misin nesin dün üye olmuşun şurda aDAM OL ,senin kanalına laf eden yok ,yazı kanalınızın yayınına yönelik değil zaten ,kanalınızıda beğenirim ,beğenmem ,teşekkür ederim etmem ben bileceğim iş ,kaçparalık adamsınki bana laf konuşuyon ,terbiyesizliğin luzumu yok adam ol,sivasa göç etmeyi düşünüyordum, sırf seningibi çapsız adamların bu şehirde çok olması yüzünden düşünmüyorum,önce sen adam olacaksınki ,yayın yaptığın kitleye sahip çıkacaksın,varsa bi eksikliğimiz ,teknik aksaklığımız düzeltmeye size daha iyin yapmaya çalışırız diyeceksin,konu başlığı kanal 58 değil,çok istiyorsanız izlememde kanalınızı ,bu saatten sonra uydudanda sileceğim ,sivasda sizin olsun ,sivassporda ,busaatten sonrada hiçbiri beni ilgilendirmiyor,bir şehri güzel yapan parkları bahçeleri değildir,içinde yaşayan insanlarıdır, senin gibi çapsız çapsız adamlarla muatap olmam bidahada bilmediğin insanlara laf atma ,böyle senin gibi insanların yüzünden bu şehirdende insanlarındanda tiksindim bidada alıntı malıntı yapma kanalın senin olsun, bana kanalmı yok,alttrafı köy pikniğini seyretmem olur biter
|
) 2'le... Göç edcekmış ben bunu dedım dıye göçmuycekmış
|
|
|