14.05.2013, 09:07
|
|
Usta Yiğido
742 Mesajına 1.947 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 825
|
Cevap: Rıza Çalımbay Gidiyor mu?
Alıntı:
Rallim58 Nickli Üyeden Alıntı
Rıza Çalımbay hocamıza emeklerinden dolayı teşekkür etmeliyiz.
Allah yar ve yardımcısı olsun. Empati kurarak yaklaşmadığımız günler çok oldu. Babasının yaşadığı ağır operasyondan etkilenmemek mümkün değil. Hem aile içi, hem de saha içi ve saha dışı gelişmelerle mücadele etti. Yolun açık olsun hocam.
Ancak, kimilerinin bilo'su kimilerinin bülo'su olarak bilinen Bülent Uygun için, daha düne kadar;
- Tam bir şowmen, sadece kendi reklamı için, gündemde olmak için elinden geleni yapıyor,
- Futbolcuların menejerliğini yapıyor, menejerliğini kabul etmeyen futbolcuyu transfer etmiyor,
- Maç başı özel anlaşmalar yapıyor, komisyon alıyor, komisyonunu ödemediği futbolcuyu değil 11'e almak 18'e bile almıyor,
- Yerli yersiz açıklamaları ile sempati duyulan şehrimize, takımımıza antipati duyulmaya başlattı,
vs.vs. söylemlerini bu taraftar demiyor muydu?
Bütün bu yaşanılanlara rağmen halen ısrarcı olunup 2. dönem başlatılırsa sonucunu da bekleyip göreceğiz.
|
Benim yazmayı düşündüğümü yazmış Rallim 58 ağabeyim. Hani takımı darmadağın ederek gitmişti, futbolcuları satmıştı ne oldu unutuldu mu bunlar???? Benim şahsi kanaatim Bülent UYGUN'un SİVASSPOR'un başına tekrar geçmemesi. Başka hoca mı yok? SİVASSPOR hocasız mı kalacak??
|