19.03.2015, 08:58
|
|
Usta Yiğido
943 Mesajına 1.796 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 959
|
Cevap: YALAKA A HBER
Alıntı:
34MUAMMER58 Nickli Üyeden Alıntı
KARDEŞİM önce bu atv nin niye böyle sivas aleyhtarı yayın yaptığını bilmek için,bu kanalın sahiplerine ,memleketine ,dünya görüşüne bakacaksın,sivasspora gelmeden ,memleket meseleleri hakkında yaptıkları haberlere bakmak lazım,yaw bakanların yatak odalarından çelik kasaların ,parasayma makinalarının ayakkabı kutularından rüşvet paralarının çıktığı dönemde bu kanal penguenlerin yaşamını konu alan belgesel yayınlıyordu,artık siz düşünün bu kanalın tarafsızlığınısahipleri ağırlıklı olarak laz ,hani şu milletin ..na koyacağız diyen laz varya o,genel yayın yönetmenleri muhabirleri ağırlıklı olarak trabzonlu elbette kuyruk acıları var,yorumcuları kınamıyorum,3 kuruş para için şerefini satan adamlar,kendilerine ne direktif veriliyorsa onu yapan satılmış kişilikler,ts yi elediğimizde ömer efendinin surat ifadelerini unutmadık,benim anlamadığım şu,bu ülkede herkes futbolu biliyor ,böyle oktay gibileri ,ömer üründül gibilerie nediye yorumlattırıyorlar onu anlamıyorum,kayseri sporla ,sivassporu yorumlarken ,sanki kayseri barcelona olmuş ,bizde tesadüfen kupada karsısına çıkmış 3.lig takımı gibi ,neymiş efendim sivassporlu oyuncular yere yatmışda kalkmamış,adama demezlermi ulan gavat ,eneramo yattıysa kazma kayserililer ayı gibi daldıda adamı sakatladı ,baskada yerde yatana rastlamadım acaba ben baska maçmı seyrettim ,kimi kime şikayet edeceksinki?yolsuzluklarını gizleyen bu kanala cezamı verecekler sanki?engüzel cevabı sivaslılar verir diyecemde ,maalesef sivaslılarda bu kanalın ve sahiplerinin yalakası ve ayakçısı olmuş sivasda yine maç var ,gelsinler bi, sivasda varsa 40 50 delikanlı ,yorumcu gelen kişiye ,spikere,kanalın sorumlusu kimse bi ayAR versinler,yine maçta taraflı yayın yapaRSA canlı yayın aracını yaksınlar bak bida sivasa gelebiliyorlarmı?yanlı yayın yapıyorlarmı ?bunların başka dilden anlıyacağını sanmıyorum
,
|
Çok güzel tespitler, aynen katılıyorum.
|
|
|