Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

--->: YARDIM KAMPANYASI
Alt 15.09.2006, 12:55   #21
AyhanBayrak
Operator

AyhanBayrak - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

118 Mesajına 364 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 AyhanBayrak kann auf vieles stolz seinAyhanBayrak kann auf vieles stolz seinAyhanBayrak kann auf vieles stolz seinAyhanBayrak kann auf vieles stolz seinAyhanBayrak kann auf vieles stolz seinAyhanBayrak kann auf vieles stolz seinAyhanBayrak kann auf vieles stolz seinAyhanBayrak kann auf vieles stolz seinAyhanBayrak kann auf vieles stolz sein
Standart --->: YARDIM KAMPANYASI

Bendende 100 EURO insallah yapilan yardimlarla sivassporumuza yarari olacaktir. Eger su an yardimci olamayacaksak hicbir anlami yok zaten, eger basariyi yakalamak istiyorsak iste simdi zamani diye düsünüyorum takimimizin basarilariyla övünmek istiyorsak yada gelecek icin güclü bir sivasspor bekliyorsak herkes elini tasin altina koymasi gerektigi düsüncesindeyim. Evet sivasli gardaslar hadin bakalim simdi destek zamani sen vereceksinki sivassporda sizlere basari versin
HEP DESTEK TAM DESTEK
Alt 15.09.2006, 12:58   #22
AyhanBayrak
Operator

AyhanBayrak - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

118 Mesajına 364 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 AyhanBayrak kann auf vieles stolz seinAyhanBayrak kann auf vieles stolz seinAyhanBayrak kann auf vieles stolz seinAyhanBayrak kann auf vieles stolz seinAyhanBayrak kann auf vieles stolz seinAyhanBayrak kann auf vieles stolz seinAyhanBayrak kann auf vieles stolz seinAyhanBayrak kann auf vieles stolz seinAyhanBayrak kann auf vieles stolz sein

DEĞERLİ SİVASLILAR SİVASSPORUMUZ İCİN
YARDIM KAMPANYAMIZA DESTEKLERINİZİ BEKLİYORUZ..
Şimdiden kampanyaya ilgi gösteren yiğide ve yiğidolara teşekkür ediyoruz..

YARDIM KAMPANYASINA KATILIM GÖSTEREN ÜYELER

CAGLAYAN............100 €URO
RüstüElmas...........100 €URO
SivasLady ............100 €URO
T_İ_T....................150 YTL
AyhanBayrak.........100 €URO
Alt 15.09.2006, 16:23   #23
yigido Atilla
Usta Yiğido

yigido Atilla - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

179 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 862 yigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOKyigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart -->: YARDIM KAMPANYASI

Ben de sivasspora destek kampanyasina 100 euro ile katiliyorum Yalniz Parayi nasil gönderecegimize dair bir örnek Überweisung schein bu siteye konsun ki yanlislik olmasin ona bakip yazalim . Almanyadan Gönderen kisiler zorluk cekmesin ......

NOT= Kombine destek kampanyasina 2 .Kombine ile katildim yanlis bir yazi yüzünden vakif bank 45 gün sonra Kombine parasini dernegin hesap numarasina gecirmis bir daha öyle yanlislik olmasini istemiyorum....
Alt 15.09.2006, 16:39   #24
CAGLAYAN
Usta Yiğido

CAGLAYAN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

34 Mesajına 72 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 910 CAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

yigido Atilla ya bu örnek Davranışından dolayı Teşekkür ediyoruz. belirtmiş oldugu gibi Kombine kampanyasındada yardımlarını esirgememişti.
CAGLAYAN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 15.09.2006, 16:42   #25
CAGLAYAN
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 910 CAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

DEĞERLİ SİVASLILAR SİVASSPORUMUZ İCİN
YARDIM KAMPANYAMIZA DESTEKLERINİZİ BEKLİYORUZ..
Şimdiden kampanyaya ilgi gösteren yiğide ve yiğidolara teşekkür ediyoruz..

YARDIM KAMPANYASINA KATILIM GÖSTEREN ÜYELER

CAGLAYAN............100 €URO
RüstüElmas...........100 €URO
SivasLady ............100 €URO
T_İ_T....................150 YTL
AyhanBayrak.........100 €URO
yigido Atilla...........100 €URO
-->: --->: YARDIM KAMPANYASI
Alt 15.09.2006, 16:56   #26
yigido Atilla
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 862 yigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOKyigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart -->: --->: YARDIM KAMPANYASI

ne güzel
Alıntı:
serhankaburcuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bu kampanyaya desteğin çığ gibi olacağını düşünüyorum...Bizde 1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği olarak Sivastan bu işin takipçisi olacağız...Bu kampanyayı başlatan www.sivasspor.com ailesine teşekkür ederiz...

Bu işin İstanbuldaki takipçisi olacak olan İstanbul Taraftarlar Derneğine Ve Sivasta bu işi takip edecek olan 1967 Sivasspor Genç Taraftar Derneği yöneticilerine ve üyelerine şimdiden başrılar diliyoruz...

HAYDİ YİĞİDOLAR ŞİMDİ DESTEK ZAMANI....
NOT= Böyle güzel yazilar görmek istiyoruz 1967 Sivassporgenc taraftarlar dernegi & istanbul genctaraftarlar dernegi iksininin de amaci ayni sadece Sivasli genc taraftarlari ayni cati altinda toplamak ve takima taraftar kazandirmak ve stadta Sivassporumuzu desteklemek icin oradalar ikisini birbirinden hic ayirt etmiyorum . Bazi yazilar okuyorum sanki iki dernegi bir birine düsürmek icin ugrasanlar var bu kisilere müsade etmeyin ve birbirinizi güzel sözlerle motive edin cünkü iki dernegimizinde hedefi sadece sivassporumuzu desteklemek icin oradalar baska ne amaclari olabilirki.. iki dernegi de cok seviyorum hedef belli takima Bilincli traftar kazandirmak icin cahil taraftar takima faydasindan cok zarari vardir
Alt 15.09.2006, 17:14   #27
yigido Atilla
Usta Yiğido

Standart -->: --->: YARDIM KAMPANYASI

Alıntı:
CAGLAYAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
yigido Atilla ya bu örnek Davranışından dolayı Teşekkür ediyoruz. belirtmiş oldugu gibi Kombine kampanyasındada yardımlarını esirgememişti.
Mehmet kardes süperligin de bir bedeli var basari kendiliginden gelmiyor biz o süperligde kalmak istiyorsak iyi transferler yapmak istiyorsak mecburen Büyük Baskanimizi bir sivasli olarak yalniz birakmamaliyiz her sivasli elinden geldigi kadar sivassporumuzu desteklemeli bu sadece sivasspora degil ayni zamanda sivas sehrimizede katkimiz olur sivassporun süperligde kaldigi müddetce bundan sivashalki da faydalanacaktir her bir süper lig macinda diger illerden gelen rakip taraftar ihtiyaclarini sivasta karsiliyacaktir örnegin lokantasi dükkanlari magzalari simitcisi su an aklima gelenleri yazdim bundan hepsi nasiplerini alacaklardir insallah cok kardesimiz bu kampanyaya katilir
Alt 15.09.2006, 18:38   #28
CAGLAYAN
Usta Yiğido

DEĞERLİ ARKADAŞLAR BURDA MEBLAĞ SÖZ KONUSU DEĞİLDİR HERKES DİLEDİĞİ MİKTARDA BÜTCESİNE GÖRE YARDIM YAPABİLİR. 5 YTL den 100 000 YTL´ye KADAR
HAYDİ SİVASLILARIM SİVASSPORUMUZ İÇİN YARDIMLARIMIZI ESİRGEMEYELİM BU TAKIM HEPİMİZİN İYİ GÜNÜNDE GURUR DUYUP KÖTÜ GÜNÜNDE SIRT ÇEVİRMEYELİM .
--->: -->: --->: YARDIM KAMPANYASI
Alt 15.09.2006, 21:29   #29
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1295 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt
Standart --->: -->: --->: YARDIM KAMPANYASI

Alıntı:
yigido Atilla Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ne güzel

NOT= Böyle güzel yazilar görmek istiyoruz 1967 Sivassporgenc taraftarlar dernegi & istanbul genctaraftarlar dernegi iksininin de amaci ayni sadece Sivasli genc taraftarlari ayni cati altinda toplamak ve takima taraftar kazandirmak ve stadta Sivassporumuzu desteklemek icin oradalar ikisini birbirinden hic ayirt etmiyorum . Bazi yazilar okuyorum sanki iki dernegi bir birine düsürmek icin ugrasanlar var bu kisilere müsade etmeyin ve birbirinizi güzel sözlerle motive edin cünkü iki dernegimizinde hedefi sadece sivassporumuzu desteklemek icin oradalar baska ne amaclari olabilirki.. iki dernegi de cok seviyorum hedef belli takima Bilincli traftar kazandirmak icin cahil taraftar takima faydasindan cok zarari vardir

EYVALLAH ABİ....Bizim yani 2 dost derneğin arasını hiçbir kuvvet bozamaz...Biz bu yola başkoyduk ve bu yolda İstanbuldaki kardeşlerimizle beraber kolkola el ele yürüyerek devam edeceğiz...Aramızda hiçbir bozukluk yok...Aksine iki dernek arasında devamlı ve organizeli bir çalışma var...
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 16.09.2006, 02:18   #30
faruk-58
Yeni Yiğido

faruk-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 faruk-58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Ben 10 YTL vermek istiyorum.
Hesap açıldığında bu hesaba yatırırım.
faruk-58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
kampanyasi, sİvasspor, sİvassporcom, yardim