En azından sahaya çıkarken ellerinden tuttukları minik çocukların formalarında yazılı kavrama ayak uydurup “SAYGI”lı davranabilirlerdi. Sporun ruhuna ve kurala bağlı olarak da o golü atabilirlerdi.. DİYE YAZMIŞŞSIN
AMA ;
Atilla Gökçe efendi..!! Sen rakibine “SAYGI”lı bir bakış yapmış olsaydın, koskoca yorum yazında sadece tek satırla Sivasspor'a yer ayırmazdın..
Önce rakibine “SAYGI”lı olmayı senin bundan önceki objektif yazılarından okumamış olsaydım.. Atilla GÖKÇE'de kimmiş der güler geçerdim.. Ama şimdi ben seni efesle kınıyorum...!! Nerede senin hakkaniyetli yazıların... NOKTA
Sevgili yazar eğer bizim mesajlarımızı okuyorsan benim mesajımı dikkate almanı şiddetle tavsiye ediyorum.Bak şimdi sen bu yazıyı yazdın ya,milliyette yayınlattın şimdi evden çıkıyorsun 100 mt ilerideki bakkala gidiyorsun -selam bana bir tane buz gibi bir soda verirmisiniz diyorsun adamda sana veriyor içiyorsun işlem tamam hazımsızlık falan hiç bişeyin kalmadı hadi iyisin rahatsızlıktan kurtardık.dün akşam sivaslıların çoğu kartala biniyordu bunuda haber yapmanı tavisye ederim kal sağlıcakla....
Bu Konuda badboysefaa'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
2- BJK Futbolu Ibrahim Toraman'in yapmis oldugu haraketler , Penalti diye kendini yere birakmasi , Hakeme küfür etmesine ne diyorsunuz??? Onun yaptigi Saygi yoksa Sevgi mi!!!
3.- Sivasspor AATIF ile 2.Golü yakalayacakken Yardimci Hakem Ofsayt Bayragini kaldirdi , ve AATIF hem Gol'den oldu hemde Sari Kart gördü!!!
Bunlari niye yazmiyorsunuz SY.Atilla Gökce!!!
4.- BJK'LI Futbolcular Galibiyet icin yeterli mücadele etti mi???
5.- Hakem Mete Kalkavan Sivassporlu Oyuncular Erman'a ve Eneramo'ya itirazdan dolayi SARI KART gösterdi , daha Hakemden ne bekliyorsunuz bu Posizyonda.
Baraj mi hatali sana göre hatali ama Dünyanin en iyi Hakemlerinden Markus Merk'e göre hic bir sorun ve hata yok.
6.- BJK Son dakikada bos kaleye Gol atamiyorsa , Sivassporlular ne yapsin!!!
Tesbitlerin çok doğru gardaş...
Çok şerefli !!! basının çok şerefli !!! tetikçi yazarlarından da ancak bu tür yorum ve yazılar beklenir zaten.
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı MaXiMuM'a Teşekkür Ediyor...
Atilla Götçe mi ?
Hoşşşşşşşşşşttttttttttt
Kabul etseniz de, edemeseniz de bu ligde 8 yıldır bir Sivasspor gerçeği var ve bu da size çok koyuyor değil mi sayın Götçe
anlaşılan arkadaşlar hala hazmedememişler yenilgyi atilla efendi bükemediğin bileği öpeceksin öyle sağa sola çamur atarak bişeylerin arkasına sığınmayacaksın sana son olarak hani recep ivediğin kullandığı bir söz varya yürü git lannnnnnnnn diyorum