Cevap: Eneramo yuvası Sivasspor'a dönüyor
şimdi ,herkesin fikrine saygı duyuyorum,yalnız eleştiri olacaksada gerçeklere dayalı olmalı kişisel kin ve nefrete dayalı eleştiri olmamalı ,eneramoyu kötüleyen arkadaşlar ne için kötülüyor,attığı gollerle sivassporu ligde bıraktığı içinmi?avrupa kapısına kadar sivassporu taşıdığı içinmi?gittiği güne kadar heryıl 15 gol ortalamasını yakaladığı içinmi?sivassporun görünür bilinir,10 yılında mehmet yıldız ,ivan cevetkovla ,birlikte en golcü forvetlerinden biri olduğu içinmi?efendim sivası satmış gitmiş,boşverin bunlarıya ,elin nijeryalısı sivasa neiçin gelir ?elbetteki para için bjk kerizmiki okadar para verip eneramoyu alsın,oynatmadılarsa onların sorunu,karabükle sivası bir tutanın aklına şaşarım,ibb de semih varken yabancı forvetleri varken eneramo ordada şans bulamaz ,bence heri2 tarafda akıllı iş yapmıştır,yönetimin ve r.carlosun getirdiği forvetleri gördük,batuhan,cruntus,utaka,c ihan,rengifo,oldoni vs vs,hangisi eneramonun yaptığını yapabilmiş?bi geçen sezon utaka parladı busene gören varmı?gönül isterki yönetim ve r.carlos adamgibi forvet alsın yok işte,r.carlos istiyor yönetime tuzlu geliyor,yönetimin aldığıda r.carlosa yaramıyor ,oldoni gibiler geleceğine eneramo gelsin,hiçde gol atmasın,rakip defansdan enaz 2 3 kişiyi başına diker meşgul eder,ayağında top tutar ,böyle bir forvetimiz varmı?ençok stoper mevkiinde sorunumuz var keşke karim saiddide gelse ,50 tane ümit eder,250 bin € versen takla atar 31 yaşında enaz 1.5 yıl rahatlıkla oynar ,sonrada hem yönetimde hem takımda köklü birevizyon yapılır,şuanda bize takıma puan kazandıracak adam lazım eneramoda bunlardan biridir,aydının gelmesinide olumlu görüyorum,eneramo enaz 3 maçı kazandırır,aydında öyle ,nerden baksan bu 2 oyuncu sivasspora 5 maç kazandırır,5 maçıda diğer transferler yardımıyla kazandıkmı alsana 10 galibiyet 30 puan neyin kafasını yaşıyorsunuz anlamıyorumki,bülent uygunu beğenmezsiniz,rıza çalımbayı begenmezsiniz,r.carlosu begenmezsiniz ,borjanı begenmezsiniz şampiyonlar liginde oynuyor ,nihatı begenmezsiniz trabzon almak için nabız yokluyor biraz gerçekçi olmak lazım
|