Cevap: 100 Milyonluk yatırım stad geliyor
çünkü bizimle aynı kaderi paylaşan ;onlara da spor salonu ve yüzme havuzu v.b. yapılacak olan bu illere önce 25 bin kişilik stat yapılacak denmişti..BU iiler G.antep,Elazığ,Malatya Eskişehir,Konya ..Bu ,illerden Malataya ya ve G. Antep'e yapılacak olan stat mevcut m. vekillerinin yoğun çaba ve girişimleri sonucu 30 ve 33 bine çıkartılmış,Elazığın ki ise 27500 e çıkartılmış;anlaşmaların da imzalandığı açıklandı..Bu açıklamayı Bu pazartesi Malatya,G. Antep ve Elazığ m. vekilleri, de bizzat basına yapmış..Merak edenler internette araştırma yapıp haberlerini okuyabilirler..Şimdi stıa bizde bakalım onlara tanınan bu imtiyaz bize de tanınacak mı?Seçim öncesi biraz daha gir,işimde bulunulursa en azından kapasite 30binin üzerine çıkarılır...İnşallah her şey istediğimiz gibi olur..Başbakanımızdan Sivas'a gel,nce bu müjdeyi alırız inşalllah...Bekleyip göreceğiz ..Bu iş daha burada bitmedi...
Ne kadar uygun oldu yazınızdan alıntı yaptığım bilmiyorum ama özellikle bu kısımlarla cevap yazmak zorunda hissettim kendimi. Hangi milletvekillerimiz bu işle ilgilenecek de 30 veya 35 bin kişiye çıkarılacak bu kapasite. Eski miiletvekilleri aday gösterilemedikleri için yeniler de listelere girmek, girebilmek çalışmaları için uğraştıklarından bu konu ile hiç kimse ilgilenmez uğraşmaz. Sahipsiz SİVAS'ın kaderi bu olmamalı değil sporda, stad konusunda her alanda her şeyde elimizden tıtan olmalı ama o işi bizler yapmak için çırpınıyoruz. ALLAH yardımcımız olsun. SİVASSPOR'uma destek olmak için yatırım için SİVAS'a bir çivi çakılması için uğraşmak yerine ne yapılırsa buna da şükür diyenlere daha iyisini yaptırmak için uğraşmayanlara yazıklar olsun. Çok sinirleniyorum kızıyorum.Bu taşın altına herkesin elini atması gerekirken suskun kalmamalıyız.