Usta Yiğido
1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 646
|
Cevap: Buruk'un yerine Uygun
Öncelikle bülent uyguna söylenen sözlerin hiçbirine katılmıyorum,daha önce defalarca söyledim yine söylüyorum,sivassporusüperlige çıkartan,ligde tutan şampiyonluğa oynatan,giderkende o kazma takıma, bugünkü futboldan 5 gömlek üstün futbol oynatıp giden hocadır,okanla mokanla kimse kıyas etmesin,eğer iş yapacağına inanmıyorsa dak 20 de oyuncu değiştiren hocadır bülent uygun,futbolun içinde olan nedenlerle ayrılmak zorunda kalmıştır,gelirse başım gözüm üstünde yeri vardır,ayrıca hiko58 nikli abime sonuna kadar katılıyorum,katkıda bulunmak için bende bazı eklemeler yapmak istiyorum,herkes diyorya 3.ligdeyken o stad full çekiyordu diye,o millet yok artık,ozamanlar sivasın nufusu 830 -780 binlerdeydi,şimdiki gibi kağıt üstünde 630 bin fiziken 450 nufuslu bin, emekli kenti değildi,insanlar arasında bölücülük ,ayrımcılık ,hazımsızlık ,mezhepçilik yoktu,şehir milliyetçiliği vardı,insanlar birbirinin yoluna taş koymuyorlardı,ya şimdii,hersene tereyağ gibi eriyen sivas,değerleri tek tek sökülen sivas,beldeleri ilçeleri kocaman köye döndürülen sivas,tüm bunlara ses çıkartmayan hesap sormayan bir halk,hatta oh oldu diyen bir acaip kitle,eğitimde,sağlıkta,ekonom ide,tarımda ,sanayide,turizmde dibi görmüş 1 şehir , sporda da doğanın kanunu olarak dibi görmüştür,bazı değerler kaybedilince anlaşılır ,sivas halkı henüz bunun farkında değil,sivasın orjinal milleti sivası terketti,terketmeyede devam ediyor,yeni yeni bu kente yerleşende ya öğrenci ya suriyeli ya afgan ,ya bilmemnereli ,onlarda şehre ve takıma yabancı , sivas halkının umut bağladığı siyasiler sivasa sahip çıkmıyor,sivas halkı sivasın degerlerine sahip çıkmıyor,geldiğimiz noktada nekadar kızsamda yönetime ,bu takımın yalnızca mecnun başkanın takımı olmadığını ,bu şehrin ekmeğini yiyen, suyunu içen,tarlasını ekip biçen herkesin,nufusunda sivas yazan herkesin,sivasdan hiçbir çıkarı olmadığı halde gurbette sivas sevdasını yaşayan herkesin takımıdır sivasspor,sormak lazım;ey belediye başkanı sen sivasspor başkanına sordunmu?yaw başkan takıma golcü lazımsa onu ben alayım dedinmi?ey sivasın siyasileri[tümü]siz ankarada çok değerli 2 saatinizi sivasspor için ayırdınızmı?takıma hg dedinizmi?ey sivasın rantını yemek için ellerindeki tüm silahları kullanan ,sivasın sömürücüleri,çıkıp dedinizmi başkan takım nere gidiyor,ne lazımsa bizde yardım edelim diye, sivasın vakti çok kıymetli halkı,istasyonda karı kız kesmekten başka bir sosyal faaliyetin olmadığı sivasda ,yürüyerek 15 dak gidip 5 tl ye bilet alıp sivassporu destekledinizmi?ey sivasın 16 ilçe belediyesi bir pazar günü meydanlarınızdan sivasspor için taraftar otobüsü kaldırdınızmı?tüm ilçelerden toplasan 100 kişi maça gelmişmidir?bu sorularımın cevabı HAYIR ise sivasspor bu ligde olmayı haketmiyor demektir,sivasda 10 şiddetinde deprem olsa şehir komple yok olsa ohhhh oldu diyecek milyonlar var,fb ,bjk,gs sivassporu yendiğinde ohhhhhhh diye orgazm olan yüzbinlerce sivaslı geçinen bilmemne çocuğu var ,artık sevinebilirler rüyaları gerçek olmak üzere,tüm saydığım nedenlerden dolayı bu şehir süperligi haketmiyor,umarım takım düşmez ,düşersede dünyanın sonu değil ,başka bir yönetimle daha güçlü ,daha donanımlı şekilde geri döneriz .
|