Alıntı:
uhud85 Nickli Üyeden Alıntı
El İnsaf diyorum başka bişiy demiyorum..Yazık be size ulan tarihi fark atmadığımız için ALLAHA ne kadar dua etseniz azdır..Uyanıklara bak kalleşçe alıcağınız 3 puanla ilk 10'a gireceğinize küme düşün bundan iyi...Bursaspor camiasını delikanlı sanmıştım ama onlar kendilerinin trbazondan bi farklarının olmadığını kanıtlmış oldular bu davranışlarıyla...Unutmayın doğrunun gizlenemezlik özelliği vardır..Yalan ve iftiralar er yada geç meydana çıkar..ALLAH hayırlsını nasip etsin SİVASSPOR CAMİASINA
|
uhud85 Bursa camiasi delikanlidir merak etme,Bursaspor sitelerine girersen yorumlardanda anlarsinki birkac catlak ses haricinde taraftar olarak bizler o 3 puani istemiyorduk.Sivas sahane bir oyunla bileginin hakkiyla 3 puani aldi,sahada kaybedilen maci bizler masa basinda istemiyoruz,hazmedemeyizde bu böyle biline tahkime gitme olayi yönetimin tasarrufu biz taraftarlari baglamaz ve büyük cogunluk tasdik etmiyoruz bu böyle bilinsin.sizlerde takdir edersinizki bu konu gündeme bursaspor tarafindan getirilmedi kolpa ist.medyasinin fb.maci öncesi Sivas camiasini karistirma koplasi olarak bakiyoruz bizler olaylara insallah bu hafta fb.ye gereken cevabi vereceksiniz,ist.hegomonyasina son,yigidolara basarilar.fb macinda sivasa 3 puan insallah helede farkli galibiyet olursa tadina doyum olmaz.