ben tokatspor ve yimpas yozgatspor'un gelmesini isterim trabzon kayseri ve antepten'in olmasindan daha iyidir ben zanetmiyorum onlar ile dusman olacagimiza bizler ayni iklimin ayni bolgenin insanlariyiz tanidim bir suru yozgat ve tokatli sivassporludur bunu untma
nasil trabzon'un samsun ordu ve karabugu varsa
bizimde yozgat ve tokatimiz olsun azmi (o bolgenin tek haini kayseridir bunu da unutma)
60.dakikalarda tokat tokat diye bagiralim 66.dakikada da yozgat yozgat diye artik bundan sonra bunu yapmaliyiz
bize dostluk yakisir
takimlar rakiptir ama taraftarlar kardestir o zman ligde 3 takimim olur kotu mu olur tabi birinci sevgilim sivasspordur
Sen bildiğinden şaşama yoluna devam et. Halil efendi.
Sen bildiğinden şaşama yoluna devam et. Halil efendi.
allah allah ben yanlis bir sey mi diyorum benim alemde de var yozgatli tokatli onlari ligde gormek isterim neyse oda senin gorusun saygim var saygilar