Usta Yiğido
1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 646
|
Cevap: Hangimiz daha çok Sivassporlu?!
Sivassporun son 39 yılını bilenbiriyim,bu takımın hangi şartlarda nereden nereye geldiğinide çok iyibilirim,istanbulda nekadar organizasyon yapılmışsa [yardım,gün ,gece,tff protestosu]hepsine katılmış biriyim,son 30 yılda istanbuldaki olimpiyattaki ve diğer stadlardaki ,tüm maçlarına [belki 3 büyütmüşlerin 4 5 maçı hariç]tüm maÇlarına gitmiş ,hatta enaz 10 defa ankara deplasmanlarına gitmiş biriyim ,şunu rahatlıkla söyleyebilirimki,sivas dışında yaşayan sivaslılar ,bu şehrin kıymetini-gelişmesini,sivassporun degerini-başarılarını sivasda yaşayanlardan daha iyibiliyor ve istiyor,bugüne kadar sivasda yaşayanlar kapısının önündeki stadda 15 bin kişi ile stadı dolduramazken,istanbulda 20 bin 30-35 bin kişiyle stadı doldurduk,30&50 kişiyle oynadığımız maçlarda oldu tabi benim sivaslılık kıstasım bellidir kimseyi ayırt etmeden diyorum,insanın babası, dedesi ,7 sülalesi,enaz 300 yıl sivasda yaşasa bile,adının önünde prof dr,doç dr bilmemne yazsa bile ,sivasspor maçına ömründe 1 kez bile gitmemişse,hangi ligde olduğunu renklerini,bilmiyorsa,enaz 4 5 oyuncusunun adını çıkartamıyorsa ,benim için sivaslı filan değildir,insanlar eğer yönetimi eleştiriyorsa kimsenin çıkarı engellendiği için değil,gördüğü bildiği yanlışlıkların düzeltilmesi içindir,kimsenin kimseden daha fazla sivaslı olmasına gerek yok,kraldan daha fazla kralcı olmasınada gerek yok, paso lig alanın ,kombine alanın başkasına söz hakkı tanımama gibi yetkiside ve hakkıda yok ,yönetimin son yıllardaki yanlışları, sivassporu hep sonanda ipten kurtarmış ,yapıcı eleştiriler mutlaka olacaktır,yeterki yönetim kendine pay çıkartsın,böyle site adminlerine gelince,insanlar 2 ye ayrılır,demokrat olanlar,demokrat olmayanlar ,bazıları vardır ki kendi inandığı yanlışları doğru bilir ,onu eleştirenleride,bozguncu ,hain,oyunbozan, olarak görür,elinde imkanı olan ,o imkanları kullanarak,kendince o hainleri dize getirmek ister,ister sayfasını siler,ister haksız yere siteden uzaklaştırır,dünyadada ,türkiyedede,sivasdada bu sistem böyledir ,örnekleri çoğaltmak mümkünde şimdi konu başka yere sapar,eleştiri olacakki insanlar biz nerde hatta yaptık diye öğrensinler,birilerininde kraldan fazla kralcı kesilmemesi gerekir
|