Cevap: Dost Acı Söyler...
Şahsen ,ben zarasporun bu sezon kesinlikle küme düşeceğini düşünüyordum,bunu aldığı sonuçlara ve gol atamamaya bağlıyordum,üstündeki güçlü takımların varlığını bilerek söylüyordum,ancak son haftalardaki almış olduğu iyi sonuçlar, zaraspor için ligin yeniden başlamasına nden oldu,mustafa serin hoca sanırım bu zarayı ligde tutacak,anladığım kadarıyla zarasporun sıkıntısı kadro değil,hoca sıkıntısıymış,keşke sezona mustafa hocayla başlansaymış,neticede matematiksel açıdan zarasporun ligdekalma şansı artmıştır,alacağı üst üste 2 galibiyet zarasporu ligde bırakacak gibi,sancaktepespor bu ligin güçlü takımlarından ,bu takımı yenmek büyük iş,temennim tabiki zarasporun ligde kalmasıdır,bu lige çıkmak gerçekten çok zor,bal ligindeki takımlarımızın döküldüğünüde hesaba katarsak ,zarasporun düşmesi sivas futbolu için kötü olur,devre arasında takıma mutlaka iyi oyuncular kazandırılmalı,artık valilikmi?kaymakamlıkmı?zaralı larmı?sivasspormu ?bilemem, ne yapıp edip zarasporu ligde tutacak desteği vermeliler diye düşünüyorum,zaraspor kesin düşer demiştim bu lafımı geri alıyorum,bu gidişle düşmez inşallah
|