Alıntı:
Aydogan58 Nickli Üyeden Alıntı
adam hal vurup harman sauruyor bizde dikatli konusalim ha ??
siz iyimisiniz ,,, bir alemsiniz,, eskileri siz bosverinsene,
2 senedir lider iz ve noluyor hadi gecen sene neyse dedik, 4üncü olduk,,
bu sene 15 hafta ligder ol gel son 3 macta besiktasa ver !!!
daha güclü takim kuracagim diye takimin iskelesini boz, önüne geleni isine gitmeyeni sat ,yalakalik yapiyor en iyi adami bankda oturan adama degis !!!
bunlar nedir ya ??? bir antrönerin yapa bilecegi kac hata yapti ??
1 degil 5 degil sayisi beli degil ??
hadi gecen 3 senedir madi durumdan yapamadik, olmadi ,,
bizim bu sene hic bir madi durumumuz yoktu ,, heleki turlari gecseydik baya kazancli olacakti,,
tesislere giden arkadaslarda oldu ,, ne oldu adam cikti vereydin 3 milyon € dedi cikti isin icinden ??
|
yahu kardeşim kaç deplasmana gittin takımın için kaç saat dondun kaç gün cefa çektin.tutup birde pervasızca söylediklerine devam ediyorsun.ne demek 2 senedir lideriz de ne oluyor.şu senin küçümsediğin şeyleri okuyanlar bu adam ya tribünden habersiz yada takımı 2 senedir takip ediyor adam saçmalıyor diyecek.anadoluda bekli bir daha kırılmayacak rekorlara imza at.sonra gel bu adamı yargıla.Burdan bunları geçelim artık söylediklerini okusan dönüp sende inanmayacaksın.takım iki transferle düzelse bunu bülent hoca yapsa ne edeceksin istifaya mı davet edeceksin.sokağa çık tribüne gir başka takım taraftarları içinde bülent hoca isfita etsin de sana gülerler.bulmuş adam birde bunuyor diye alay konusu olursun.
haklısın bülent hoca çok hata yaptı
-Şampiyon olabileceğimiz inancını verdi.
-istanbul takımlarına kök söktürdü uykularını kaçırdı.
-formanı gururla her şehirde giydirme fırsatı verdi.
-anadolu takımları içerisinde en çok liderlik koltuğunda oturttu
-şampiyonlar ligine katılmaya hak kazandırdı.
-anadolu takımları içerisinde en fazla galibiyeti aldırdı.
-5 senede hep çıtayı yükseltti.
-şehirin havasını baştan aşağı değiştirdi.
-diğer takım taraftarları sivasspora bakıp ahh diye gıpta ettirdi.
neyse saymakla bitmez bunlar yoruldum artık yazmakdan.tesislerin kapısnda kaç kere bizde eli boş döndük.takıma kızacak küsecek olan varsa başda ben ve benim gibiler gelir.neyse görüyorum ki daha yeni sivassporu takip etmeye başlamışsın.biraz daha sakin ol takıma zaman ver.her şey daha güzel olur inşallah.