Cevap: 2016-2017 PTT 1. Lig Transfer Dedikoduları
Her şerde vardır bir hayır... Biz şimdi o hayrın peşinden gitmeli ve belki 2-3 sene sonra süper lig şampiyonu olacak Sivasspor un kemik kadrosunu kurmalıyız.
Sivasspor süper ligin köklü takımı olma yolunda ilerlerken bu sezon küme düştü, ben bu sezonun eğer değerlendirile bilinirse gençleşme ve yeniden yapılanma adına bir fırsat olarak görüyorum...
Şimdi krizi fırsata çevirmenin tam zamanı.
# Yenilenmiş zengin bir yönetim. Mecnun başkan bırakmaz ancak yanındakiler değişirse yönetimsel körlük ortadan kalkar.
# Bülent Uygun Osman Özköylü Samet Aybaba gibi takım kurabilen gençlerle oynamayı seven teknik direktörlerle çalışma ve uzun vadeli planlar yapma zamanı. (Bülent ve Samet uzun süre sabredilebilecek hocalar).
Cicinho yeni teknik kadroda mutlaka ama mutlaka yer almalı böylesine sağlam karakterli bir dünya yıldızı Sivasspor için bir şans.
# Muhsin Ertuğral ile kontak kurup afrikadan en az 3-4 tane genç gelecek vaad eden isim bulunmalı.
# Orhan Kaynak ve Erdal Keser (hemşerimiz olur kendisi, Galatasaraya avrupada oyuncu bakıyor diye biliyorum) ile kontak kurulmalı avrupadan 3-4 tane gurbetçi gençler takıma kazandırılmalı.
# Şuan takımda olan Atıf Burhan Ziya Tanase H.Arslan(K.paşa ya kiralık gitti diye biliyorum onuda k.paşa isterse ki rıza hoca hakan la oynamayı seviyor onu satmalıyız) takıma maddi kaynak sağlamak için bu isimler iyi paraya satılmalıdır. Tabi bu oyuncuların takım küme düşerse serbest kalır maddesi yok ise.
Şu yukarıda saydığım isimler en kötü kulübe 15-20 milyon maddi kaynak sağlayabilir. Atıf tek başına 10 milyon eder.
Yazacak çizecek okadar çok şey var ki amma gel gör ki sadece burda yazdığımız la kalıyoruz, yinede belli olmaz bakarsın yazdıklarımız birilerinin kulağına gider ve hoşuna da gider se bundan en çok bizler mutlu oluruz.
Herşey büyük SİVASSPOR un menfaati için...
|