Alıntı:
58MySouL Nickli Üyeden Alıntı
kimse bana erkenden yazıyor konusuyor demesin.diğer takımların transferlerıne bakın bırde bız.ALLAH korusun ama bu takım bu sene küme düşmemeye oynar.demedi demeyin
|
Bende inadina diyorum ki , cok erken konusuyorsun, Lig baslasin , Transferlerin tamami noktalansin ondan sonra Sivasspor küme düsmemeye oynar de.
Sivassporumuz elindeki Kadroyu tuttu , önemli Isimlerden sadece bir Kivanc birde Eneramo gitti , Kivanc'in yerine de Doga ve Alican geldi onlarinda en az Kivanc kadar istikrarli olacagini inaniyorum.
Tek sorun Forvet. Abdulkadir forvet degilmi derseniz , ben derim ki Abdulkadir Forvet hemde cok teknik ve akilli bir Forvet ama o tek basina oynayamaz, oynarsada sihirli bir Taktik ile oynayabilir. Yani Eneramo'nun yerini doldurduk mu tamamdir. Tabi gönül isterki birtanede güzel Stoper alinsin.
Ama sana sunu söylemek istiyorum , ümitsizlige kapilma , inancini kaybetme, herzaman elinden geldigi kadar Sivassporumuz'un arkasinda dur Taraftarlik görevini yapabildigin kadar yap gerisi gelecektir insallah.
Sakin yanlis anlama kimseye akil fikir vermiyorum ben , sadece senin bu yorumuna kendi fikirlerimi yazdim.