Ben de çok güzel temizlerim hatta kafasını koparıp bırakmam kılçığına kadar temizlerim.Ve çok güzel buğulama yaparım,rahmetli anacığımdan öğrendim nede olsa..
Salim58 duymasın.
Ben de çok güzel temizlerim hatta kafasını koparıp bırakmam kılçığına kadar temizlerim.Ve çok güzel buğulama yaparım,rahmetli anacığımdan öğrendim nede olsa..
Salim58 duymasın.
Duydum abi maçtan sonra hamsi kızartmasını itina ile hallettik birde senin hamsi buğlamanı en kısa zamanda görelim desem. Ne dersin.?
BU GALIBİYETLERDE ORTA SAHADA HAKAN ÇOK TOP KESTİ VE NİTEKİMDE ATAKLAR ONLA BAŞLADI GOL BULDUK..ARA TRANSFERDEN GELEN TOPCULAR TKM KATKI SAGLADI GÖZLE GÖRÜLÜYOR GERÇEKTEN....
Editörün notu : Yorumlarınızı küçük harfle yazmanızı rica ediyoruz, aksi halde yazınız silinecektir.
Tolunay bu yenilgiyi hazmedemedi, nedeni ise açık, biliyor ki TrabzonSpor taraftarının en gıcık gittiği takım SivasSpor ve Fenerbahçe, eğer bu hafta Sivas'ı yenselerdi taraftarın gözünde lig sonuna kadar sonsuz bir krediye sahip olacaktı, ancak taraftarın sezon boyunca beklediği en önemli maçta yenilmek Tolunay hocayı da panikletti ve saçmalattı, çok iyi hatırlıyoruz ki Tolunay hoca aslen Trabzon'lu olduğu için çalıştırdığı eski takımlarda Trabzon'a devamlı yattı ve Sivas maçlarına da hep asıldı.
İnşallah Fenerbahçe'ye de yenilirler de Tolunay çıkıp maç sonunda gene saçmalar.
Hakemlerden herzaman sıkıntı yaşadık ama yinede kazandık örnek fener maçı bu hafta kasım maçında umarım hakem adam gibi yönetirde iyi olan kazanır yani biz