Bu maca Cüneyt yada Yunusu versinler. Yunusu vereceklerini sanmıyorum aslında. Cünkü Ezikbahce macında bizim lehimize yanlıs kararlar vermişti. Cünet en güzeli gibi duruyor, iyi bir hakem atarlar insallah.
ilk yarıda özkahya denen varlığın elimizden aldığı ve bizi şampiyonluk yarışının dışına attığı, sekiz kişi kaldığımız maçın intikamını alalım. sonra ligi kapatalım yeter. başka da bir şey istemiyorum!!!!!
Bu avantajı kullanmamız lazım. İT takımı Fener, diğer bir İT takımı Cincon'un ekmeğine yağ sürdü. Umutlandırdı, bu umutlarını eksiklerinden istifade edip söndürmemiz lazım, yenmemiz lazım.
Hakan Baltayı da unutmamak lazım...
Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
. KAFKAS ATASÖZÜ
Benim düşüncem keşke cezalıları olmasaydı, Gs ın altarnatif oyuncuları kendilerini göstermek için gıçlarını yırtacaklar ama YİĞİDOLAR bu maçı alacak hemde, futbolun sahada oynandığını İT takımlarının destekçileri varsa YİĞİDONUN da bağrında yüreği var görsün çekemeyenler diyecekler.
Da Costa'nın dönecek olması beni biraz ümitlendiriyor, savunmayı toplayacaktır. zaten sıkıntımız da savunmada eğer Da Costa ve Ümit iyi olursa kazanmamamız için hiçbir neden yok
Gönül istiyorki Sivasspor kazansın bize o mutluluğu yaşatsın ancak üzülerek yazuyorumki Sivasspor ölü takımları birer birer diriltir deplasman kazanamıyan Gs'yida can öpücüğü verecektir örnekleri K.Pasa,Ts Elagzi ilk etapta aklıma gelen bunlar.İnsallah ben yanılırım Sivasspor'um alır maçı