Cevap: Sivasspor için 1 dakika...
Bazı takımların bu veya buna benzer tavırlarına şahit olduk..
Bu davranışlar sadece bizde değil Dünya Futbolunda mevcut. Beyaz mendiller sahaya çıplak atlamalar sırt dönmeler tüp asmalar siyah çelenkler aklıma gelenler... Ama biz yapabilirmiyiz bilemiyorum.
Muhalifler var destekleyenler var, var oğlu var. Önemli olan ses getirmek ama ses geleceğini zannetmeyenlerdenim. Sebebi gayet basit. Bab-ı ali gücümüz zayıf. Bir spor spikeri çıkıp bizim müsabakamızda gol yediğimiz zamanlar kendini paralıyorsa, hakkın yendiğinde biri çıkıpda senin hakkın yendi demiyorsa üstüne üstlük sahtekarları öve öve bitiremiyorsa, senin yaptığın protestoda içinde eriyip gidecek. Bu demek değildir ''ben bunu desteklemiyorum''... Sonuna kadar desteklerim. Güzel yurdumun güzel insanlarının küfür ve hakaret içermeyen her güzel düşüncesinde varım. Anlatmak istediğim bu sadece taraftar bazında kalmaması. Biz klavyede istediğimiz kadar yazalım çizelim işin odak noktalarına ulaşamadığımız takdirde herşey sanal ötesine geçmiyor maalesef. Bu işin Yönetim bazı var, Spor yazarı ve medyanın Sivas gücü var, taraftar ateşlemesi var ve en önemlisi maddi boyutu var... Kareyi kurmak için ''uzayda çizilen bir doğru parçası'' olmamalı ve uçları hep beraber birleştirmeliyiz. Kampanya olacaksa top yekün olmalı.
Biz sadece gurbetçiler olarak destekleriz ve alkış tutarız. Göğsümüzü ise bu ''kare'' kabartacak.
Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
|