Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Yazıcıoğlu Adına Spor Kompleksi
Alt 05.08.2011, 11:29   #21
Kibrisli
Tecrübeli Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

381 Mesajına 949 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 795 Kibrisli isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Yazıcıoğlu Adına Spor Kompleksi

Bu yatırıma farklı yönlerden bakıyorum ben...

1- Belediyeler vergileri ve devlet bütçelerini halk kullansın diye toplar alır... İBB gibi Ankaraspor gibi ve 4 Eylül belediye gibi takımların olması şehirin sosyal yaşantısını geliştirir ancak yapılan yeni bir tesisin halk tarafından kullanılamaması, kullanılmamasına izin verilmemesi bence hatadır. Biz bu paraları bize spor alanı yapılsın diye veriyoruz...

2- İsmine takılmıyorum. Ancak Sivas için başka değerlerimiz de var. Sivas'ın en önemli caddesine Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı ismi verildi. Kocaman tabelası yapıldı asıldı, Belediye hiçbir bulvara bakmadığı kadar o bulvara bakıyor, yeşillendiriyor, çiçeklendiriyor. Ancak o bulvarın devamında İnönü Bulvarı var Tren Garı ile Meydan arasında bir tek tabela yok, eskiden yazardı Yazıcıoğlu bulvarı yapılırken tabelası kaldırıldı ve yeniden konmadı. İnönü Müzesine gelince Türkiye'yi kurtaran askeri ekibin 2. Adamı, 2. Cumhurbaşkanı Sivas'ta büyümüş yaşadığı ev de müze yapılmış, sonra AB Fonları ile Cafe yapılmak istenmiş bir süre işletilmiş olsa da Sivaslının karşı çıkışı ile bu ayıptan dönülmüş bence Muhsin Yazıcıoğlu ile ne kadar gurur duyuyorsak İnönü'nün Sivasta yetişmesi ile de gurur duymalıyız...

3- Yapılması planlanan yeni Kültür Merkezinin adı da Muhsin Yazıcıoğlu Kültür Merkezi olacak. Bazı arkadaşlar demiş ki Adı verilen başka yer var mı? Türkiye'de Onun gibi bir değer kaç tane var? Ben de soruyorum Aşık Veysel gibi bir değer Dünya da var mı? Peki Sivas'ta adının olduğu bir tek cadde, bir tek sokak, bir tek park adı var mı? Geçtim Kültür Merkezini... İzmir'de 231.000 m2 alana yapılmış Aşık Veysel Rekreasyon alanı var, Karşıyaka'da, Ankara'da Mamak'ta, Etimesgut'ta, Eryaman'da, Keçiören'de, İstanbul'da Beylikdüzü'nde, Piyalepaşa'da (Beyoğlu), Arnavutköy'de parkları var sayısız Heykeli var bu illerde, Ankara Öveçlerde, İzmir Bornova'da Kültür Merkezleri var adına... Kaçınız Yazıcıoğlu ölmeden önce Aşık Veysel adına Sivas'ta birşey yok diye şimdi savunduğunuz gibi savundunuz?

Spor kompleksine Yazıcıoğlu adı verilebilir, bir sıkıntı yok, destekte oluyorum ancak bu kompleksin halkın kullanımına açılması gerekli...

Ancak ileride yapılması planlanan kültür merkezinin adının kesinlikle Aşık Veysel Kültür Merkezi olmalı ve adının büyüklüğüne yakışan bir Merkez olmalı...
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 6 Kullanıcı Kibrisli'a Teşekkür Ediyor...
Alt 05.08.2011, 11:36   #22
alemdarlar
Tecrübeli Yiğido

alemdarlar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

369 Mesajına 799 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 750 alemdarlar Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
Kibrisli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

1- Belediyeler vergileri ve devlet bütçelerini halk kullansın diye toplar alır... İBB gibi Ankaraspor gibi ve 4 Eylül belediye gibi takımların olması şehirin sosyal yaşantısını geliştirir ancak yapılan yeni bir tesisin halk tarafından kullanılamaması, kullanılmamasına izin verilmemesi bence hatadır. Biz bu paraları bize spor alanı yapılsın diye veriyoruz...

2- İsmine takılmıyorum. Ancak Sivas için başka değerlerimiz de var. Sivas'ın en önemli caddesine Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı ismi verildi. Kocaman tabelası yapıldı asıldı, Belediye hiçbir bulvara bakmadığı kadar o bulvara bakıyor, yeşillendiriyor, çiçeklendiriyor. Ancak o bulvarın devamında İnönü Bulvarı var Tren Garı ile Meydan arasında bir tek tabela yok, eskiden yazardı Yazıcıoğlu bulvarı yapılırken tabelası kaldırıldı ve yeniden konmadı. İnönü Müzesine gelince Türkiye'yi kurtaran askeri ekibin 2. Adamı, 2. Cumhurbaşkanı Sivas'ta büyümüş yaşadığı ev de müze yapılmış, sonra AB Fonları ile Cafe yapılmak istenmiş bir süre işletilmiş olsa da Sivaslının karşı çıkışı ile bu ayıptan dönülmüş bence Muhsin Yazıcıoğlu ile ne kadar gurur duyuyorsak İnönü'nün Sivasta yetişmesi ile de gurur duymalıyız...

3- Yapılması planlanan yeni Kültür Merkezinin adı da Muhsin Yazıcıoğlu Kültür Merkezi olacak. Bazı arkadaşlar demiş ki Adı verilen başka yer var mı? Türkiye'de Onun gibi bir değer kaç tane var? Ben de soruyorum Aşık Veysel gibi bir değer Dünya da var mı? Peki Sivas'ta adının olduğu bir tek cadde, bir tek sokak, bir tek park adı var mı? Geçtim Kültür Merkezini... İzmir'de 231.000 m2 alana yapılmış Aşık Veysel Rekreasyon alanı var, Karşıyaka'da, Ankara'da Mamak'ta, Etimesgut'ta, Eryaman'da, Keçiören'de, İstanbul'da Beylikdüzü'nde, Piyalepaşa'da (Beyoğlu), Arnavutköy'de parkları var sayısız Heykeli var bu illerde, Ankara Öveçlerde, İzmir Bornova'da Kültür Merkezleri var adına... Kaçınız Yazıcıoğlu ölmeden önce Aşık Veysel adına Sivas'ta birşey yok diye şimdi savunduğunuz gibi savundunuz?

Spor kompleksine Yazıcıoğlu adı verilebilir, bir sıkıntı yok, destekte oluyorum ancak bu kompleksin halkın kullanımına açılması gerekli...

Ancak ileride yapılması planlanan kültür merkezinin adının kesinlikle Aşık Veysel Kültür Merkezi olmalı ve adının büyüklüğüne yakışan bir Merkez olmalı...
Büyük balık küçük balığı yer.Büyük balıklar şuan Muhsin Yazıcıoğlunun arkadaşları.Bende bir alperen olarak sana katılıyorum.Haklısın 3 yere ver ana 15 yere aynı ismi verme.Doğrusun.Dikkate alınacaktır.Ama büyük balıklar ne der bilmiyorum.İsmail Güneş içinde bir çalışma yapılacak.Suralama hep alperenlerden oluşuyor.Sağ Sol ayrımı yapmam.Ama ne solcu Sivaslılar var.Onlarında adının yerleşmesi ve yaşaması lazım Sivas'ta.Ancak şuan ki projeyi destekliyorum.Beklenen birşeydi büyük bir çalışma.Senide sağ duyuyla yaklaşmandan ötürü kutlarım.Kazanan Yiğido olsun...
Alt 05.08.2011, 11:53   #23
HababamHa
Usta Yiğido

HababamHa - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

480 Mesajına 1.017 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 746 HababamHa COK SEVILEN BIR KISIHababamHa COK SEVILEN BIR KISIHababamHa COK SEVILEN BIR KISIHababamHa COK SEVILEN BIR KISI

İnşallah biran önce bitirilir,İsme takmayın yapılan yatırıma bakın hayırlı olsun deyin geçin..

Muhalefette görevini yapacak adı üstünde mu ha le fet.
Alt 05.08.2011, 12:06   #24
tavatir
Usta Yiğido

tavatir - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.129 Mesajına 2.550 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 907 tavatir FAZLA SÖZE GEREK YOKtavatir FAZLA SÖZE GEREK YOK

Arkadaşlar bu isim konusuna neden çok fazla takıyorsunuz anlamadım. Aşık Veysel'in de ismiyle bir okul bile var Sivas'ta.

Yavuz Bülent Bakiler adına tek bir eser yok. Bir ara kütüphaneye isminin verilmesi gündeme gelmişti. Ama çalışma yapılmadı.

Muhsin Yazıcıoğlu ismi de bulvara, kültür merkezine, caddeye, spor kompleksine veriliyor. Birkaç yere daha ismi verilebilir. Sonra zaten verilmez. Biraz içeriğe bakmak lazım. İsimlere çok fazla takıp şekilcilikte kalmayalım.
tavatir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.08.2011, 12:22   #25
yigidoss
YASAKLI ÜYE

yigidoss - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

181 Mesajına 300 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yigidoss ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Arkadaşlar mübarek Ramazan günü üslubunuza dikkat edin. Ben rahmetli başkanla (eniştemin çok samimi bir arkadaşı olması ve evlerine gelip gitmesi nedeniyle) defalarca bir araya gelme birlikte sohbet etme şerefine ermiş bir kardeşiniz olarak gerçekten rahmetli başkana saygım ve sevgim sonsuzdur. Siyasi olarak aynı cenahta bulunmuyorduk ama onun büyük liderliğini kabul ettim. Ölümüne ağladığım iki kişiden birisidir Muhsin başkan. Kimseye de bir şey ıspat etmek zorunda değilim o da ayrı konu.

Eleştiri diyemeyeceğim "saldırılarınıza" gelince ben sadece şunu söylemek istedim; eğer ki bu şekilde her şeye rahmetlinin adını vermeye kalkarsanız rahmetliye kötülük etmiş olursunuz. Haaa yok derseniz ki biz her şeye onun adını vereceğiz ne de olsa başkan bizim başkan Allah yolunuzu açık bahtınızı şen etsin. Hayırlı Ramazanlar
yigidoss isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı yigidoss'a Teşekkür Ediyor...
Alt 05.08.2011, 12:35   #26
yigido_ersin58
Acemi Yiğido

yigido_ersin58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

37 Mesajına 51 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 643 yigido_ersin58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Geç Bile Kalındı nedense hep böyle oluyo
yigido_ersin58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.08.2011, 14:18   #27
favori58
Usta Yiğido

586 Mesajına 1.166 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 638 favori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
yigidoss Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkadaşlar mübarek Ramazan günü üslubunuza dikkat edin. Ben rahmetli başkanla (eniştemin çok samimi bir arkadaşı olması ve evlerine gelip gitmesi nedeniyle) defalarca bir araya gelme birlikte sohbet etme şerefine ermiş bir kardeşiniz olarak gerçekten rahmetli başkana saygım ve sevgim sonsuzdur. Siyasi olarak aynı cenahta bulunmuyorduk ama onun büyük liderliğini kabul ettim. Ölümüne ağladığım iki kişiden birisidir Muhsin başkan. Kimseye de bir şey ıspat etmek zorunda değilim o da ayrı konu.

Eleştiri diyemeyeceğim "saldırılarınıza" gelince ben sadece şunu söylemek istedim; eğer ki bu şekilde her şeye rahmetlinin adını vermeye kalkarsanız rahmetliye kötülük etmiş olursunuz. Haaa yok derseniz ki biz her şeye onun adını vereceğiz ne de olsa başkan bizim başkan Allah yolunuzu açık bahtınızı şen etsin. Hayırlı Ramazanlar
Senin hangi siyasi görüşte oldğun bizi ilgendirmez ve ayrıca buraya siyaseti katma. Muhsin Bşkanın o kadar seveni varki sen sevmesende olur. Hem adının tesislere verilmesine gocunuyorsun,hemde şöyle severdim böyle severdim diyorsun. Ayrıca ilk yazdığın yorumda " Yakında bütün adresler muhsin yazıcıoğlu adı olacak" gibi ifadeler iyi niyetli değil,neden bu kadar abartma ihtiyacı duydun,yazdığın gibi zıt siyasi görüşte olduğun için yaptın.

Muhsin yazıcıoğlu isminden gocunan,alınan ve altında bir şeyler arayan iyi niyetli olamaz.
Kıbrıslı rumuzlu biriside güya akıl vermiş. Muhsin yazıcıoğlu bulvarına bakım yapıldığı yapıldığını diğerlerine o kadar titiz davranılmadığını söylemiş. Yuh..yuh yazıklar olsun senin gibi kör sivaslıya..
Ne olur birde fesatlık yapmayın ve MLuhsin yazıcoğlu'nun ismi en iyi yerlere layık demek çokmu zor.
favori58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda favori58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 05.08.2011, 15:58   #28
Kibrisli
Tecrübeli Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

381 Mesajına 949 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 795 Kibrisli isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
favori58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Senin hangi siyasi görüşte oldğun bizi ilgendirmez ve ayrıca buraya siyaseti katma. Muhsin Bşkanın o kadar seveni varki sen sevmesende olur. Hem adının tesislere verilmesine gocunuyorsun,hemde şöyle severdim böyle severdim diyorsun. Ayrıca ilk yazdığın yorumda " Yakında bütün adresler muhsin yazıcıoğlu adı olacak" gibi ifadeler iyi niyetli değil,neden bu kadar abartma ihtiyacı duydun,yazdığın gibi zıt siyasi görüşte olduğun için yaptın.

Muhsin yazıcıoğlu isminden gocunan,alınan ve altında bir şeyler arayan iyi niyetli olamaz.
Kıbrıslı rumuzlu biriside güya akıl vermiş. Muhsin yazıcıoğlu bulvarına bakım yapıldığı yapıldığını diğerlerine o kadar titiz davranılmadığını söylemiş. Yuh..yuh yazıklar olsun senin gibi kör sivaslıya..
Ne olur birde fesatlık yapmayın ve MLuhsin yazıcoğlu'nun ismi en iyi yerlere layık demek çokmu zor.
Gardaş sen istasyon caddesinde mevlana caddesinde hiç yürümüyon mu? Kaldırımların halini görmüyor musun? Dikdörtgen biçiminde çerçeve olan şekillerin içerisinin hiç birisinde granit yok. Hepsi ya çatlak ya kırılmış ve öyle duruyor, altındaki betonlar ortaya çıkmış, Televizyonlar söküldüğünde tebrik ettim başkanımızı ama sökülüp öyle bırakılacağını ne bileyim ben, televizyonların yerleri de şehrin göbeğinde en işlek yerinde beton olarak duruyor. Mevlana caddesinde kaldırımlar yamuk yumuk, 5 yıldır tadilat görmüyor belli, Muhsin Yazıcıoğlu bulvarına yapılanlara karşı değilim, şehri güzelleştirecek her türlü yatırımın arkasındayım, belediyenin işi bu zaten yapacak amaaaa 4mtx2mt bir tabela yazıp bulvarın girişine, bitişiğindeki bulvarın tabelasını kaldırırsan o da olmaz. Fesatlık diyorsun da gönül gözün körermiş görmüyorsun, spor kompleksine adı verilmesin mi dedim? Dedim ki verilsin adı mahsuru yok, Sivaslı bir değerdir ama Dünyaca tanınan bir başka değerimiz Aşık Veysel'e diğer şehirlerde bu kadar değer verilirken neden Sivas'ta yok? Bana destek olmak yerine diğer arkadaşı haklı çıkartıyorsunuz neredeyse haklı göreceğim yeni Stadyuma bile adının verilmesini isteyebilirsiniz diye... Bu arada benimkisi akıl vermek değil nacizane fikrimi söylemektir...

Saygılar...
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Kibrisli'a Teşekkür Ediyor...
Alt 05.08.2011, 16:24   #29
threestar58
Yiğido

threestar58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

40 Mesajına 50 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 553 threestar58 ist ein wunderbarer Anblickthreestar58 ist ein wunderbarer Anblickthreestar58 ist ein wunderbarer Anblickthreestar58 ist ein wunderbarer Anblickthreestar58 ist ein wunderbarer Anblickthreestar58 ist ein wunderbarer Anblickthreestar58 ist ein wunderbarer Anblick

kulaga daha sey gelen bir isim olsun muhsin yazicioglu ismini duyunca o kotu kaza,yi hatirlatiyor insan,a
threestar58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.08.2011, 20:49   #30
yigidocengiz
Tecrübeli Yiğido

231 Mesajına 294 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 658 yigidocengiz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Kibrisli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

bence gayet olumlu,yapıcı bir serzeniş tebrikler...

Etiketler
adına, kompleksi, spor, yazıcıoğlu