[QUOTE=zeynepwarantez]s.a arkadaşlar aranıza yeni katılmaktayım kendimi kısaca tanıtmak isterim ama fazlada özele girmeden anlatayım öncelikle çok sakar bir kızım neden diyeceksiniz bisiklet kullanmasını çok seviyorum ancak her sürüşümde dönüp dolaşıp hep aynı noktaya düşüyorum yani çöp tenekesinin dibine 23 yaşındayım bu arada çok tatlı bir annem var babamda çok tatlı ama nedense annemi daha çok severim babamın tek kızıyım doğal olarak hiç yanından ayırmaz beni üzerime çok düşer anlıcanız biraz yaramaz kzmışım annem hep öğle der arkadaşlarıma ama vazgeçemiyorum yaramazlıklarımdan tatlı yaramazlık tabi bunlar ufak tefek şakalarım üniversite son sınıftayım ancek 2 sınavdan kaçtığım için şuan disiplindeyim kara kara düşünüyorum neden diye sorarsanız hala aileme demedim nasıl çıklarım bilmiyorum ha bu arada fikri olan varsa değerlendirebilirim benim bir de yalan konusunda uzman bir kuzen var ama oda bulamıyor ha bu arada bide külüstür bir arabam var onu ben o hale getirdim tabi onuda aynı çöp tenekesine çarpıyorum hep park edişimde doğla olarakda babama fatura kesiliyor zarar tesbiti falan derken belediyeye canım ceza ödüyor bunuda anlarsınız heralde geçen hesapladı belediyeye verdiği parayla bir yeni araba daha alınabilinirmiş utandım doğrusu neyse arkadaşlar başınızı şişirdim galiba tekrardan merhaba herkesi umarım hayırlara vesile olur benim için memnun oldum çok uzun olmuş ya
[/QUOTE]
[COLOR="Purple"]Hoşgeldin Zeynep [/COLOR]
[COLOR="Red"]1- O çöp tenekesi mümkünse park alanından uzağa götür
2-Yalan konusunu hiç düşünme elbet bir gün ortaya çıkar,sen istersen açık açık konuş ailen ile nası olsa biricik kızlarıymışsın çok fazla kızmazlar sanırım[/COLOR]