Cevap: Sergen Yalçın İstifa
ŞAHSİ düşüncem, yönetimin zaman kazanmak için enaz 1 hafta daha sergen hocayla devam edeceğidir,bu arada özellikle mecnun başkanın futbolcularla biraraya gelip aradaki soğukluğun ,güvensizliğin,isteksizliğin giderilmesi sağlanmaya çalışacaktır,b planıda bu arada masada olacaktır,trabzon maçı kesin olarak sergen hocanın kaderini belirleyecektir,alınacak 1 galibiyet ,sergen hoca ve tüm futbolcularla verilecek birlik beraberlik pozları takıma heyecan verebilir,biraz kafamda oluşturduğum senaryo gibi olduda ben böyle düşünüyorum,olaki yanıldım ,sergen hoca istifa etti,yönetimin yanlışın üstüne yanlış yapmaması gerekiyor,bu satten sonra gelecek yabancı hocanın sivasspora katkısı olmaz ,bu geretsde olsa ,daumda olsa,zikoda olsa,aynı düşüncedeyim ,yerli kim olur bilememde,yabancı hocanın kesinlikle sivassporu hem borca sokacağına, hemde ligi ve takımı tanıyıncaya kadar ligi bitireceğine inanıyorum,elbette benimde kafamda bazı yerli hoca adayları var ,onuda sergen hoca istifa ederse açıklarım,sergen hocanın önünde 2 seçenek kaldı ,1]ya efendi efendi istifasını verecek ,2]yok kalacaksa futbolcularla arasındaki soğukluğu giderip doğru kadroyla çıkıp ,ts maçını alıp devam edecek ,ben 2. ihtimali zayıf görüyorum.
|