Alıntı:
pover58 Nickli Üyeden Alıntı
ben konya taraftarını hiç sevmiyyorum.ancak murat ks misafir olmuş sitemize,başımızın üstünde yeri var .bazı temennilerde bulunmuş anadolu diyeonada eyvallah.ancak konya bunları hiç haketmiyor bize hem konyada hem sivasta ne yaptıklarını unutmadık.konya olacaksa bence sivas olmasın,biz ankara gücü maçında birkısım taraftarımız rakibe kümeye dedi diye hemen tepki gösterdik ve susturduk,birilri hata yapabilir birileride düzeltmeli.kısaca konya bizden uzak olsunda ne yaparsa yapsın.sivasa öle dost lazım degil.
|
İki takım arasında olaylar olmuştur, biz sivasa geldiğimizde hoşgeldiniz gardaş diye karşılamalar vs vs, sonra tribünüze geçince küfür etmeler. Ve 1-0 öne geçince üzerinde basın yeleği bulunan(sivasspor yöneticisinin oğlu)şahsın bizim tribüne hareket çekmesi, bizden birinin o şahsı vurup indirmesi ve bizlerin terörist ilan edilişiyle başlamıştır olaylar. Sonra sizin tribünlerden küfürler, siz buraya gelince bizim tribünlerden küfürler... Olay budur!
Ancak ben buraya gelipte gardaş gelin dost olalım diye yalvarmadım. Sanaldan 2 mesajla kimse kimseyle dost olamaz. Ki bizim buna ihtiyacımız yoktur.
Ayrıca bizim birşeyleri hakedip, haketmeyeceğimize senin tek başına karar vermende ne kadar geniş düşünen biri olduğunu gösteriyor. Aslında kimin ne hakedeceği ortada... Sen kendi çapında bizi küçük görmeye çalışıyorsun. Başarılar gelip geçicidir, o başarıyı sağlayanlar burnu havada olduğu sürece kaybolup gideceklerdir. Bkn. Göztepe
Ben bu siteyi uzun zamandır takip ediyor, yazıyorum. Daha önce Sivasda bulunmuş ve babası sivas karşıyaka ilköğretim okulunda görev yapmış birisi olduğum içindir; sivasspora her zaman sempati duymuşum ve iyi yerlerde olmasını istemişimdir. Maçta her iki takıma da başarılar...