Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Süperlig > Süperlig

Süperlig BURADA SÜPERLIG TAKIMLAR HAKKINDA YORUMLARINIZI YAZABILIRSINIZ

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Uygun'dan zeytin dalı!
Alt 14.07.2010, 22:17   #21
karakocyakup58
Yiğido

karakocyakup58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

99 Mesajına 132 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 597 karakocyakup58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Uygun'dan zeytin dalı!

Alıntı:
S.s.Yigido Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Geçen sene ki kadromuz zaten son 5 likti
Bu sene ki kadromuz inşallah ilk 5lik our.

Bit kemiği
kardeş burdan bakabilirsin

http://www.milliyet.com.tr/sampiyon-...55/default.htm
biz hazırız senden gelsin
bu sevdadan vazgeçersek
ALLAH BELAMIZI VERSİN....
karakocyakup58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.07.2010, 22:46   #22
esrarengiz
Acemi Yiğido

esrarengiz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

60 Mesajına 102 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 esrarengiz ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

bulent uygun un futbolculuguna kisiligine hatta teknik direktorlugune bir sey demem sonucda sivasi iki yil ust uste sampiyonluga oynatti... ama simdi bakacak olursak yonetim tamam bulent git desede gitmeyecekti sivasi yari yolda birakmayacakti... cikacakti yanlis neyse soyleyecekti ben buna bakarim arkadas... sivasspor yol gecen hani degildir...simdi bulent ne derse desin dinlerim ama sivas hakkinda bir sey diyorsa kulagimi tikarim... ne demek bu sene sampiyonlugun en buyuk adaylari arasinda sivasda var...madem bunu simdiden iyi goruyorsun gecen sezon basinda neden biraktin takimi....ben her zaman soylerim sivassporu sivaslidan baska kimse daha cok sevemez... bulent uyguna da tesekkurlerimizi sayfalar dolusu buralarda yazdik emegi coktu karsiliginida yeterince aldi diye dusunuyorum....bundan sonra acik kapi birakmaya calissada olmuyor olamazda sivasspor oyle kolay kolay her teknik direktorun gorev yapacagi deneme tahtasi degil... herkes iyi bilir...ben tekrar tesekkur ediyorum bulent hocaya calismalarindada basarilar diliyorum... ama sivassporumuzun basindada gormek istemiyorum tekrardan..... bunu kimse istemiyor zatenn.
esrarengiz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.07.2010, 00:13   #23
titizyiğido
Usta Yiğido

titizyiğido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

307 Mesajına 439 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 758 titizyiğido FAZLA SÖZE GEREK YOKtitizyiğido FAZLA SÖZE GEREK YOKtitizyiğido FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
benozgurr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Değerli hemşerilerim; Ben şu anda mesleğim gereği sivas dışındayım ancak sivasspor'u tv ve internet sitelerinden takip edebiliyorum. Kendimce görebildiğim şudur; Bülent Uygun bize hiç düşünmediğimiz hayal etmediğimiz sevinçleri yaşattı yaklaşık 6-7 yıl öncesine gittiğimizde bu sevinçler gerçektende bize hayaldi, sadece teknikdirektör olmakla kalmadı yeri geldi şehrin sonrunlarında kendince yardımcı olmaya, dillendirmeye, cevap aramaya çalıştı.Bunları yaparken yönetim de arkasındaydı.Gelelim geçen yıla aslında takımla çok oynadığı için Bülent Uygun da hata yaptı ama aceba Bülent Uygun'un istediği oyuncuların hepsi alınmışmıydı? yönetimle aralarında geçen diaolglar nasıl gelişmişti? sivasımıza gelecek oyuncular üzerindeki etkisi neydi? Bunların cevaplarını bulmadan, öğrenmeden Bülent Uygun'un suçlu olduğu kanaatine varamayız, peki ya biz sivasspor taraftarlarında hiç suç yokmuydu? 90 dak. oynanan futbol maçında trübünlerin %90'nı 90 dakika çekirdek dişlerken bizler bu olayın masum tarafında duruyoruz? son yıla bakarak Bülent Uygun u yargılarsak ve geçen 3-4 yılı görmezsek yanlış anlamayın ama bu birazda nankörlük olur. Bence sorun oyuncuların birbirine geç alışması ve üst üste gelen yenilgilerin galibiyet serilerine alışmış bir takımın moral motivasyonunu yok etmesidir (Geçen sezon başındaki maçlara bakarsak son dakikalarda gol ararken gel yediğimizi görürsünüz) ve tabii ki arkasından gelen Muhsin Ertuğral yanlışıdır. Muhsin Ertuğral döneminde yaklaşık 5-6 maç seyrettim ve o maçlarda inanın oyun namına hiç bir şey yoktu takım yenilir ama hiç mi mücadele etmez di bunu görüyodum. Sonra yine hoca değişikliği ve Mesut Bakkal geldi işte o biraz moral motivasyonu yükseltince Bülent Uygunun eski öğrencileri yine 7 hafta yenilmediler ve ondan da önemlisi oyun oynadılar mücadele ettiler.
Sevgi Selam Muhabbetle
çok güzel bi yorum........aynen katılıyorum gardaşıma
Alt 15.07.2010, 02:07   #24
fedayi
Yiğido

106 Mesajına 152 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 581 fedayi FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

adam pişman olmuş anlaşılan
fedayi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.07.2010, 10:19   #25
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

716 Mesajına 1.358 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1056 altuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
benozgurr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Değerli hemşerilerim; Ben şu anda mesleğim gereği sivas dışındayım ancak sivasspor'u tv ve internet sitelerinden takip edebiliyorum. Kendimce görebildiğim şudur; Bülent Uygun bize hiç düşünmediğimiz hayal etmediğimiz sevinçleri yaşattı yaklaşık 6-7 yıl öncesine gittiğimizde bu sevinçler gerçektende bize hayaldi, sadece teknikdirektör olmakla kalmadı yeri geldi şehrin sonrunlarında kendince yardımcı olmaya, dillendirmeye, cevap aramaya çalıştı.Bunları yaparken yönetim de arkasındaydı.Gelelim geçen yıla aslında takımla çok oynadığı için Bülent Uygun da hata yaptı ama aceba Bülent Uygun'un istediği oyuncuların hepsi alınmışmıydı? yönetimle aralarında geçen diaolglar nasıl gelişmişti? sivasımıza gelecek oyuncular üzerindeki etkisi neydi? Bunların cevaplarını bulmadan, öğrenmeden Bülent Uygun'un suçlu olduğu kanaatine varamayız, peki ya biz sivasspor taraftarlarında hiç suç yokmuydu? 90 dak. oynanan futbol maçında trübünlerin %90'nı 90 dakika çekirdek dişlerken bizler bu olayın masum tarafında duruyoruz? son yıla bakarak Bülent Uygun u yargılarsak ve geçen 3-4 yılı görmezsek yanlış anlamayın ama bu birazda nankörlük olur. Bence sorun oyuncuların birbirine geç alışması ve üst üste gelen yenilgilerin galibiyet serilerine alışmış bir takımın moral motivasyonunu yok etmesidir (Geçen sezon başındaki maçlara bakarsak son dakikalarda gol ararken gel yediğimizi görürsünüz) ve tabii ki arkasından gelen Muhsin Ertuğral yanlışıdır. Muhsin Ertuğral döneminde yaklaşık 5-6 maç seyrettim ve o maçlarda inanın oyun namına hiç bir şey yoktu takım yenilir ama hiç mi mücadele etmez di bunu görüyodum. Sonra yine hoca değişikliği ve Mesut Bakkal geldi işte o biraz moral motivasyonu yükseltince Bülent Uygunun eski öğrencileri yine 7 hafta yenilmediler ve ondan da önemlisi oyun oynadılar mücadele ettiler.
Sevgi Selam Muhabbetle
Çok yerinde tespitlerde bulunmuşsunuz size katılıyorum başka söze gerek yok
altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.07.2010, 11:20   #26
necmettin_akcay
Yiğido

necmettin_akcay - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

49 Mesajına 70 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 necmettin_akcay isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

yolun açık olsun bülent hoca başarı sadece bir kişi ile olmuyor kendine çok güvendin kadroyu değiştin ne oldu 8 haftada kaçtın neden çünkü mehmet yıldız yoktu şimdi bucada almadık adam bırakmadın o takımına aldığın musa aydın ve dağaşan bakalım ne yapacak onltrda bir hüner olsaydi iki maç kazaanıp istifa etmek zorundadaa kalmazdın
Alt 15.07.2010, 12:00   #27
rivaldo58
Yiğido

rivaldo58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

192 Mesajına 334 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 646 rivaldo58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

vay be adam bizimle dalga geçiyor
rivaldo58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda rivaldo58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 15.07.2010, 14:17   #28
badboysefaa
Yiğido

badboysefaa - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

140 Mesajına 205 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 663 badboysefaa FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bırak bu işleri bülocan şimdi senin şakşakçıların gördünüzmü adam gibi adam v.s gibi yorumlara başlar ama geçeceksin o ayakları senin hiç birşeyine inanmıyorum işine bak sen bizi antebi boşver işine bak yine başladın konuşmaya seni teknik adam yapana sesleniyorum yanlış yapmış senden çok iyi yorumcu olur anca konuş konuşta konuş....
badboysefaa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.07.2010, 14:31   #29
Turan 59
Usta Yiğido

Turan 59 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

470 Mesajına 860 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 794 Turan 59 COK SEVILEN BIR KISITuran 59 COK SEVILEN BIR KISITuran 59 COK SEVILEN BIR KISITuran 59 COK SEVILEN BIR KISI

Bülocan Buca'da havalar nasıl ?
Turan 59 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.07.2010, 14:34   #30
28 EYLÜL 2009
Yiğido

65 Mesajına 83 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 549 28 EYLÜL 2009 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Turan 59 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bülocan Buca'da havalar nasıl ?
Yav abi maillerine baktım bülonun resmi sitesine yolladığın. Kanka deilsiniz dimi şimdi...
28 EYLÜL 2009 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
dalı, uygundan, zeytin