Cevap: Maçı Değerlendirelim
setkus: iyi bir maç çıkardı. defansın evlere şenlik oluşundan dolayı yapacak bir şeyi yoktu gollerde
cicinho: ikinci golde mehmet batdalı boş bırakmamalıydı; ancak dikkatimi çeken bir hareketi vardı. ofsayta düştüğü pozisyonda bile asist yapmayı düşünecek kadar takım oyunu oynamaya çalışan bir futbolcumuz var. takımda herkesin örnek alması lazım
john boye: hatasız oynadı. sarı kart görmeden maçı tamamladığı için ayrıca tebrik ediyorum
ibrahim: disiplini elden bırakmadı, vasat bir oyun çıkardı, yaşına göre iyiydi
ziya: maçta ilk çıkması gereken oyuncuydu. ikinci yarıda yerini erkana bırakması gerekirdi
yekta: oynadığı oyundan hiçbir şey anlamadım, çıkarılması doğruydu
kone: bu maçta sakatlıktan yeni çıktığından olsa gerek oyuna girdikten sonra el freni gibi oynadı, topu kaybetmedi ama takım ileride top beklerken sürekli geriye dönüp atakların olgunlaşmasının önüne geçti
adem: illk defa belki bu maçta az sırıttı ama oyundan çıkarıldı. bu da iyi bir gelişme
burhan: bu maçta güzel oynadı, penaltıyı da kazandı, ancak kolay topları gole çevirememe alışkanlığı devam ediyor. son dakikada o kafa vuruşunu yapabilse şu an galibiyeti konuşuyor olacaktık
beykan: attığı golden dolayı kendisini kutluyorum ve uğur getirmesini diliyorum. güzel bir kesme vuruş yaptı. daha da pişmesi gerekiyor ikinci golde ziya ile birlikte hatası var
atıf: ileriye hızlı top taşımalarına her zaman ihtiyacımız var. iki golü de onun gayretleri ile bulduk, ancak o hızlı oyununu hızlı paslarla süslerse daha organize ataklarla kapanan takımları rahatlıkla açabiliriz
eneramo: gözle görülür bi katkısı olmadı ama takım oyununda yeri her zaman olduğunu düşünüyorum
ikinci yarı iyi bir forvet alınması lazım, eneramodan şu an iyi bir yedek olur ama 11 oyuncusu olmaz
abolo: oyuna girdikten sonra topu ileride tutamadık, zayıf kaldı, oynamaya oynamaya formdan düşmüş, girdikten sonra faydası olmadı
okan hoca takımı güzel oynatıyor, ancak oyuncu değişiklikleri doğru değildi. ademin yerine ziya çıkmalıydı oyundan. eneramo daha geç dakikalarda çıkabilirdi. oyun anlayışı sergen hocaya göre çok daha iyi ancak geriye yaslanmak bize yaramıyor.