Cevap: Sivasspor - Mersin İ.Y
Gecen yıldan birçok kaliteli oyuncusunu yollamış,hocasını yollamış,sezona başladığı hocasınıda alınan kötü sonuçlardan dolayı yollamış ,transfer yasağı olan,ligin dibine demir atmış mersinle ,berabere kaldığı ,hatta yenildiği maçı bile elinden kaçırmış sivassporu kıyaslamak akıllara zarar ,hele hele ligin en berbat takımı diye sivassporu kötülemek sivassporu seyretmeden sadece puan durumuna göre ahkam kesmektir ,körü körüne sivasspor düşmanlığıdır ,mersin maçının tekniği, taktiği yok,sivasspor çıkıp bu maçı alacak,ligdeki ilk galibiyetimizi bu hafta alacağımızı sanıyorum,olaki ters sonuçta beraberlikte dahi,sergen hocanın öbür haftaya takımın başında kalacağını sanmıyorum,bunada futbolcular karar verecek,futbolcular hocalarına inanıyor seviyorsa ,çıkıp adam gibi oynayacak,yada takımı sabote edip yollıyacak ,mersin 1 puana razı kapalı oynayacak,hocasının karakteristik özelliği ile sertde oynayacaklardır,atılacak erken gol farklı galibiyeti getirir,farkından neden vazgectim 1-0 olsun bizim olsun ,ben takıma sonuna kadar güveniyorum .
|