Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Onlara teşekkür ediyorum
Alt 04.03.2014, 13:37   #21
ihtiyar yiğido
Usta Yiğido

ihtiyar yiğido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.233 Mesajına 3.125 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 811 ihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Onlara teşekkür ediyorum

Sivas'daki medyamızın Sivasspor Başkanı Mecnun otyakmaz'la yapılan programı birlikte vermesi birlik ve beraberliğimiz açısından çok önemli,çunkü Sivas'ımızın menfaatları doğrusunda birlikde hareket etmek hak arama adına bizleri dahada güçlendirir, kazanımlarımız açısından bizleri daha da güçlü kılar, zaman ayrılık zamanı değil,birlik beraberlik, kardeşlik zamanıdır.

Taraftar kardeşlerime sesleniyorum, Sivas'ımıza ve Sivasspor'umuza zarar verecek hareketlerden uzak duralım, küfürden uzak duralım, kavgadan uzak duralım ve tüm takımlara örnek olalım, yiğidoya yakışan budur
ihtiyar yiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı ihtiyar yiğido'a Teşekkür Ediyor...
Alt 04.03.2014, 14:16   #22
antik58
Usta Yiğido

antik58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

350 Mesajına 585 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 731 antik58 TAM BIR BEYEFENDIantik58 TAM BIR BEYEFENDIantik58 TAM BIR BEYEFENDIantik58 TAM BIR BEYEFENDIantik58 TAM BIR BEYEFENDI

Sivasimizin ekonomik geliri belli insanimiz belli kuruluslar olmasa (tudemsas, tcdd )iyiden iyiye ac kalacak, yeni yatirim degil elimizden alinan kurumlar geri verilse yeter ayrica zenginlerimiz destek cikmazsa sadece traftarin katkisiyla olacak is degil dunku programda mecnun baskan gibi bir degere sahip oldugumuz icin ne kadar sansli oldugumuzu bir kere daha anladim inşallah herşey iyi olacak...
antik58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı antik58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 04.03.2014, 15:24   #23
elbeylii
Yiğido

106 Mesajına 177 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 elbeylii BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
onur0634 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bir klüp yönetim 5-10 trilyon borçtan korkuyorsa eğer başarıyı bi noktadan öteye götüremez zaten...
gel zaman sen yönet ya başkanı dnlemedin yda kuru sıkı atıyon .......adam herşeyi konuştu anlayan anladı anlamayanlarda ata böle işte......
elbeylii isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı elbeylii'a Teşekkür Ediyor...
Alt 04.03.2014, 16:12   #24
yigido_furkan
Usta Yiğido

yigido_furkan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

226 Mesajına 403 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 853 yigido_furkan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

başkana sonuna kadar destek veren biri olarak her zaman arkasındayız. emınımkı bnım gıbı skor taraftarı olmayan cogu taraftarda baskanımızı desteklıyor. bazıları yonetım ıstıfa etsın dıyor. o ıstıfa dıyenler soylesın suanda Mecnun baskan bıraktıgında bu ısı yapacak 1 kısı soylesınler Sivastan yada İstanbuldan. bır takımı 9 yıl süper ligte tutmak kolay bır basarımı cıksın bırı soylesın. bulundugumuz bölgede bızım gıbı kac takım var. Türkiyenın en zengın ıllerının basında olan kayserı takımlarının durumu ortada. onlar bıle kume dusup ısım degıstırerek bu lıgte uzun yıllar kalıyor. yazılara bakıyorum bırıde yazmıskı oyuncuları sattılar boyle oldu. lıgın ılk yarısında olupta 2. yarı olmayan sadece forvet oyuncumuz var. ne olursa olsun sonuna kadar arkandayız baskan ıyı gunde kotu gunde
yigido_furkan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı yigido_furkan'a Teşekkür Ediyor...
Alt 04.03.2014, 16:16   #25
yiğido58sinan
Tecrübeli Yiğido

yiğido58sinan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

206 Mesajına 377 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 546 yiğido58sinan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Aydını yuhlayan kimse eleştirmek yerine tebrik edilmelidir. Siz yönetim ve teknik ekip olarak
üzerinize düşeni yapmazsanız biz taraftar olarak gerekeni yaparız! Aslında geç bile kalınmış bir
hareket, o formayı giyiyorsan hakkını vereceksin! adam gibi transfer yapmazsan, gider sokak
topcusunu alıp getirip oynatırsan bizde yuhlarız tabi!
Taraftar uyumuyor sizin gibi, takımına sahip
çıkıyor.!
yiğido58sinan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda yiğido58sinan'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 04.03.2014, 17:18   #26
Bulut@ğlu
Yiğido

Bulut@ğlu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

229 Mesajına 379 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 618 Bulut@ğlu FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ağzı olan konuşmuş. başkan gerekli açıklamayı yapmış ama bazı arkadaşlar tekrardan aynı açıklamayı yapmasını istemiş.buda o arkadaşların anlatılanı anlamadıklarını gösteriyor.bazı arkadaşlar ise taraftar olarak takıma sahip çıktıklarını söylemiş başkana karşı ve o takıma sahip çıkan arkadaşlar küfürlü tezahüratlarınızdan dolayı kulübe kesilen cezaları kendi cebinizden mi ödediniz.
Bulut@ğlu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Bulut@ğlu'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 04.03.2014, 17:54   #27
hasanpolat44
Acemi Yiğido

hasanpolat44 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

73 Mesajına 139 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 527 hasanpolat44 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Başkanımızı çok severim ve her daim başımızda olmasını canı gönülden isterim fakat bazı konularda çok ağır konuşuyor kulüp başkanıda olsanız taraftara laf söyleme lüksünüz yoktur bu takımın sahibi taraftardır bunun asla ve asla unutulmaması lazım ayıca şampiyonluğa oynadığımız senenin ardından ertesi yıl küme düşmemeye oynadığımız Diyarbakır maçında rakibimizin 2.golünden sonra 3 3 3 diye tempo tutan şahsiyetsiz taraftara bu çocuklar (Yiğido Gençlik) karşı çıktı hem de tüm stad tarafından yuhalanmasına rağmen eğer bu tepkiye karşılık verilmeseydi yönetim ve başkanı da istifaya çağırcaktı taraftar, bu çocuklar her zaman sizin yanınızda oldu hem de hiç bir karşılık beklemeden ama bazı şeyleri çabuk unutuyorsunuz başkanım.
hasanpolat44 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.03.2014, 20:56   #28
namso58
Acemi Yiğido

50 Mesajına 82 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 556 namso58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
onur0634 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bir klüp yönetim 5-10 trilyon borçtan korkuyorsa eğer başarıyı bi noktadan öteye götüremez zaten...
Kar topunun hikayesini biliyon mu sen hemserim. Zamaninda kucuk bir kar topu varmis sonra yuvarlana yuvarlana kocaman bir kutle olmus.bilmem anlatabildim mi.
namso58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.03.2014, 22:48   #29
sivasfutbol
Usta Yiğido

sivasfutbol - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

556 Mesajına 1.045 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 862 sivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz sein

başkanımızı bn seyrettim ama açıklamaları hiçte doyurucu değildi heleki transfer konusunda yapılan açıklamalar hiç değildi sonra başkanımız bizim hedefimiz her yıl liğde kalmak ve bunun için mücadele ediyoruz dedi bence kupa avrupa sözleri hikaye birde taraftarı kötülemek için toplanmışlar gibime geldi sanki taraftar stada gitmez ise memnun olaçaklar sanki halbuki taraftarı bu hale getirenlerde kendilerinin yapmış oldukları dandik topcular taraftarı çileden cıkartıyorlar ondan sonrada taraftar suçlu sizin suçunuz yokmu yönetim ha birde topcu diye para veripte getiripte bedava gönderdiğiniz oyuncuların cetelesini tutsaydık herhalde 20 milyon euromuz boşa gitmiştir siz önce bunların hesabını verin taraftara kızana kadar..
sivasfutbol isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.03.2014, 23:14   #30
cengo64
Tecrübeli Yiğido

cengo64 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

226 Mesajına 382 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 cengo64 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

2 şanssız maç mı kaybetmişiz.Eğer samimi olarak böyle düşünüyorsa bu rezalet devam edecek demektir.Maçları bi daha seyretsin sayın başkan ve saysın hangi takım olursa olsun kaç kere rakip ceza sahasına gidebilmişiz.Diğer takımlar kaç kere 2 e 3 ,2 e 4 kalecimizle karşı karşıya kalmış.Ben kaleci olsam bu takımda oynamam kariyerim biter.Da Costa şanssız atıldı deseydiniz baride tam olsaydı.Takım şansızca günde sadece tek antreman yapıyor o da çift kale oynuyorlar deseydiniz.En çok izin yapan takım olmamız tamamen şansızlık deseydiniz.Şansızcca dünyanın dört bir tarafından amatör futbolcuları topladık deseydiniz.Oldoninin aslında iyi futbolcu olduğunu ama sonra şansızca unuttuğunu söyleseydiniz.
Başkan halbuki siz Carlosu çağırıp kardeşim bu takımın aerob kapasitesi ne,futbolcuların antreman kapasitesi ne,niye bizim takım nerdeyse bütün liglerin en az koşan takımı,top kaybı sayısı nasıl böyle rekor seviyede diye sorsanız ya.Efendim niye homurdanıyormuşuz.Sivassporu seviyoruz ve böyle aciz durumda olmasına üzülüyoruz.Siz de üzülün bence.Eğer bu söylediklerinize inanıyorsanız o daha da kötü.Çünkü futboldan hiç anlamadığınızı gösterir bu.
Çare,artık bu 'Düğün' filminde bile geçen Roberto Carlos kompleksinden kurtulmamız ve futbole bilimsel olarak yaklasacak aklı başında adamları sorumluluğa yetkili şekilde getirip genç istekli herhangi bir teknik direktörle yola devam etmekdir.Aykut sportif direktör olsun takıma tam yetkili.Ya da futbolden gerçekten anlayan birilerini bulup çıkartın.Başkanlık bunu gerektirir.Sivas halkı sizin değerinizi çok iyi biliyor.O konuda endişeniz yoktur gerçi ama liderlik kendini kandırmadan hatalardan erken dönebilmektedir aslında ki siz bunun örneklerini de göstermiş birisiniz.Umarım yine öyle yaparsınız.
cengo64 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
ediyorum, onlara, teşekkür