Cevap: Sivasspor - Gençlerbirliği
Şunu net olarak söylüyorum,eğer sivasspor gençler birliğini yenerse,muhtemelen Akhisar kayseriyi yenecektir diye düşünüyorum,sivassporun kaybedecek birşeyi olmadığı için varını yoğunu ortaya koyacaktır,stresli olacak takım kayserispor olacaktır,yenersek şayet puanları eşitlemiş oluyoruz,son hafta şampiyonluğu kaybetmiş yada kazanmış 1 fb ile oynarsak kazanabiliriz,avrupaya gitmeye mahkum gs de kayseriyi yener ,böylece kayseriyi altımıza almış oluruz,diyeceksinizki Eskişehir nolacak,şahsen eskişehirin antepten taşçatlasa 1 puan alacağını düşünüyorum,evnde başakşehirlede berabere kalabilir,son hafta gençleri yense dahi 34 puan eder,uzun lafın kısası sivasspor 3 maçıda kazanırsa çok büyük ihtimalle ligde kalır,kesinlikle ve kesinlikle bu maça nasılsa düştük gözüyle çıkılmamalıdır,hele bi gençleri yenelim rakiplerin sonuçlarını bekleyelim,bide kayseriyi yenelim bakalım neler oluyor,rizespor kurtuldu gözüyle bakılıyor,eğer ts rizeye yatmazsa yenerse,rize evinde antepe yenilir yada berabere kalırsa ,son hafta Avrupa aşkına basakşehir de rizeyi yenerse ,35 puanlı rizeyi bile düşmüş görürsünüz,biz maçlarımızı kazanalım ,duruma bakalım neler oluyor,valla tekrar ediyorum isteyen istediği yeriyle gülebilir ben bu takımın düşmeyeceğine inanıyorum,eğer bu takım biraz kıpırdasın,ki kaybedecek hiç birşeyimiz yok,şehir olarak düşmeyi kabullendik,kazanacağımız çok şey var çoook,yeterki 3 maçı kazanalım
|