Cevap: Kümede kalma baraji ne kadar olur?
maalesef küme düşme yarışında ,gittikçe takımlar azaldı,geçen haftalara kadar antep,akhisar,gençler,konya,ka sımpaşada işin içindeydiler,onlar biraz rahatladılar,eskişehir mersini yenerse,onlarda rahatlamış olacaklar,erciyesin bjk yi yenmesi demek alt tarafın birazdaha cadı kazanına dönmesi demektir,busefer 28 puanlı takımlarda korkmaya başlar,düğümü çözecek maçlar var erciyesin fixtürü rize ve sivasa göre daha kolayda ,maç kazanacak dermanları yok,hoca seçimleride yanlıştı ,sivasspora 5 galibiyetin yeteceğini düşünüyorum ,son haftalarda oyuna getirilmezsek bu yılıda kazasız belasız atlatırız,gözüme kestirdiğim maçlar,balıkesir,mersin,kasımp aşa,ist basak şehir,eskişehir,erciyes,karabü k bu maçlardan enaz 11 puan toplamamız gerekiyor,fb ,bursa,ts den çok umudum olmasada enaz 1 galibiyet 1 beraberlik almamız gerekiyor ,15 puanı böyle alırız ancak,sondan 4.takım ligi 36-38 puanda tamamlar,erciyesi gözümüze kestirdiğimiz doğru,eğer karabükle beraber seri galibiyetler almıya başlarlarsa asıl filim orda başlar ,beni başka takımlar ilgilendirmiyor,alacaksın 5 galibiyet ,gelecek sezona bakacaksın ,sivassporun bu gücü var,erciyes vekarabüğün ,eskişehirin ,rizenin bu gücü yok
|