Alıntı:
Besyo_cu Nickli Üyeden Alıntı
Hocam kişisel görüşünüzdür saygı duyarım.
Hakan Arslan'ın dikine oynuyor dememe ironi demenizi anlayamıyorum, dikine oynamak illa topla rakip yarı alanına geçmek veya dikine kaleye yönelmek olmasa gerek. Topsuz alanda Hakan inanılmaz derecede rakip ceza sahası içerisinde pozisyon bulabiliyor. Bu yüzden de Sivasspor forması giydiği 2.5 sene içerisinde oynadığı 84 maçta tam 15 gol atma başarısı gösterdi.
Hakan'ın Sivasspor forması giydiği 2.5 sezon da 15 gol atmasını birde Hakan ile aynı mevkide oynayan takımımızda forma giyen diğer oyuncuları detaylı incelediğimizde ;
1- Adem KOÇAK'ın Sivasspor forması giydiği 2.5 sezonda 104 maçta forma giymiş ve sadece 1 gol atmış.
2- Hakan ÖZMERT, 2.5 sezon forma giydiği Karanbükspor'da 59 maça çıkmış ve 2 gol atmış
3- Yiğit İncedemir, son 3 sezonda forma giydiği Karabükspor'da 91 maça çıkmış ve sadece 1 gol atmış.
4- Orhan Gülle, 23 yaşındaki Orhan Gülle ise kariyeri boyunca forma giydiği 86 Süper Lig Maçında 3 gol atmış.
5- Yukarıda adı geçen 5 oyuncumuzdan da daha hücuma dönük olan Mehdi Taoul ise Sivasspor formasını giydiği 2 yıl içerisinde tam 75 maçta forma giymiş ve 3 gol atmış ve bu golleride bu sezon attı.
Hakan'ın Süper Lig'de attığı gollerin büyük kısmında takıma direk puan katkısı yaptı, Rize'de 90 da attığı gol ile beraberliği, Akhisar'a 83'de attığı gol ile galibiyeti, yine Orduspor'a 85'de attığı golle skoru 2 - 2 ye getirmiş ve yine aynı maçda 90+'da Pedriel'in attığı golde atağı başlatan oyuncu olmuştu.
Ayrıca Hakan Türkiye Kupasında gol kralı da olmuştu.
Tüm bunları bir araya topladığında ''SKOR'' anlamında Hakan ARSLAN takımımızda bulunan mevcut oyuncular içerisinde en iyisi. Futbol içerisinde olması gereken diğer yetenekleri tartışılır ancak oyunu dikine oynama konusunda takım içindeki orta sahanın ortası oyuncuları içinde Hakan tartışılmaz en iyisi.
Bu konuda varsa sabit belgeli iddialarınız dinlemeye hazırım.
|
Besyo_cu arkadaşım, bence dikine oynamayı attığı gol sayısıyla ilişkilendirmek pek doğru değil. Neredeyse 10 senedir Sivasspor'un hiçbir maçını kaçırmadan takip ediyorum çok acil bir durum olmadıkça. Yani Hakan'ın attığı golleri de, topla buluştuğunda ne Yaptığını da iyi biliyorum. Hakan'ın attığı gollerın neredeyse tamamına yakını kafa ile boy avantajını kullanarak atılmış Gollerdi. Yaptığı prese ve mücadelesine de sözüm yok tabi ama oyunu dikine oynama durumunu içermiyor maalesef bunların hiçbiri. Genelde dikine oynamayı bırak, atağa hızlı çıkacağımız durumlarda bile, yan pas yaparak hep hızımızı kesti. Bize o bölgede gerektiğinde risk alabilecek bir ön libero lazım. Adem az çok bunu yapıyor ama tek başına yeterli değil. Şimdi Adem Kadir'in görevini, yani bir anlamda subap görevini üstlenip, yanına bellushi tarzı bir adam lazım. Hakan bu görevi hiçbir zaman göremeyecekti iyi biliyoruz ki. Onun için doğru karar olarak düşündüm. Ama tabiki ben de senin düşüncelerine SAYGI duyuyorum. Hepimizin Yorumları hep daha iyi bir Sivasspor için inanıyorumki. Dediğim gibi hakkımız da hayırlı ve iyi bayramlar herkese.