Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Diğer Sporlar > Diğer Sporlar

Diğer Sporlar Diger Sporlar

Seçenekler Arama Stil

--->: TENIS
Alt 17.03.2008, 20:16   #21
veysel
Usta Yiğido

veysel - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

270 Mesajına 402 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 924 veysel COK SEVILEN BIR KISIveysel COK SEVILEN BIR KISIveysel COK SEVILEN BIR KISIveysel COK SEVILEN BIR KISI
Standart --->: TENIS

Serena Hindistan'da şampiyon
Hindistan'ın Bangalore kentinde düzenlenen Bangalore Open Tenis Turnuvası final mücadelesinde, ABD'li Serena Williams, İsviçreli tenisçi Patty Schnyder'i iki set sonunda 7-5 ve 6-3 yenerek, şampiyonluğa ulaştı.

İlk sette büyük bir çekişme yaşanırken, Serena Williams bu seti 7-5 aldı. İkinci sette morali bozulan ve konsantrasyon sorunu yaşayan Patty Schnyder bu seti de 6-3 kaybetti ve Serena Williams zafere ulaştı.
veysel isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.05.2008, 15:11   #22
nuri_58
Usta Yiğido

nuri_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

582 Mesajına 801 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 977 nuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekannt

Petrova ikinci turda
İstanbul Cup´ta ana tablonun ikinci gününde korta çıkan 3 numaralı seri başı Nadia Petrova, ABD´li Lilia Osterloh´yu 6-1 ve 6-2´lik setlerle 2-0 mağlup etti.
20.5.2008

İstanbul Cup'ta üç numaralı seribaşı olarak mücadele eden Nadia Petrova, Lilia Osterloh'u yenerek ikinci tura çıktı. Dünya klasmanında 25'nci sırada yer alan Petrova, ABD'li rakibi Lilia Osterloh'u 6-1, 6-2'lik setlerle yenerek ikinci tura yükseldi.

İstanbul Cup'ta ilk kez mücadele eden Rus tenisçi, ikinci turda Polonyalı Marta Domachowska ile karşılaşacak. Seyircinin ilgi göstermediği Tekstilkent Arena'daki turnuvanın ikinci gününde tur atlayan diğer seribaşı tenisçi Bulgar Tsvetana Pironkova oldu.

Sekiz numaralı seribaşı Pironkova, ana tabloya elemelerden giren Sloven Polona Hercog'a 6-4, 7-5'lik setlerle üstünlük sağladı. Romen Sorana Cirstea, elemelerden gelen Sloven rakibi Masa Zec Peskiric'i 6-3, 6-4'lük setlerlerle yenerek son 16'ya kaldı.

Dünyanın 81 numarası Cirstea'nın ikinci turdaki rakibi, ilk turu maç yapmadan geçen iki numaralı seribaşı Agnieszka Radwanska olacak.
nuri_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda nuri_58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 20.05.2008, 15:12   #23
nuri_58
Usta Yiğido

nuri_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

582 Mesajına 801 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 977 nuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekannt

İpek'ten erken veda
İstanbul Cup Tenis Turnuvası'nda İpek Şenoğlu, 1. turda kupadan elendi.
20.5.2008

İstanbul Cup Tenis Turnuvası ilk tur maçına çıkan milli sporcumuz İpek Şenoğlu, dünya sıralamasında 40. olan Olga Govortsova’ya 2-0’lık skorla yenilerek teklerde kupadan elendi.

Rakibine direnemedi
Bu yıl 4.’sü düzenlenen Sony Ericsson WTA Tour İstanbul Cup’ta ana tablo karşılaşmaları dün oynanmaya başladı. Birinci turda Türk tenisçilerimizin arasından açılışı İpek Şenoğlu yaptı. Dünya sıralamasında 40. olan Beyaz Rus raket Olga Govortsova ile karşı karşıya gelen Şenoğlu, 20 yaşındaki genç rakibine 6-3 ve 6-2’lik setlerle 2-0 yenilerek teklerde turnuvaya veda etti. İlk sette güçlü Govorstsova karşısında 3-0 öne geçmesine rağmen bu üstünlüğünü maç içine yayamayan Şenoğlu, umutlarını çiftlere bıraktı.

İpek, çiftlerde favori
İstanbul Cup’a teklerde elenen İpek Şenoğlu, şansını çiftlerde sürdürecek. Özellikle kariyerinde elde ettiği başarıları çiftler kategorisinde yakalayan Şenoğlu, Bosna Hersek’li partneri Mervana Jugic Salkic ile birlikte korta çıkacak. Şenoğlu-Salkic çifti ilk turda Rus Poltoratskaya-Tsybycheva çiftiyle karşılaşacak. Türkiye, İstanbul Cup’ta çiftlerde ilk kez 3 takımla katılacak. Şenoğlu-Salkic ikilisinin dışında Çağla Büyükakçay, Yunanlı Anna Koumantou ile; Pemra Özgen de Bulgar partneri Svetlana Krivencheva ile birlikte İstanbul Cup’ta mücadele edecek.

Dementieva’nın İstanbul aşkı
WTA İstanbul Cup Tenis Turnuvası’nın 1 numaralı seri başı Rus tenisçi Elena Dementieva, geçen yılın şampiyonu olarak İstanbul’a yeniden gelmekten dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. Fransa Açık Tenis Turnuvası (Roland Garros) öncesi İstanbul’da iyi maçlar çıkartmayı umduğunu belirten Dementieva,” Geçen sene İstanbul Cup’ı kazandıktan sonra çok rahatladım ve güven kazandım. Bu sene de aynı şeyi bekliyorum” şeklinde konuştu.

Radwanska: Hedefim yarı final
İstanbul Cup Tenis Turnuvası’nın 2 numaralı seri başı Polonyalı sporcu Agniezska Radwanska, 3. kez katıldığı turnuvada bu kez iddialı olduğunu söyledi. Özellikle turnuvadaki Rus tenisçiler Elena Dementieva ve Nadia Petrova’nın gücüne dikkat çekerek, “Dementieva ve Petrova önemli rakipler, ama ben umutluyum. İyi hazırlandığımı düşünüyorum ve en azından yarı final bekliyorum” yorumunu yaptı.
nuri_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda nuri_58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 28.07.2008, 15:17   #24
veysel
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 924 veysel COK SEVILEN BIR KISIveysel COK SEVILEN BIR KISIveysel COK SEVILEN BIR KISIveysel COK SEVILEN BIR KISI

Nadal yine ısırdı
Toronto Masters Series final mücadelesinde son Wimbledon şampiyonu İspanyol Rafael Nadal, Alman tenisçi Nicolas Kiefer'i 6-3 ve 6-2'lik setlerle 2-0 yenerek, şampiyon oldu.

Maça çok iyi başlayan Nadal ilk seti 6-3, ikinci seti de 6-2 alarak, rakibini rahat bir şekilde mağlup edip, kupaya uzandı. Her zaman olduğu gibi İspanyol raket sevincini kendine verilen kupayı ısırarak gösterdi.

Sezonun ikinci ve üçüncü Grand Slam turnuvaları olan Roland Garros ve Wimbledon'ı kazanan Nadal, şimdi de gözünü Amerika Açık'a dikti. Kariyerinde çok önemli bir yerde olan Nadal performansını her geçen gün artırıyor.
Alt 28.07.2008, 15:18   #25
veysel
Usta Yiğido

Dinara Safina şampiyon
Amerika'nın Kaliforniya eyaletinde düzenlenen East West Bank Classic final mücadelesinde, turnuvanın 4 numaralı seribaşı raketi Rus Dinara Safina, İtalyan tenisçi Flavia Pennetta'yı 6-4 ve 6-2 yenerek, şampiyon oldu.

Bu sezon başarılı bir grafik çizen Safina, ABD'de mutlu sona ulaşarak, rakiplerine gözdağı verdi. İlk seti zorlanarak, 6-4 kazanan Safina, ikinci sette daha iyi oynayarak, bu seti de 6-2 kazandı ve mutlu sona ulaştı.
Alt 28.07.2008, 15:18   #26
veysel
Usta Yiğido

"Şampiyonluk umuduna kapıldım"
Sony Ericsson WTA Tour İstanbul Cup Uluslararası Bayanlar Tenis Turnuvası'nda finalde yitiren Rus tenisçi Elena Dementieva, şampiyon Agnieszka Radwanska karşısında fazla basit hatalar ve yanlış vuruşlar yaptığını söyledi.

Elena Dementieva, maç sonrasında düzenlediği basın toplantısında, Agnieszka Radwanska'nın çok iyi oynadığını ve file önünde güzel toplar kestiğini belirterek, ''Fazla basit hatalar ve yanlış vuruşlar yaptım. Rakibimin iyi oyunu da bunda etkili oldu'' dedi. Oyuna çok iyi başladığını ifade eden Rus tenisçi, ''İşi çabuklaştırmak için erken vuruşlar yapmak istedim. Hatalar yaptım ve konsantrasyonumu yitirdim. Ama rakibim de herşeyi çok iyi yaptı. Bana karşı çok iyi maç çıkardı. Savunmada çok iyiydi'' diye konuştu.

Dementieva, Radwanska karşısında çok iyi konsantre olmak gerektiğini vurgulayarak, ''Defansif oyunu her zaman çok iyi oynayan bir oyuncu. Her zaman topu geriye atıyor, çok iyi hareket ediyor. Sanırım hazır değildim. Rakibin her zaman yaptığı bir fazla vuruşa hazır değildim ve maçı yitirdim. Sanıyorum beklenti yüzünden baskıya girdim. Aklımda şampiyon olmak vardı. Maç içinde aklımda kupa vardı. Onun yerine bir sonraki sayıyı düşünmem gerekirken, şampiyonluk umuduna kapıldım'' dedi.

Güzel bir hafta geçirdiğini kaydeden Dementieva, ''Bu maç dışında güzel bir hafta oldu'' derken, fileye yakın oyunlardaki performansıyla ilgili soruyu ise, ''File önündeki voleler benim etkili tarafım değil. O yüzden Wimbledon'da başarılı olamıyorum. Oyunumun içinde sağlam bir nokta olmadığından hatalar yaptım. Bundan dersler çıkaracağım'' diye konuştu.
Alt 28.07.2008, 15:19   #27
veysel
Usta Yiğido

Radwanska 4. şampiyon
İstanbul Cup 2008 Final maçını, Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu, Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay'ın yanısıra, eski başbakanlardan Tansu Çiller ve Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel de izledi.

Hafta içi yapılan maçların tersine tenisseverler final maçına ilgi gösterdi. Turnuvanın ilk günlerinin tersine daha uygun hava koşullarının olmasıyla seyirciler Tekstilkent Tenis Arena'ya gelirken, karşılaşma için tribünlerde yaklaşık 2 bin seyirci yerini aldı.

Turnuvada şampiyon olan Agnieszka Radwanska, aynı zamanda 30 bin 500 dolar para ödülünün sahibi olurken, 2. olan Elena Dementieva ise 16 bin 450 dolar para ödülü kazandı.

Bu arada final maçının hakem atışını, Türk tenisinin eski isimlerinden olan 1948 yılı Davis Kupası oyuncusu Beliğ Beler yaptı.

-RADWANSKA ŞAMPİYON OLDU, İMZALARI DEMENTIEVA VERDİ-

Organizasyonda Agnieszka Radwanska şampiyon olurken, tenisseverlerin ilgisi daha çok Elena Dementieva'nın üzerindeydi. Maç sonrası hayranlarına imza dağıtan Dementieva'ya, Türk seyirciler ilgi gösterdi. İstanbul Cup'ın sık konuklarından olan Rus raket, hayranlarına bol bol imza verdi.

-DEMENTIEVA, ÜSTÜSTE ŞAMPİYONLUĞU ALAMADI-

Geçen yılın şampiyonu Dementieva, bu yıl kupayı finalde rakibine kaptırınca üstüste şampiyonluk sevincini kaçırdı. Dementieva ayrıca, bu yıl şampiyonluğu kaçırınca, gelecek yılki olası şampiyonluğunda üstüste 3 şampiyonluk kazanana verilen Altın Raket'i elde etme şansını da yitirdi.

-RADWANSKA, 4. ŞAMPİYON-

İstanbul Cup'ın son şampiyonu Agnieszka Radwanska, turnuvanın 4. şampiyonu oldu. Turnuvanın ilk yapıldığı yıl olan 2005'te ABD'li Venus Williams şampiyon olurken, 2006'da İsrailli Shahar Peer ve 2007'de ise Elena Dementieva birinciliğe ulaşmıştı. 2008'de ise Polonyalı Agnieszka Radwanska, şampiyonluğu elde ederek son şampiyon oldu.
Alt 28.07.2008, 15:20   #28
veysel
Usta Yiğido

"1 numara olmak istiyorum"
Sony Ericsson WTA Tour İstanbul Cup Uluslararası Bayanlar Tenis Turnuvası'nda teklerde şampiyonluğa ulaşan Polonyalı sporcu Agnieszka Radwanska, final maçına hazırlanırken biraz gergin olduğunu, ancak daha sonra iyi oynadığını söyledi.

Agnieszka Radwanska, maç sonrasında düzenlediği basın toplantısında, Rus rakibi Elena Dementieva ile yaptığı final maçının hemen öncesindeki hazırlığında biraz gergin olduğunu belirterek, ''Topu sahanın içinde tutmakta bile zorlanıyordum. Daha sonra iyi oynamaya ve agresif vuruşlar yapmaya başladım'' dedi. Gerginliğinin ilk birkaç oyuna yansıdığını vurgulayan Polonyalı raket, ''2. sete iyi başladım. Daha sonra rahatladım'' derken, gelecek yılla ilgili soruyu ise, ''WTA takvimi gelecek yıl değişiyor. Turnuvanın takvimi de değişebilir. Turnuvayı ve İstanbul'u seviyorum. Seneye bu puanları korumak için geleceğim'' diye konuştu.

Bu turnuvanın ardından Fransa'nın başkenti Paris'te yarın başlayacak Roland Garros Turnuvası'na katılacağını ve zamanının fazla olmadığını ifade eden Radwanska, ''Roland Garros'da tablonun alt kısım maçları pazar ve pazartesi yapılıyor. Ben de pazartesi günü oynayacağım. Yarın Paris'e gidiyorum. Pazartesi günü maçım var ve yarım gün dinlenmek zorundayım. Umarım buradaki güzel haftayı Fransa'da da yaşarım'' dedi.

Turnuva mı, ''Grand Slam'' başarısını mı tercih edeceği yönündeki soruyu yanıtlayan Polonyalı sporcu, ''Turnuvayı tercih ederim. Bu tür organizasyonlarda kupa kazanabiliyorsunuz. 'Grand Slam'de ise çeyrek finale dek en az 2 seri başı raketle karşılaşmak zorundasınız'' diye konuştu.

Radwanska, 2 yıl önceki turnuva elemelerinden geçememesinin hatırlatılması üzerine, ''2 yıl önce burada turnuvayı kazanacağımı söyleselerdi 'hayal' derdim. Ama geçen yıl çok ilerleme sağladım. Çok çalıştım. Her turnuvada çok çabaladım. Rakip kim olursa olsun, en alt düzeydeki veya en üst düzeydeki her rakibe karşı iyi oynamaya çalıştım. 2 yılda gelişme kaydettim. 3.5 saat tenis antrenmanının ardından 1 saat daha çalışıyorum'' dedi.

Hedefleri konusundaki soruyu da yanıtlayan şampiyon tenisçi, ''1 numara olmayı hedefliyorum. Ama önce ilk 10'a girip, daha sonra birinci olmayı amaçlıyorum'' diye konuştu.
-->: TENIS
Alt 02.09.2008, 23:55   #29
TracyMcGrady58
Usta Yiğido

TracyMcGrady58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

649 Mesajına 918 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1504 TracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer Anblick
Standart -->: TENIS

Federer yükseliyor
Sezonun son Grand Slam turnuvası olan ABD Açık tek erkekler 3. tur karşılaşmasında, dünyanın iki numaralı raketi Roger Federer, Çek Radek Stepanek'i 3 set sonunda 6-3, 6-3 ve 6-2 yenerek, 4. tura yükseldi.

Üç sette de rakibine göre çok üstün olan Federer, maçı rahat kazandı. Federer 4. turda Rus Igor Andreev ile karşılaşacak.

ABD Açık tek erkekler 3. tur sonuçları:

Roger Federer (2) - Radek Stepanek (28), 6-3, 6-3, 6-2
Novak Djokovic (3) - Marin Cilic (30), 6-7 (7-9), 7-5, 6-4, 7-6 (7-0)
Nikolay Davydenko (5) - Dmitry Tursunov (26), 6-2, 7-6 (8-3), 6-3
Andy Roddick (8) - Andreas Seppi (31), 6-2, 7-5, 7-6 (7-4)
Fernando Gonzalez (11) - Jarkko Nieminen, 7-5, 6-4, 6-7 (3-7), 6-1
Igor Andreev (23) - Fernando Verdasco (13), 6-2, 6-4, 6-4
Tommy Robredo (15) - Jo-Wilfried Tsonga (19), 7-6 (7-2), 6-2, 6-3
Gilles Muller - Nicolas Almagro (18), 6-7 (3-7), 3-6, 7-6 (7-5), 7-6 (8-6), 7-5
TracyMcGrady58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: TENIS
Alt 02.09.2008, 23:56   #30
TracyMcGrady58
Usta Yiğido

TracyMcGrady58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

649 Mesajına 918 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1504 TracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer Anblick
Standart -->: TENIS

Jankovic şampiyonluk aşkına
Sezonun son Grand Slam turnuvası olan ABD Açık tek bayanlar 4. tur mücadelesinde, dünyanın 2 numaralı raketi Sırp Jelena Jankovic, Danimarkalı tenisçi Caroline Wozniacki'yi 3-6, 6-2, 6-1'lik setlerle 2-1 yenerek, çeyrek finale yükseldi.

İlk sette kötü bir performans gösteren Jankovic, bu seti 6-3 kaybetti. İkinci sette toparlanan Jankovic, bu sei 6-2 almayı başardı. Final setinde oyuna iyice ağırlığını koyan Sırp raket bu seti de 6-1 alarak, adını çeyrek finale yazdırdı.

Jankovic çeyrek finalde Avusturyalı raket Sybille Bammer ile mücadele edecek.

ABD Açık tek bayanlar 4. tur sonuçları:

Jelena Jankovic (2) - Caroline Wozniacki (21), 3-6, 6-2, 6-1
Elena Dementieva (5) - Na Li, 6-4, 6-1
Sybille Bammer (29) - Marion Bartoli (12), 7-6 (7-3), 0-6, 6-4
Patty Schnyder (15) - Katarina Srebotnik (28), 4-6, 6-3, 6-3
TracyMcGrady58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
tenis