Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

--->: BU TARAFTARA YAZIK!
Alt 19.02.2007, 01:50   #21
gülkız
Yiğido

125 Mesajına 249 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 722 gülkız COK SEVILEN BIR KISIgülkız COK SEVILEN BIR KISIgülkız COK SEVILEN BIR KISI
Standart --->: BU TARAFTARA YAZIK!

Maçtan sonra en fazla tebriği hak edenler taraftarlardır.Bu mevsimde stadı full doldurarak kimsenin onların seyir zevkini bozmaya hakkı yoktur.Ancak bizim takımda ''eller gider mersine bunlar gider tersine''misali bir durum sözkonusudur.İçerde maç oynayan başka takımlar taraftar desteğini sağlayarak-taraftarın gaza getirmesi ile-maç kazanırken bizim takımda tam tersine tırsma durumu görülmektedir.Yani ellerinden gelse içerdeki bütün maçlar seyircisiz olsun isterler galiba.Futbolculara bu bakımdan nasıl bir psikolojik destek veriliyor ya da futbolcular içerde neden seyirci karşısında oynama sıkıntısı çekiyor bunların çözüme kavuşturulması gerekiyor.Bu durum çözülemezse yönetim boşuna taraftar maçlara gelmiyor demesin.
gülkız isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.02.2007, 02:13   #22
muratduru58
Acemi Yiğido

muratduru58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

29 Mesajına 46 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 muratduru58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Haftaya konyadanda 3 yer bu takım zaten konya bıze ters gelıyor takımda rehavete hayırlısı olur inşallah.
muratduru58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: BU TARAFTARA YAZIK!
Alt 19.02.2007, 02:28   #23
zarek_58
Yeni Yiğido

zarek_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 zarek_58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart -->: BU TARAFTARA YAZIK!

Arkadaşlar bugünki Antalya maçından sonra futbolda şike olayının gerçekten varolduğunu düşünmekten kendimi alamadım. Maçtan önce bi arkadaşım bana sivassporun bugün maçı kaybedeceğini söylemişti.Ama ben gülüp geçmiştim. Neden diye sorduğumda sebebin antalya onursal başkanı Sedat PEKER den gelen selam olduğunu söyledi. Sedat PEKER sivassporun antalyasporun kardeş takımı olduğunu hatırlatarak selam göndermiş.bunları duymak beni kahretti açıkçası.Kar demeden soğuk demeden takımımıza gereken desteği sağlıyorsak,yardım kampanyalarında cebimizde olanı veriyorsak destek için ve bu şekilde sonuçlar çıkıyorsa dediğiniz gibi yazık bu taraftara. Gerçekten yazık. Madem sonucu belli bir karşılaşmaysa neden bağıra bağıra bizi 4 eylüle davet ediyorlar.. İnanın sivassporun 3. lig ve 2. ligdeki maçlarını özledim.. Çok doğru gardaşlar. Yazık bu taraftara. Bu konuda gerçekten çok doluyum. bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz bu konuda. Sayın Fikret ÜNSAL 5-6 sezon boyunca tek amacın ligde kalmak olduğunu söylüyor. UEFA ya gitmeyi falan düşünmediklerini dile getiriyor.. Gerçekten yazık bu taraftara. Kahroldum bugün..
zarek_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.02.2007, 02:46   #24
By_SerSeri
Yeni Yiğido

By_SerSeri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 By_SerSeri Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
HaMZa_58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkadaşım ne demek bundan sonra yokuz ? bir maçlık içinmi vardınız ? belki yenilmemizin moral bozukluğu ile böyle söylemiş olabilirsiniz ama hemen pes etmek olmaz. takıma her zaman destek olmak lazım iyi gündede kötü gündede
var olmak lazım. Bu hafta galatasaray yenilmedimi ? beşiktaş yenilmedimi ? manisa kendi evinde yenilmedimi ? hatta fener bile kadıköyde sakaryanın elinden zor kurtuldu. futbolda her sonuç var. haftaya konyayı yeneriz ve yolumuza devam ederiz ve uefada yine varoluruz. yok olmak değil, var olmak için mücadele etmeliyiz
Bugun Bizim Yerimizde olsan belkide artık futbol izlemezdin Gercekden kınıyorum haftaya konyayı yener insl.yenılmesıde bizi cok uzdu tabiki ondan da olabilir ama haftaya yenerse birazda olsa sinirlerimiz yatısır Stada gitmesek bile kalbimiz orda olacakdır!!
By_SerSeri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: -->: BU TARAFTARA YAZIK!
Alt 19.02.2007, 03:06   #25
gülkız
Yiğido

125 Mesajına 249 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 722 gülkız COK SEVILEN BIR KISIgülkız COK SEVILEN BIR KISIgülkız COK SEVILEN BIR KISI
Standart --->: -->: BU TARAFTARA YAZIK!

Alıntı:
zarek_58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkadaşlar bugünki Antalya maçından sonra futbolda şike olayının gerçekten varolduğunu düşünmekten kendimi alamadım. Maçtan önce bi arkadaşım bana sivassporun bugün maçı kaybedeceğini söylemişti.Ama ben gülüp geçmiştim. Neden diye sorduğumda sebebin antalya onursal başkanı Sedat PEKER den gelen selam olduğunu söyledi. Sedat PEKER sivassporun antalyasporun kardeş takımı olduğunu hatırlatarak selam göndermiş.bunları duymak beni kahretti açıkçası.Kar demeden soğuk demeden takımımıza gereken desteği sağlıyorsak,yardım kampanyalarında cebimizde olanı veriyorsak destek için ve bu şekilde sonuçlar çıkıyorsa dediğiniz gibi yazık bu taraftara. Gerçekten yazık. Madem sonucu belli bir karşılaşmaysa neden bağıra bağıra bizi 4 eylüle davet ediyorlar.. İnanın sivassporun 3. lig ve 2. ligdeki maçlarını özledim.. Çok doğru gardaşlar. Yazık bu taraftara. Bu konuda gerçekten çok doluyum. bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz bu konuda. Sayın Fikret ÜNSAL 5-6 sezon boyunca tek amacın ligde kalmak olduğunu söylüyor. UEFA ya gitmeyi falan düşünmediklerini dile getiriyor.. Gerçekten yazık bu taraftara. Kahroldum bugün..

İnşallah dedikodular doğru değildir,aslı astarı varsa yazıklar olsun...İnsanları maçı çağırmayın,kendi aranızda oynayın kardeş kardeş....
gülkız isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.02.2007, 03:09   #26
albina58
Usta Yiğido

363 Mesajına 804 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 903 albina58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Takımımızın ortaya koydu futbol neticesinde hakikaten,yağmur,çamur demeden hatta cefa çekerek deplasmanlarda yalnız bırakmayan taraftarımıza yazık oluyor.Futbol temaşa oyunudur,ancak bütün zorlukları çeken taraftarın ödülüde,en azından mağlubiyette bile iyi futbol seyretmek olsun.
Bunların yanında;Taraftar olarak sonuç,skor her ne olursa olsun ne takımımızı yalnız bırakmak nede futbolcu ve yöneticilerimizi karamsarlıga düşürecek hiçbir beyanda bulunmamamız gerekmektedir.
İkinci ligden alarak,kırk yıllık özlemimiz olan birinci ligde kalıcı konuma getiren başkanımız,bu ugurda şerefini,haysiyetini ve onurunu ortaya koymuşdur.Futbolumuzda kanın gövdeyi götürdüğü şu günlerde talihsiz açıklamalar yapmak SİVASSPOR taraftarına yakışmamaktadır.
Zira şanlı geçmişi olan bir kentin,hiç kara lekesi olmayan takımıyız.
Büyük SİVASSPOR oluşturma uğruna yüreğini ortaya koyan MECNUR OTYAKMAZ'ın her zaman arkasında duracağız.Başkanımız ise karşısına çıkan bütün zorluklarda bizi yayında hissedecek.
Alt 19.02.2007, 03:30   #27
Fatih Bayrak
Yiğido

Fatih Bayrak - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

34 Mesajına 57 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Fatih Bayrak isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
albina58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Takımımızın ortaya koydu futbol neticesinde hakikaten,yağmur,çamur demeden hatta cefa çekerek deplasmanlarda yalnız bırakmayan taraftarımıza yazık oluyor.Futbol temaşa oyunudur,ancak bütün zorlukları çeken taraftarın ödülüde,en azından mağlubiyette bile iyi futbol seyretmek olsun.
Bunların yanında;Taraftar olarak sonuç,skor her ne olursa olsun ne takımımızı yalnız bırakmak nede futbolcu ve yöneticilerimizi karamsarlıga düşürecek hiçbir beyanda bulunmamamız gerekmektedir.
İkinci ligden alarak,kırk yıllık özlemimiz olan birinci ligde kalıcı konuma getiren başkanımız,bu ugurda şerefini,haysiyetini ve onurunu ortaya koymuşdur.Futbolumuzda kanın gövdeyi götürdüğü şu günlerde talihsiz açıklamalar yapmak SİVASSPOR taraftarına yakışmamaktadır.
Zira şanlı geçmişi olan bir kentin,hiç kara lekesi olmayan takımıyız.
Büyük SİVASSPOR oluşturma uğruna yüreğini ortaya koyan MECNUR OTYAKMAZ'ın her zaman arkasında duracağız.Başkanımız ise karşısına çıkan bütün zorluklarda bizi yayında hissedecek.
Gercekten katiliyorum yazina gardas
Fatih Bayrak isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.02.2007, 03:32   #28
Fatih Bayrak
Yiğido

Fatih Bayrak - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

34 Mesajına 57 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Fatih Bayrak isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

camur at izi kalsin yapmayin arkadaslar
bizim sivassporu takip ettigimiz gibi baskalarida izliyor bizleri sivassporun sike yaptigi gibi aciklamalar bizlere sivasimiza yakismaz
Fatih Bayrak isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sikayet , Sikayet
Alt 19.02.2007, 08:30   #29
K4r_Tugrul
Yiğido

104 Mesajına 397 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 K4r_Tugrul FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Unglücklich Sikayet , Sikayet

4 Eylül Stadinda görev alan, stada girerken arama yapan polis memurlarindan sikayetimiz var.Bu görev alan polis memurlari önüne gelen bazi kisileri aramadan stada alirken, bazilarini ise afedesiniz ic camasirina kadar ariyo.Nedir bu ayrim.Bu olay Sivasspor-Antalya macinda benimde basima geldi.Benden önceki taraftarlari arama yapmadan alirken, beni ic camasirima kadar aradi.Tabi bende bisey cikmadi ama rezil oldugum yanima kar kaldi.Kisacasi bir ben degil bütün taraftarlarin bu polis memurlarindan sikayeti oldugunu biliyorum.Gereginin yapilmasini istiyorum.
K4r_Tugrul isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.02.2007, 09:10   #30
hacialicelik58
Acemi Yiğido

hacialicelik58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

22 Mesajına 33 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 667 hacialicelik58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

kardes yenilmeseydik iyidi.ama kendidi sahamizda nedense hep boyle oluyor.insallah konya macinda bu sanszizligi kirariz.
hacialicelik58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla