-->: NEDEN BÖLÜNDÜK?
Sivassporun 1.ci ligdeki mazisi yeni ve 2.ci sezonunumuzu yasiyoruz .böyle seyer sadece sivaslilarda yok diger anadolu takim traftarlarindada var ,Almanyadan size bir kac örnek vereyim ...Denizlilisi,Rizelisi,Trabzo nlusu ,Sakaryalisi ,Bursalisi,Anteplisi .Fenerbahce ile oynadiklari maclarda Kendi takimlarinin Fenerbehce ile oynadiklari maclarda fenerbahceyi öyle bir fanatik sekilde destekliyorlarki insanin gülesi geliyor Arkadas sen Trabzonlu degilmisin dediginde hayir ben Fenerbahceliyim diyor ,Bursali bir futbolcu sert sekilde bir Fenerbahceli futbolcuya faul yaptiginda öyle bir bagirisi varki cildiriyor yav arkadas sen bursali degilmisin diyince adam yine hayir fenerliyim diyor demek istedigim bunlar sadece bizde degil Türkiyenin her yerinde var bunlara alismamiz lazim gercek sivasli ve takimini seven Sivassporumuzu destekler Basarisinda sevinir maglubiyetinde üzülür diger Sivasli olupta 2. takima gönül veren Arkadaslari normal karsiliyorum .Tek sartla bu sitede Sivasspor haricinde diger takimin Avarta ve bayraklarini görmek bir Sivasspor traftarlari olarak beni üzüyor en azindan sizde sivasspolulara karsi bizlere bu saygiyi gösterin ..!!!!!! Sivasspor haricinde baska Avarta ,Bayrak ve diger takimlarin futbolcu resimlerini görmek istemiyoruz !!!!!!!!!!!!!!!!!!! burasi sivastraftarlarinin sitesi !!!!!!!!
|