ARKADAŞLAR ÇOOK ÜZÜLDÜM SAYIN,BÜLENT HOCAM SERVET İN YERİNE NEYLE DOLDURACAK ONU DÜŞÜNÜYORUM İNŞALLAH GÜZEL KALİTELİ BİR DEFANS BULURLAR.
BOS YERE ÜZÜLME KARDES!!!!
SIVASA GELENLER MESHUR OLUYOR
SIVASSPOR TOPLU DEFANS VE HUCUMU IYI OYNADIGI MUDDETCE GELEN FUTBOLCU KIM OLURSA OLSUN FARK ETMEEZ
SIVASSPOR TAKIM HALINDE IYI OLDUGU ICIN SERVETE FAZLA IS DUSMEDI
TAKIM KAZANDIGI MUDDETCE DEFANS FUTBOLCULARI DAIMA ONE CIKIYOR
BELEŞCİ ADNAN yapacağını yaptı servete hayırlı olsun
inşallah ücretini almak için mahkemelik olmaz biz hancı
futbolcular yolcu daha ne futbolcular gelir gider ben
inanıyorumki bülent hoca servetin yerine şimdiden bir
futbolcu ayarlamıştır bizde her sene bir servet bir
mehmet bir balili cıkar onun için rahat olalım seneye
takımımız daha iyi yerlerde olacağına bütün kalbimle
inanıyorum her şey sivasspor için
Galatasaray, SERVET ICIN SIVASSPORA i 500 bin Euro bonservis bedeli verecek ve Aydın'ı 2 yıl Sivasspor'a kiralayacak.
Aydın Yılmaz, (d. 29 Ocak 1988 Eminönü, İstanbul) Türk orta saha futbolcusudur.Galatasaray Spor Kulübünde oynamaktadır. 176 cm boyunda ve 65 kilodur.Ayak numarası 42 .İşçi emeklisi bir baba ve ev hanımı bir annenin 2. çocuğu...Galatasaray'ın son dönemde yetiştirdiği en önemli isimlerdendir.2005-2006 sezonunda Konyaspor'a attığı son saniye golüyle hem Galatasaray'a şampiyonluk yolunda çok önemli bir katkı sağlamış,hemde kendi yıldızını parlatmıştır. Futbol sitiliyle Cristiano Ronaldo'yu andırmaktadır. Ortaalan ve sol kanatta ileride ofansif anlayışıyla çok büyük işler yapacak olan Aydın Milli takımın da vazgeçilmezi olacak gibi görünüyor.
aferin servete gider ayak bizede faydası dokundu aydın iyi bir
futbolcu bizde daha iyi olur 2 senelik kiralanması bizim acımızdan
çok iyi inşallah gercekleşir şimdiden sivassporumuza hayırlı olsun
Galatasaray, SERVET ICIN SIVASSPORA i 500 bin Euro bonservis bedeli verecek ve Aydın'ı 2 yıl Sivasspor'a kiralayacak.
Aydın Yılmaz, (d. 29 Ocak 1988 Eminönü, İstanbul) Türk orta saha futbolcusudur.Galatasaray Spor Kulübünde oynamaktadır. 176 cm boyunda ve 65 kilodur.Ayak numarası 42 .İşçi emeklisi bir baba ve ev hanımı bir annenin 2. çocuğu...Galatasaray'ın son dönemde yetiştirdiği en önemli isimlerdendir.2005-2006 sezonunda Konyaspor'a attığı son saniye golüyle hem Galatasaray'a şampiyonluk yolunda çok önemli bir katkı sağlamış,hemde kendi yıldızını parlatmıştır. Futbol sitiliyle Cristiano Ronaldo'yu andırmaktadır. Ortaalan ve sol kanatta ileride ofansif anlayışıyla çok büyük işler yapacak olan Aydın Milli takımın da vazgeçilmezi olacak gibi görünüyor.