Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

--->: SIRA MEHMET YILDIZ´DA
Alt 10.05.2007, 10:03   #21
PRoFeSSioNaL
Usta Yiğido

PRoFeSSioNaL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

114 Mesajına 192 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 962 PRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer AnblickPRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer AnblickPRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer AnblickPRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer AnblickPRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer AnblickPRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer AnblickPRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer Anblick
Standart --->: SIRA MEHMET YILDIZ´DA

Alıntı:
Ss--58--Ss Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Galatarayda Mehmet YILDIZ oynuyamaz yazık eder kendısine...
€vet çok doğru mehmet yıldız orda bu oyunu kuramaz....
Alt 10.05.2007, 14:01   #22
mahmutarslan
Yeni Yiğido

mahmutarslan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6 Mesajına 7 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 mahmutarslan ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

mehmet yıldızı ve baliliyi satmak akıl işi değil bence.Bu futbolcular beraber oynadıgında karşı defansı çok hırpalıyorlar.Bunların arkasına çok iyi bir orta saha bulursak seneye çok iyi işler yapabiliriz.
mahmutarslan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: --->: -->: SIRA MEHMET YILDIZ´DA
Alt 10.05.2007, 17:44   #23
sinan-58
Usta Yiğido

sinan-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

616 Mesajına 1.180 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1065 sinan-58 COK SEVILEN BIR KISIsinan-58 COK SEVILEN BIR KISIsinan-58 COK SEVILEN BIR KISI
Standart -->: --->: -->: SIRA MEHMET YILDIZ´DA

Alıntı:
RaP_BoY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
GARDAŞ NEDEN TEK TARAFLI KONUŞUYOSUN...SİVASSPORUN İYİLİGİNİ İSTEYEN BİR İNSANIN SÖYLEMESİ GEREKEN ŞEY İYİ PARA TEKLİF EDİLİRSE SATILMASI OLMASI LAZIM...AMA SENİN YAPTIGIN ŞEY AYIP DÜŞMANLIK YAPIYORSAN TEK TAKIMA DEGİL FENERE-BEŞİKTAŞA-TRABZONA-GALATASARAYA HEPSİNE BERABER TEPKİNİ GÖSTERMEN GEREKİR...ŞU FENERLİ KİMLİGİNDEN KURTULUN ARTIK
abi tamam iyi para olursa satılır ama para için guzel futbolcuları satıp kume duşmek istemezsin heralde sende yok şu kadar veren balılı yı alır şu kadar veren mehmet i alır bu kadar veren hakkı yı alır o zaman para için takımın hepsini satalım bence bu dusunce yanlış o oyuncu takıma fayda sağlıyorsa yerini dolduracak futbolcuyu bulamıyacaksan o futbolcuyu satmamalısın
Alt 10.05.2007, 18:17   #24
hancer58
Acemi Yiğido

hancer58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 hancer58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

1 milyon+ hasan kabze veriliyorsa bence hiç durmamak lazım ama %100 asılsız bu haber çünkü gs futbolcusunun ödemesini ypamıyo bize nasıl versinler 1 milyonu ayrıca hakan sukur akp den mılletvekılı oluyo seneye spor bakanı olur yapar cımboma bı kıyak olmayan 1 milyonlarını verip memet yıldızı almalarına gerek kalmaz
hancer58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: SIRA MEHMET YILDIZ´DA
Alt 10.05.2007, 18:27   #25
ASTALA VISTA
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 673 ASTALA VISTA Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

BU HABER BIRAZ GERCEKLERDEN UZAK HASAN KABZE +1 MILYON SADECE LAKIRDI BU YAZILANLAR
HASAN KABZE KALITELI FUTBOLCU HEMDE SIVASLI SIVASTA KALITESINI DAHADA YUKSEKLERE CIKARTIR
MEHMETTE IYI FUTBOLCU AMA BIRISI MARKE ETTIGINDE MEHMETIN SADECE M SI KALIR SAHADA
ASTALA VISTA isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: --->: -->: SIRA MEHMET YILDIZ´DA
Alt 10.05.2007, 20:14   #26
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

716 Mesajına 1.358 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1085 altuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblick
Pfeil -->: --->: -->: SIRA MEHMET YILDIZ´DA

Alıntı:
RaP_BoY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
GARDAŞ NEDEN TEK TARAFLI KONUŞUYOSUN...SİVASSPORUN İYİLİGİNİ İSTEYEN BİR İNSANIN SÖYLEMESİ GEREKEN ŞEY İYİ PARA TEKLİF EDİLİRSE SATILMASI OLMASI LAZIM...AMA SENİN YAPTIGIN ŞEY AYIP DÜŞMANLIK YAPIYORSAN TEK TAKIMA DEGİL FENERE-BEŞİKTAŞA-TRABZONA-GALATASARAYA HEPSİNE BERABER TEPKİNİ GÖSTERMEN GEREKİR...ŞU FENERLİ KİMLİGİNDEN KURTULUN ARTIK
benim fenerli olduğumu nerden cıkardın? anlayamadım benim bir tek takımım var oda sivasspor beni bu sitede en az 15 kişi bilir sonra ben gercekleri yazıyorum hakan ünsal bir tv kanalında yorumculuk yapıyor kendi ağzından bizzat dinledim adam futbolu bırakalı 3 seneden fazla oldu halen binlerce dolar paramı alamıyorum dedi daha örnek istermisin ellerinden kacırdıkları fransız libery neden kactı dersin cünkü alacağını alamadıda ondan sevgili kardeşim eğer songun neden top oynamadığı ve saireyi yani hepsini buraya sıralarsam haklılığımı sizde anlarsınız bunu ben söylemiyorumki bütün spor oteritesi yazıp ciziyor sonra benim yazımı dikkatli okumanı tavsiye ederim ben bazıları gibi iyi gün dostu değilim yaşım 53 sayısız maclarına gittim yani dünki sivassporlu değilim 67 beri peşinden koşan amatöre düşüncede yanındaydım çok şükür süper liğe cıktı yine yanındayım soğuk demeden sıcak demden deplasman maclarına gittim insanları eleştirirken lütfen ön yargılı davranma ben ayıpta etmedim düşmanlıkta etmedim ve sivasspora canımı veririm istanbul kulüplerine halen hayranlık duyanların sivassporlu olmasından şüpe duyarım tepkini ben anladım sanırım bu yazıları okuyanlarda anlamıştır?????????
altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla