-->: --->: -->: Sivasspor-İst.Bel.Spor Maçı ÇıLGıNLaR Foto
Alıntı:
liseli Nickli Üyeden Alıntı
Öncelikle eklediğin resimler için sağol ellerine sağlık.Ama sana kimse Çılgınlardanmısın diye soru sormadı.Rahatsız oldun madem neden bu başlığa resim koydun.Hem rahat ol HERKES ÇILGIN OLAMAZ...Kimin çılgın olup olmadığını herkes biliyor...
ortamı germe hemşehrim...istediğim yere istedğim sivasspor resmini eklerim..istediğim yorumu da yaprım..eğer yanlışsa onu düzeltmek site yöneticilerinin işidir..senin veya benim değil..
__________________ Büyüklük, büyüklerle şevişerek değil savaşarak kazanılır.
--->: -->: --->: -->: Sivasspor-İst.Bel.Spor Maçı ÇıLGıNLaR Foto
Alıntı:
yigiter187 Nickli Üyeden Alıntı
ortamı germe hemşehrim...istediğim yere istedğim sivasspor resmini eklerim..istediğim yorumu da yaprım..eğer yanlışsa onu düzeltmek site yöneticilerinin işidir..senin veya benim değil..
Ortamı germiyorum resim eklemene birşey demedim hatta bir önceki msjda tşk ettim.Yorum yapma diyede birşey demedim.Ayrıca Çılgınlar üyesi olarak grubun adının geçtiği her yerde o ismi savunma hakkına sahip olduğumu düşünüyorum...
İŞTE SİVAS İŞTE SİVASSPOR
HEP DESTEK TAM DESTEK
BEYAZ-KIRMIZI
ANADOLU YILDIZI
SİVASSPOR...
Çılgınlar olarak maçın başlamasına 1 2 saat kala stada gidiyoruz ve biz gittiğimizde tribüne giriş yaptığımız Havuz Tarafı Kale Arkası Tribününde kuyruk olmuyor.
valla biz yarım saat kalası gittik (her zamanki gibi) ama ben ilk defa böyle bi kuyruk gördüm.. nedenini anlayamadım.. ama kuyruğa riayet etmeyenler büyük terbiyesizlik ettiler, onlar yüzünden m.yıldızın golünü göremedik.. nasip..
hemende çılgınlar oluyor orada 3 grup var arkadaşlar böyle giderse zaten daha birleşmemiz zor olacak :( dernekte var merkezde var çılgınlarda var hemen çılgınların adı öne sürülüyor