Sizi Bilmem Ama Ben Utanıyorum
nerden baslıyım nasıl yazıyım bılmıyorum...takım aldı basını gidiyor turkıyede bulunan sayıları 100 ü gecen butun takımların ruyası olan süper ligde liderliği zorluyoruz bi ihtimal belki de böyle devam ederse trabzondan baska bi anadolu kulubune gidicek sampıyonluk..Ya peki madalyanın diğer tarafi ya bu kulubun gercek sahibi taraftar ? ?..hepiniz biliyorsunuz ki her zaman cekirdekci tayfayı elestirdim yendıgımızde sivas sivas diye bagırmakdan baska bi sey yapmayan- yenildiğimizde hatta onu gectim topcunun yanlıs bi hareketinde onu yerden yere vuran kufur eden bi seyircimiz var..vede size bi takim isimi vericem sizde eminim ki bi o taraftara bi de bizim seyircimize bakıp vay be diyeceksiniz...
takımın isimi göztepe taraftarının adı yalı gecen sene biliyorsunuz ki takımları amatör kümeye düştü bir futbol takımın basına gelebilecek en kötü şeyleri yaşadılar.takımları deplasmana gidicek parayı zor buldu futbolcularına ödemeleri cok zor yaptılar...zamanında 4 büyüklere kök söktüren turkıyeyi avrupa arenasında çogu kez temsil eden bir kulup artık küme düşmüştü..
Şimdi de karşılastırma yapalım Sivasspor-Göztepe karsılastırmasını...Göztepe ne durumda ? amator ligde mucadele eden cok zor günler geciren , deyim yerindeyse mahalleden takımında futbolcuların oynadıgı borc bataklıgında gidip gelen bir kulup..ya Sivasspor turkıyede butun spor yazarları ve medyadan buyuk ovgulerle bahsedilen korkan diil korkutan liderlige goz koyan (belkide lig sonunda 1. 2. 3. olucak) , futbolcularını bırakın turk takımlarının ısrarla istedigi herkesin gıptayla baktıgı bir takım...
ve sıra geldi taraftar bolumune Sivasspor taraftari her maca elınde cekırdegini almadan gelmeyen 5 mılyon verip kendisini takımın sahibi sanıp futbolcularına baskıdan baska bi sey yapmayıp deplasmana bir gun gitmemiş bir topluluk bagıran taraftarı ise (sayı vermiyim yine tepki toplarım) 3 taraftar grubunda kemık taraftarı 100 ü gecmeyen kendi yagında kavrulan senelerce pek bi icraat yapamamıs gelişememiş dernek ve gruplar..
göztepe taraftari : takımını onca lıgden dusmesi onca sorunla yuzyuze kalmasına ragmen her deplasmana gidip cogu süperlig takımında bile bulunmayan cefakar ve yine cogu süperlig taraftarının yonetımınden aldıgı destegi almayan kendı otobusunu kendı kaldıracak kadar fedakar bi taraftar grubu yalı...ve de size oncekı hafta olan bi hadisesini soyleyim durumu cok acık ve net anlayın anlayın ki gercek taraftar neymiş biraz görün ...
''göztepenin gecen seneden dolayı aldıgı seyircisiz mac cezasına ragmen yaklasık 3000 ateslı taraftar takımına dısardan destek verdi '' (bazı duyumlarıma gore 4000kişi)
ve şimdi soruyom hangi 40 yıllık sivasspor takım maclarında 3000 tane bagıran taraftar oldu hani macımızda bu sayının 5 de birisine cıkabildik ?
(http://www.youtube.com/watch?v=NMrmjfrLh-s)
ben sizi bilmem ama artık 18 yasımda olmama bu yasa ragmen o kadar sey yapmama ragmen kendımden dahi utanıyorum artık..
utanıyorum artık internette baska taraftarları izleyerek mest oldugumda
utanıyorum artık maca fb gf bjk formalarıyla gelenleri gordukce duydukca
utanıyorum artık 20 senelik bi tezahurati macda bi gruptan duydukca
utanıyorum artık her nekadar takım muthiş de olsa bir kere bile sivas a bagırmayıp 5 tane gol atan kayseriliye yırtınanlar gordukce
utanıyorum artık kapı onlerınde ındırımlı bıletleri el altından okutup 3 5 kurus ıcın takımını satanlar gordukce kendımden
utanıyorum maca bi mangal getirmediği kalan ruhsuzları gordukce
utanıyorum artık milletin 10 larca otobus kaldırmasına ragmen 1 otobusu bile kaldıramadıkca
Utanıyorum BAGIRAN TARAFTARİ '' GOREMİYORUM OTURUN ''diyen ruhsuzları gordukce
utanıyorum artık kendisini bişey sanıp Sivasspor ustunden reklam yapan şirketleri gordukce ,
gunlerdir sabahlara kadar aklımdan cıkmıyor haftaya haftalara artık taraftar büyüyecekmi sampıyonluga giden yolda bu takıma layık bir grup yada taraftar olabilecez mi diye...
sizden tek istediğim gerek türkiyenin en genc grubu olmamıza gerekse de kim olursa hangi grup olursa olsun gercek bir taraftarsa başka bi bu takım sevdalısına lutfen sahip cıkın
vede bilmiyorum burayı okuyan firma sahipleri varmı ama ne olur taraftara sahip cıkın cunku onlar siz sivasspor ustunden reklamınızı yaparken kendınızı taraftar sanarken onlar yeri geldi telefonunu sattı yeri geldi ac gitti geldi deplasmanlara 5 mılyonla trabzona 2 mılyonla istanbula takımını desteklemeye gitti yinede sizin gibi kendısını taraftar saymadı..
lütfen altan gelen yuregınde Sivasspor sevdası olan kardeşlerinize elınızden geldiğince destek verin verin ki bu takıma layık bir taraftar olussun....