Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Süperlig > Milli Takım Hakkında

Milli Takım Hakkında Milli Takım Hakkında Yorumlar

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

-->: TÜRKİYE/Yunanistan maçı Tahmin ve yorumları
Alt 15.10.2007, 17:21   #21
yigido Atilla
Usta Yiğido

yigido Atilla - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

179 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 885 yigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOKyigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart -->: TÜRKİYE/Yunanistan maçı Tahmin ve yorumları

Türk milli Takimi Bügünlere gelmek icin cok yol katletti. Avrupanin Ünlü futbol yorumculari Türk milli takimindan övgü dolu cümlere kullanirken son oynadigimiz maclara bakarsak icler acisi. Senelerdir Kasik Kasik topladigimiz övgü ve prejtifimizi kepceyle dagitmaya hic kimsenin hakki yok. Kendi takiminda ilk 11.de forma Bulamayan Futbolcular Dünyanin Hanki takiminin Milli takiminda 11 de forma bulma sansi var. Elestiri yapan Foto muhabirlerini basin toplantisina almamakla ne yapmak istiyor Basin özgürlügü oldugunu ve Türkiyenin bir Muz cumhuriyeti veya padisahlik döneminin Bittigini,Her seyi ben daha iyi bilirim demekle bir yere varilamadini, ögrenmenin yasi olmadigini Bu Milli Takimin Türkiyenin takimi oldugunu Birilerinin sayin Terimin hatirlatmasinda yarar var..

NOT: Tek Alternatif Yunanistani Yenmemiz.. 1-0 -- 2-1 lik bir sonuc bekliyorum. Arti ortasahada pres yapacak ve tek pas yapacak futbolculara ihtiyac var, topla fazla oynayip vakit kaybettieren Tuncay,Arda,Ibrahim üzülmez cok ciddi bir sekilde uyarilmali,defansin iki canli Bombasi, Servet ve Gökhan kendilerine ceki düzen vermeli. Ne zaman patlayacaklari ikisininde belli degil,Kalecilerimiz Allaha emanet,Hepimiz Hakan Süküre Oynasada oynamasada kacirdigi gollerden sonra Kiziyoruz ama su da bir gercekki Hakan sükür olmadigi zaman ileride Top Tutup Arkadaslarinin gelmesini Saglayabilecek ve Hücümda üstünlük kurduracak türkiyede kac futbolcu var ben iki kisi Biliyorum .Hakan Sükür ve Mehmet Yildiz ikisi yan yana oynayamaz cünkü stilleri bir birlerine cok benziyor Hakan Oynamayacaksa Mehmet yildizin yanina, Gökhan, Ümit, Nihat düsünülmeli yoksa ileride Cogalip üstünlük kurma imkanimiz olmaz.. Bunlar benim görüslerim katip katilmayanlar tabiki olacak saygilarimla...
Alt 15.10.2007, 17:42   #22
UTKUM_58
Tecrübeli Yiğido

UTKUM_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

40 Mesajına 62 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 768 UTKUM_58 ist ein wunderbarer AnblickUTKUM_58 ist ein wunderbarer AnblickUTKUM_58 ist ein wunderbarer AnblickUTKUM_58 ist ein wunderbarer AnblickUTKUM_58 ist ein wunderbarer AnblickUTKUM_58 ist ein wunderbarer Anblick
Standart --->: TÜRKİYE/Yunanistan maçı Tahmin ve yorumları

insalah mac bizimm 2-0 gol dakika 68 umit karan golllll dakikaaa
75 umit karan.hadi hayirli traslar....yencegiz yencegizzzzz
UTKUM_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
--->: -->: TÜRKİYE/Yunanistan maçı Tahmin ve yorum
Alt 15.10.2007, 17:51   #23
UTKUM_58
Tecrübeli Yiğido

UTKUM_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

40 Mesajına 62 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 768 UTKUM_58 ist ein wunderbarer AnblickUTKUM_58 ist ein wunderbarer AnblickUTKUM_58 ist ein wunderbarer AnblickUTKUM_58 ist ein wunderbarer AnblickUTKUM_58 ist ein wunderbarer AnblickUTKUM_58 ist ein wunderbarer Anblick
Standart --->: -->: TÜRKİYE/Yunanistan maçı Tahmin ve yorum

Alıntı:
yigido Atilla Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Türk milli Takimi Bügünlere gelmek icin cok yol katletti. Avrupanin Ünlü futbol yorumculari Türk milli takimindan övgü dolu cümlere kullanirken son oynadigimiz maclara bakarsak icler acisi. Senelerdir Kasik Kasik topladigimiz övgü ve prejtifimizi kepceyle dagitmaya hic kimsenin hakki yok. Kendi takiminda ilk 11.de forma Bulamayan Futbolcular Dünyanin Hanki takiminin Milli takiminda 11 de forma bulma sansi var. Elestiri yapan Foto muhabirlerini basin toplantisina almamakla ne yapmak istiyor Basin özgürlügü oldugunu ve Türkiyenin bir Muz cumhuriyeti veya padisahlik döneminin Bittigini,Her seyi ben daha iyi bilirim demekle bir yere varilamadini, ögrenmenin yasi olmadigini Bu Milli Takimin Türkiyenin takimi oldugunu Birilerinin sayin Terimin hatirlatmasinda yarar var..

NOT: Tek Alternatif Yunanistani Yenmemiz.. 1-0 -- 2-1 lik bir sonuc bekliyorum. Arti ortasahada pres yapacak ve tek pas yapacak futbolculara ihtiyac var, topla fazla oynayip vakit kaybettieren Tuncay,Arda,Ibrahim üzülmez cok ciddi bir sekilde uyarilmali,defansin iki canli Bombasi, Servet ve Gökhan kendilerine ceki düzen vermeli. Ne zaman patlayacaklari ikisininde belli degil,Kalecilerimiz Allaha emanet,Hepimiz Hakan Süküre Oynasada oynamasada kacirdigi gollerden sonra Kiziyoruz ama su da bir gercekki Hakan sükür olmadigi zaman ileride Top Tutup Arkadaslarinin gelmesini Saglayabilecek ve Hücümda üstünlük kurduracak türkiyede kac futbolcu var ben iki kisi Biliyorum .Hakan Sükür ve Mehmet Yildiz ikisi yan yana oynayamaz cünkü stilleri bir birlerine cok benziyor Hakan Oynamayacaksa Mehmet yildizin yanina, Gökhan, Ümit, Nihat düsünülmeli yoksa ileride Cogalip üstünlük kurma imkanimiz olmaz.. Bunlar benim görüslerim katip katilmayanlar tabiki olacak saygilarimla...
hocam simdi yigidi öldurrrrrr hakkiniiii aslaa yemeeeee,senin zorluklarla kazandigimiz prestij ve basarilari sayin terimin döneminde ve futbolcularin ve onun basarisini hepimiz biliyoruzzzz.ben hocama guveniyorum bu guruptan cikicagiz ayrica,basintoplantisinada almamasi bence kötu bir durum yok.oyle gazeteciler varki adamin sabrini zorluyorlar,fatih terimm isini bilirrrr..CUNKII OO TURKIYEYI DUNYA 3 CÜSÜ YAPAN TEKNIK ADAMDIR:UEFA KUPASINI KAZANDIRAN MILANI CALISTIRANN DUNYACA ÜNLU HOCADIR VE SUAN MILLI TAKIMIMIZIN YINEE TEKNIK DIREKTÖRÜDÜRRRRR....

DESTEK LAZIMMM KÖSTEK DEGILLL****
UTKUM_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
--->: TÜRKİYE/Yunanistan maçı Tahmin ve yorumları
Alt 15.10.2007, 17:54   #24
puar
Usta Yiğido

puar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

357 Mesajına 678 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1236 puar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblick

onların iki tane eksiği var bu macı yüreğimizi koyarak almamız gerekir eğer yenemessek bu macı biz türküz diye dolaşmasınlar.
puar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
-->: --->: -->: TÜRKİYE/Yunanistan maçı Tahmin ve
Alt 15.10.2007, 18:20   #25
yigido Atilla
Usta Yiğido

yigido Atilla - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

179 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 885 yigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOKyigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart -->: --->: -->: TÜRKİYE/Yunanistan maçı Tahmin ve

Alıntı:
UTKUM_58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
hocam simdi yigidi öldurrrrrr hakkiniiii aslaa yemeeeee,senin zorluklarla kazandigimiz prestij ve basarilari sayin terimin döneminde ve futbolcularin ve onun basarisini hepimiz biliyoruzzzz.ben hocama guveniyorum bu guruptan cikicagiz ayrica,basintoplantisinada almamasi bence kötu bir durum yok.oyle gazeteciler varki adamin sabrini zorluyorlar,fatih terimm isini bilirrrr..CUNKII OO TURKIYEYI DUNYA 3 CÜSÜ YAPAN TEKNIK ADAMDIR:UEFA KUPASINI KAZANDIRAN MILANI CALISTIRANN DUNYACA ÜNLU HOCADIR VE SUAN MILLI TAKIMIMIZIN YINEE TEKNIK DIREKTÖRÜDÜRRRRR....

DESTEK LAZIMMM KÖSTEK DEGILLL****
Utkum kardes ben Fatih terim Hocanin basarilarina kötüleyici bir sey yazmadim. Evet cok dogru Galatasarla UEFA kupasini kazandi Bir türk vatandasi olarak Grurlandik . Milan Nicin Fatih hocaya Emanet edildi, Italya-Türkiye arsindaki uluslararasi politikayi tartismak istemiyorum. Yalniz bir Düzelme yapalim Bizim Dünya ücüncüsü oldugumuzda Fatih Hoca degildi SENOL GÜNES hocayla Bu basariyi yakaladik. Amacimiz köstek olmak degil bazi yanlislarida hocamizin görmesi gerekiyor. Dünyada Elestirilmeyecek Allah var Geriside insan olduguna göre yanlis yapilinca elestirilmeliki dogruyu bulsun yoksa ben her seyi daha iyi biliyorum sen kimsinki beni elestiriyorsun demekle bir yere varilmayacagini, Ögrenmeninde yasi olmadigini hepimiz biliyoruz.Sunuda Kabul edelimki iyi futbol oynamiyoruz, Sebebini ögrenmek isteyen Medyaninda medenice cevap alma hakki var..Kötü alinan sonuclar Dünyanin her yerinde Elestiriliyor ve Elestirilmezse dogruyu bulma imkani olmaz önemli olan bu kötü sonuclardan ders cikarmamiz.....saygilarimla
Alt 15.10.2007, 18:39   #26
sivaslıbaki
Yiğido

86 Mesajına 154 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 689 sivaslıbaki FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bu maç berabere biter gibime gelio ama TÜRKİYE DAHA İYİ OYNAR Yunanistan da iyi oynar ama türkiye yener....

http://resimzade.com/Show.html?i=7558&token=25589
sivaslıbaki isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 15.10.2007, 18:42   #27
Army
Yiğido

Army - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

67 Mesajına 147 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 709 Army Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

1-0.. .

YENİÇERİLER
Army isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 15.10.2007, 19:21   #28
Del Piero
Usta Yiğido

Del Piero - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

545 Mesajına 955 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 983 Del Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz sein

üzülerek söylüyorum ki bu maçı biz kaybedeceğiz ve çıkan olaylar sebebi ile 5 maç ceza alacağız fatih terim ve ulusoy istifa edecek.. gibime geliyor...
Del Piero isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
-->: TÜRKİYE/Yunanistan maçı Tahmin ve yorumları
Alt 15.10.2007, 19:28   #29
HALIL
Usta Yiğido

HALIL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.249 Mesajına 1.911 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1321 HALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende Zukunft
Standart -->: TÜRKİYE/Yunanistan maçı Tahmin ve yorumları

arkadaslar uzulerek soyluyorum ama fatih terimnen yurumez bu is

bu maci kazanipta herseyin ustunu kaptmak isticektir ama yanilmayin

turkiye:1 (gol umit karan)

yunanistan:1(gol basinas)
Alt 15.10.2007, 19:37   #30
HALIL
Usta Yiğido

HALIL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.249 Mesajına 1.911 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1321 HALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende Zukunft
Standart -->: GOLLER YERLİ MALI

arkadasalr bence milli takimin basindaki bi maca su 11 ile cikarsa faydali olacagini dusunuyorum

........................volkan ...................

..hamit altintop.....ibrahim toraman....gokhan zan....volkan
.............................. ...................veya haan balta

...................mehmet aurelio....................... .....

arda.......................... .................tuncay
veya mehmet topuz

................yildiray...... ....................

........umit karan..............mehmet yildiz....