Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

--->: MEHMET 5 MİLYON DOLAR
Alt 08.11.2007, 07:09   #21
Engin58
Usta Yiğido

Engin58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

278 Mesajına 442 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 949 Engin58 ist jedem bekanntEngin58 ist jedem bekanntEngin58 ist jedem bekanntEngin58 ist jedem bekanntEngin58 ist jedem bekanntEngin58 ist jedem bekannt
Standart --->: MEHMET 5 MİLYON DOLAR

INSALLAH MEHMET YILDIZ GITMEZ BIZIMDE MEHMET YILDIZA IHTIYACIGIMIZ VAR.SAYGILARIMLA...
Engin58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: MEHMET 5 MİLYON DOLAR
Alt 08.11.2007, 07:27   #22
Ertugrul
Gast

Standart -->: MEHMET 5 MİLYON DOLAR

Mehmet yıldız başarılı bir futbolcu ve 5 mlyon dolarıda hak
ediyor.Mehmet Balili ikilisinin Sivas'ın başarısında büyük
katkıları var.Bu iklinin ayrılmaması bizim için faydalı olur.
Bülent hocanın gerçekçi tavrı takımın yükseklerden düşmesini
engelliyor.Bu yılın flash takımı olan Sivasspor'umuzun başarılarını
her yıl daha da arttıracağına inanıyorum
Alt 08.11.2007, 07:50   #23
ÇILGINLAR-58
Acemi Yiğido

ÇILGINLAR-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6 Mesajına 12 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 664 ÇILGINLAR-58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Yuru be mehmet yıldızım sensızım sensız olamayız
ÇILGINLAR-58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
liverpool maçina çok üzüldüm
Alt 08.11.2007, 13:33   #24
EyüphanAydın
Usta Yiğido

EyüphanAydın - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.269 Mesajına 946 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1304 EyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yok
Standart liverpool maçina çok üzüldüm

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Beşiktaş maçına en iyi şekilde hazırlandıklarını belirterek, ''Benim hedefim sadece iyi futbol, iyi futbolun karşılığında puan alabilmek'' dedi. Uygun Beşiktaş'ın Liverpool mağlubiyetine de çok üzüldüğünü belirtti.

11. hafta sonunda ligin zirvesini Galatasaray ile birlikte paylaşan Sivasspor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarını kulüp tesislerinde teknik direktör Bülent Uygun yönetiminde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Isınma hareketlerinin ardından oyuncularına çabukluk-çevikliğe yönelik istasyon çalışması yaptıran Uygun, daha sonra kaleciler Akın, Harun ve Mehmet'in koruduğu kalelere ceza alanı dışından şut çalışması yaptırdı. Bu çalışmanın ardından kanatlardan yapılan ortalara gol çalışması da yaptıran Uygun, oyuncularını penaltı noktası ile kale önüne orta yapmaları, ortalara kafa ve ayakla vuruş yapan oyuncularını ise topu çok iyi yönlendirmeleri konusunda uyardı.

Antrenman, yarı sahada yapılan çift kale maçla sona erdi. Tatlısına oynanan maçta, sarı takım, kırmızı takımı 3-2 mağlup etti. Kırmızı takımda forma giyen İsrailli golcü Pini Felix Balili, bir basın mensubunun fotoğraf makinesini alarak kendilerini yenen sarı takımın sevinç gösterisinin fotoğrafını çekti.

Neşeli geçen antrenmana, sakatlıkları devam eden kaleci Petkoviç, Yasir, Dialo, Mehmet Yıldız ve Gökhan katılmadı. Sakatlığı süren Sylla'nın bir süre koşu yaptığı antrenmanda, genç oyuncu Sezer de kolundan sakatlanarak idmanı yarıda bıraktı.

Konyaspor maçında elinden sakatlanan kaleci Petkoviç'in Almanya'da ameliyat olduktan sonra Sivas'a döndüğü ve yaklaşık 3 ay sonra sahalara döneceği belirtildi.

-TEKNİK DİREKTÖR BÜLENT UYGUN-
Teknik direktör Bülent Uygun, antrenman sonrasında yaptığı açıklamada, Beşiktaş maçı öncesinde takımda morallerin yerinde olduğunu belirterek, ''Takımımızın durumu iyi, moralimiz yerinde. İyiyiz, sıkıntı yok. Sakatlarımız zaten malum. Onların iyileşmesi için uğraşıyoruz. Düzelmeyecek sakatlarımızın zaten oynama ihtimali yok. Sakatlar arasında Mehmet Yıldız'ın durumu var, onu bekliyoruz. Onun durumuna göre hareket edeceğiz'' diye konuştu.

Fenerbahçe ve Liverpool mağlubiyetleri sonrasında zor durumda olan Beşiktaş karşısında Sivasspor'un hedefinin 3 puan olup olmadığı ile ilgili soruya Uygun, ''Hayır, benim öyle bir hedefim yok. Benim hedefim sadece iyi futbol, iyi futbolun karşılığında puan alabilmek. 1 puan olur, 3 puan olur onu bilemem'' dedi.

Sivasspor olarak daima iyi futbol sergilemeye çalıştıklarını belirten Uygun, şunları kaydetti:
''Bizim bir felsefemiz var, bizim antrenman metodumuz var, Sivasspor'un bir ekolü var, düşünce tarzı var, futbol oynama düşüncesi var. Bir kere bunları uygulamak zorundayız. Bu Bülent Uygun hocanın düşünce tarzıdır, bunu da uygulamak zorunda olan bir futbolcu ordum var. Bunun içinden 5-6 tanesi sakat olmuş, 5 tanesi bilmem ne olmuş, rakibin durumu şu olmuş, beni hiçbir zaman ilgilendirmez. Ben çıkar futbol adına güzellikleri sahaya yansıtırım, eğer o gün futbolun adaleti benimle birlikteyse sonuç olarak da güzel şeyler aldıysam mutlu olurum. Alamadıysam, en azından mücadelemden dolayı başım dik soyunma odasına giderim. Bu kadar basittir.''

-BEŞİKTAŞ'IN LİVERPOOL MAĞLUBİYETİ-
Uygun, Beşiktaş'ın Liverpool karşısında aldığı 8-0'lık mağlubiyetle ilgili olarak da şunları söyledi:
''Beklemediğimiz, istemediğimiz bir sonuçtu. Açıkçası çok üzüldük. Bu mağlubiyeti hak etmiyorlardı, ancak yaşadıkları kaos ister istemez sıkıntıya soktu. Sonucunda profesyonel futbolcuların hiçbir şeyden etkilenmemesi gerekiyor. Çünkü sahada yaptığın görevin 5 dakika sonrasında her şeyi unutmak zorundasın. Ne bir yönetici, ne de bir taraftar gibi düşünemezsin. Futbolcular maalesef Fenerbahçe maçında yaşadıkları o atmosferin, söylemlerin, yorumların hep etkisi altında kalmışlar. Takım halinde hareket edemediler. Açıkçası istemediğimiz, beklemediğimiz, üzüntü duyduğumuz bir maç oldu. Beşiktaş adına çok üzüldüm.''

-''PAF TAKIMLA ÇIKACAKLARINA İNANMIYORUM''-
Beşiktaş yönetiminin, Fenerbahçe mağlubiyeti sonrası protesto amacıyla Sivasspor maçına PAF takımın çıkacağı yönündeki açıklamasına ise Uygun, ''PAF takımla çıkacaklarına inanmıyorum. Onlar sadece bir tepki gösterisiydi. Dolayısıyla tepkilerini böyle bir şeye vererek, en azından onlara bir kamuoyu yaratmaktı'' dedi.

Uygun, Beşiktaş'ın Liverpool maçında da hakem hatası ile bir gol yediğini belirterek, ''Şimdi bu hakemi ne yapacağız, eleştirebilir miyiz? Şampiyonlar Ligi'ne katılamayabilir miyiz?'' dedi.

Türk hakemlerinin Avrupa'daki hakemlere göre daha başarılı olduğunu belirten Uygun, ''Ben iddia ediyorum Türk hakemleri Avrupa'daki hakemlerden on kat daha iyi. Olması gereken şey şu. Profesyonelleşmeleri gerekiyor. Biz nasıl profesyonelsek'' diye konuştu.

Hakemlere performanslarına göre ücret verilmesini ve Merkez Hakem Kurulu üyelerini kulüplerin seçmesini isteyen Uygun, kurul üyelerinin kulüpler tarafından seçilmesi halinde kulüplerin kararlara itiraz edemeyeceğini söyledi. Hakem hatalarının dünyanın her yerinde olduğunu belirten Uygun, profesyonelleşme ile bu hataların en aza indirileceğini ifade etti.

Sivas Devlet Hastanesi önündeki yaklaşık 50 araçlık otoparkın Sivas Belediyesi tarafından Sivasspor'a tahsis edilmesi ile ilgili de Belediye Başkanı Sami Aydın'a teşekkür eden Uygun, Sivasspor'un Sivas için önemine değinerek herkesi kulübe destek vermeye çağırdı.
Ümitlerin bittiği yerde
Abdest al ve sabahı bekle...
EyüphanAydın isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: liverpool maçina çok üzüldüm
Alt 08.11.2007, 14:00   #25
yigidomustafa58
Usta Yiğido

yigidomustafa58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

715 Mesajına 1.156 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1163 yigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISI
Standart --->: liverpool maçina çok üzüldüm

üzülünmeyecek gibi değilki 8-0 ya paf takımı çıksaydı belki daha az yerdi...

Bak gülüm senin toprağında bu çiçek yetişmez,benim toprağımda da sen solup gidersin

yigidomustafa58
Mustafa SALTIK
yigidomustafa58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: liverpool maçina çok üzüldüm
Alt 08.11.2007, 14:03   #26
EyüphanAydın
Usta Yiğido

EyüphanAydın - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.269 Mesajına 946 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1304 EyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yok
Standart --->: liverpool maçina çok üzüldüm

Alıntı:
yigidomustafa58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
oda
bişey olsa belki sivasspor çiksa yenerdi ya
Ümitlerin bittiği yerde
Abdest al ve sabahı bekle...
EyüphanAydın isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: --->: liverpool maçina çok üzüldüm
Alt 08.11.2007, 21:16   #27
çılgın-sedat
Tecrübeli Yiğido

çılgın-sedat - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

44 Mesajına 70 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 765 çılgın-sedat Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart -->: --->: liverpool maçina çok üzüldüm

Alıntı:
yigidomustafa58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bu duruma çok sevinenler var mustafa kardeş
vallahi istedemzdim ben o zaman TESKEREE

mekan ŞIRNAK
88/2
çılgın-sedat isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: -->: --->: liverpool maçina çok üzüldüm
Alt 08.11.2007, 21:20   #28
samet yıldız
Usta Yiğido

samet yıldız - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

320 Mesajına 553 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 911 samet yıldız ist ein wunderbarer Anblicksamet yıldız ist ein wunderbarer Anblicksamet yıldız ist ein wunderbarer Anblicksamet yıldız ist ein wunderbarer Anblicksamet yıldız ist ein wunderbarer Anblicksamet yıldız ist ein wunderbarer Anblicksamet yıldız ist ein wunderbarer Anblick
Standart --->: -->: --->: liverpool maçina çok üzüldüm

Alıntı:
çılgın-sedat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bu duruma çok sevinenler var mustafa kardeş
ewt yaa bazıları var nerdeyse afedersin bir yerlerine .....
burda bjk yenildi ama türkiye açısındanda kötü oldu onu düşünen yok
samet yıldız isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: MEHMET 5 MİLYON DOLAR
Alt 08.11.2007, 22:09   #29
çılgın-sedat
Tecrübeli Yiğido

çılgın-sedat - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

44 Mesajına 70 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 765 çılgın-sedat Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart -->: MEHMET 5 MİLYON DOLAR

bjk alsın çok iyi olur gidibde yabancılar vereceği parayı alsın
vallahi istedemzdim ben o zaman TESKEREE

mekan ŞIRNAK
88/2
çılgın-sedat isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.11.2007, 23:33   #30
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1468 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft

Hocamız çok dikkatli olmalı bence. Bakınız Trabzondan giden Stepanov un durumuna. Porto çok sıkı takip ederek başarılı kurt manegerleri aracılığı sayesinde takımına kattı. Ooo Trabzonun keyfine diyecek yok. Çok iyi fiyata sattıklarını söylediler. Bu adam Sırp milli takımının stoperi boş adam değil denildi. Şimdi 3-5 Milyon Euroya Portoya giden bu eleman kaç para piyasa yaptı biliyormusunuz. Sıkı durun 22 Milyon Euro. Bunu neden söylüyorum. Managerler kaba tarifle eften püften takımlarla fazla ilgilenmezler. Daha doğrusu kalifiye manegerler ilgilenmezler. Şu anda Yiğidom üst sıralarda mutlaka bizim takımı takip eden birileri vardır. İlk başta size 5 milyon çok para gibi görünebilir fakat ilerde 22 milyonluk bir vurgun yersek şaşırmayın. Çünkü Futbol artık Global bir endüstri oldu. Üzerinden Milyar DOlarlar kazanılıyor. Heba etmeyelim gözbebeğimizi. Bir tek o değilki daha bir çok oyuncumuza talip çıkıcak hele bir durun ama Hocamız kurttur ben ona güveniyorum harcatmaz Memedi...

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla