Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

--->: BÜLENT UYGUN ZİRVEDE
Alt 14.11.2007, 12:59   #21
ibrahim58
Yiğido

ibrahim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

40 Mesajına 109 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 757 ibrahim58 FAZLA SÖZE GEREK YOKibrahim58 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart --->: BÜLENT UYGUN ZİRVEDE

hocamız kişiliği ,ahlakıyla ve futbol dehasıyla bu ödülü haketmiştir.sezon sonunda umarım ve canı gönülden dilerim ki yılın teknik direktörü seçilir.AMA ŞUNU BÜLENT HOCA İYİ BİLSİN Kİ SEN BİZİM GÖNLÜMÜZDE HEP BİRİNCİSİN.BAŞARILARINIZIN DAİM OLSUN.

ZİRVENİN RENGİ KIRMIZI BEYAZ SİVAS
09.12.2007
ibrahim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 14.11.2007, 14:40   #22
EyüphanAydın
Usta Yiğido

EyüphanAydın - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.269 Mesajına 946 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1303 EyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yok

BÜLENT HOCAMIZIN EYLÜL AYI DEĞİL HEP 1.ŞEÇİLMESİNİ İSTERİZ ÇOK İYİ ÇOK DÜŞÜNCELİ VE BAŞARİLİ BİR HOCA ALLAH YOLUNU AÇİK ETSİN BÜLENT HOCAM
Ümitlerin bittiği yerde
Abdest al ve sabahı bekle...
EyüphanAydın isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 14.11.2007, 16:55   #23
kadirakin58
Tecrübeli Yiğido

kadirakin58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

328 Mesajına 596 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kadirakin58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

bülent hocamız önderliğinde arkasına taraftarının sevgisini almış sivasporumuz yükselişini inşallah sürdürecektir. ben bülent hocamızda diğer hocalarda bulunmayan bir şey görüyorum. diğer teknik direktörler baskı ve takımda hegomanya kurmaya çalışırken, bülent uygun oyuncularının ve bizim sevgimizi kazanarak başarılı olmaya çalışıyor. geçenlerde mehmet yıldızın bir ropörtajını dinlemiştim. kendisi bülent hoca için ağabey gibi demişti. işte o zaman anladım bülent hocamızın başarısının sırrını. o hem iyi bir lider, teknik adam, hem de ağabey. öz ağabeyiniz hata yapsa da ağabeyinizdir. sivasspor taraftarı için bülent uygun da böyledir. umarım başkanımız ağabeyimiz ve hocamız bülent uygunla en az 5 yıllık bir anlaşma imzalar, ve bu sevgi bağımız giderek büyümeye devam eder...
kadirakin58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
-->: BÜLENT UYGUN ZİRVEDE
Alt 14.11.2007, 17:35   #24
FurkaN
Usta Yiğido

FurkaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

525 Mesajına 1.026 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1046 FurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer Anblick
Standart -->: BÜLENT UYGUN ZİRVEDE

Takım zirvede haliyle Bülent hoca da zirvede olacak... Takımı oyuncularla birlikte O çıkardı buralara...
Alt 15.11.2007, 08:42   #25
ceza_tolga_rep
YASAKLI ÜYE

ceza_tolga_rep - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

117 Mesajına 179 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISIceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISIceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISI
Standart Uygun adım marş!

SÜPER LİG'İN SÜRPRİZ EKİBİ SİVASSPOR'UN TEKNİK DİREKTÖRÜ, HER ŞEYİ MİLLİYET'LE KONUŞTU

Stadımız 15 bin kişilik, ama 150 taraftarımız var. Yani tezahürat yapabilenler o kadar. Yapılması gerekenler için bildiri dağıttık, minder olarak kullandılar". "Kentte yaşananlar nedeniyle, kimse 'Sivaslıyım' demiyor, ilçelerini söylüyordu. Şimdi takım sayesinde büyük gurur içinde 'Sivaslıyım" diyorlar". "Liderle aynı puandayız, ama herkes üç büyük arasındaki puan farkını konuşuyor. Kızmıyorum. Çünkü bizimle ilgilenmedikleri için üzerimizde baskı yok"

HALİL ÖZER

Futbolun yükselen değeri Bülent Uygun, taze ve yepyeni beyin olarak ortaya çıktı. Yapamaz dediler yaptı, Sivas'tan bir şey olmaz dediler oldu. Ondan hoca olmaz diye konuştular, en iyisini yapıyor.
Anadolu'nun göbeğinde 500 bin nüfuslu Sivas'ın kırmızı-beyaz renklerini herkesin aklına kazıttı. Mehmet Yıldız, Abdurrahman, Yasin, Sedat gibi yepyeni yıldızları sundu futbol dünyasına. Türkiye'nin en iyi forveti Mehmet Yıldız-Balili ikilisini yarattı. Yenildi, yine de alkışlandı.
Bülent'le Nişantaşı'nda buluştuk. Sivas adı geçince gözleri parlıyor. Ama asıl mekanı Bursa. Çoluk çocuk orada. Uludağ eteklerinde yeni bir ev almış. Kendisi Sivas'ta tesislerde kalıyor.
Laf hep lafı açtı. Ancak gördük ki, Bülent Uygun'la futbolun dışında da konuşulacak çok konu var. Önce tesisleşmeden söze girdi:

Ay - yıldız yapamadık
"Bu kulübün tesisi yoktu. Antrenman yapacak alan bulamıyorduk. Karayolları tesislerinin sahasında çalışıyorduk. Ama şimdi farklı. Sayın Abdüllatif Şener'in katkılarıyla Türkiye'nin en iyi 5'inin arasına girecek tesis kazandık".
Ardından Sivaslı taraftarlar ile ilginç öyküler anlattı. Ama hepsini çok seviyor ve asıl hedefi o Sivaslıları mutlu etmek:
"Stadımız 15 bin kişilik. Ama bunun sadece 150'si taraftar. Yani şarkı söyleyip, tezahürat yapabilenler o kadar. Stada gelen Yüzde 90'nın da takım forması yok. Şehrin alım gücü düşük. Bu ülkede 6 milyon Sivaslı var. 500 bini Sivas'ta yaşıyor. Ama tribünde 150 taraftar. Gerisi seyirci. Tabi avantajları da var. Geçen sene Kayserispor, bizi 5-0 yendi alkışlarla uğurladılar. Yiğitçe davranıyorlar.
15 bin kişinin şarkı-türkü söylemesi, slogan atması, neler yapması gerektiğini öğretmek için uğraştık. Bunun için talimatlar bastırdık, dağıttık. Ama olmadı. Ya o talimatları minder yaptılar, ya da 'Bunlar çok uzun' diyerek uğraşmadılar. Geçen maçta kırmızı-beyaz kartonlar dağıttık. Amacımız tribünde ay-yıldız yapmaktı. O da olmadı. O ay-yıldız bir türlü çıkmadı. Biri kaldırdı, diğeri kaldırmadı. Bunlarla uğraşmıyorlar. Geliyorlar, maçlarını izliyorlar, maç bitince alkışlayıp gidiyorlar. Ve bizi çok seviyorlar.
Sivas'ta geçmişte hiç de hoş olmayan olaylar yaşandı. O yüzden Sivaslı, ben Sivaslıyım demiyordu. İlçelerini söylüyordu. Kangallıyım, İmranlıyım diyordu. Şimdi ise takım sayesinde Sivaslıyım diyebiliyorlar. Hem de gurur içinde. Hatta üç büyükleri tutanlar bile önce Sivaslıyım diyor, sonra diğerlerini söylüyor. Ama şu var. Kentte Sivas'tan sonra en çok taraftarı olan takım Trabzonspor".
Bülent hoca kentin sorunlarından kendisini soyutlamıyor. Sadece bu mu? Hayır. Ekmek yediği futbol mesleğine de kendini adamış:
"Örneğin Antalya Kadriye'de 100 dönümlük bir arsa var. Bu arsada futbolcu huzurevi yapılması için çaba harcıyorum. Ne futbolcular biliyorum, ne haldeler. Futbolcu hayatını güzelleştirmek için herşeyi yapacağım. Gerekirse federasyon başkanı olurum, gerekirse bakan bile olurum. Ölümden korkmam. Allah bana bir beyin vermiş. Bu beyni insanlık için kullanmazsam suç işlemiş olurum".

Sabit gelir şart
Bülent hocanın kendilerini ligde yok sayanlara da söyleyecek bir iki sözü var:
"Hedef durumunda değilim. Yani beni yok sayıyorlar. Liderle aynı puandayız, ama hep Galatasaray'ın, Beşiktaş ve Fenerbahçe ile arasındaki fark konuşuluyor. Sakın ola buna kızdığımızı düşünmeyin. Hiç kızmıyorum. Çünkü bizimle ilgilenmiyorlar. Üstümüzde baskı yok anlayacağınız. Böyle devam etsin".
Peki Sivas nasıl şampiyon olur? Uygun bunun şartlarını şöyle açıklıyor.
"1- Sabit gelir, 2-Taraftar, 3-Futbolcu izleme komitesi, 4-Medya ve lobi. Bunlar öyle kolay işler değil. Ama Anadolu'da yapabilecek kulüpler var. Başta Bursaspor, Konyaspor, Ankaraspor ve Denizlispor. Sabit gelir en önemlisi. Biz de bu plan içinde çalışıyoruz. Sivasspor olarak kente benzinci, plaza, alışveriş merkezi, yüzme havuzları, spor salonları, tenis kortları yapmak için uğraşıyoruz. Tüm gelirler kulübün olacak. Örneğin Mehmet'i 5 milyon dolara sattık diyelim. Bunun dört milyon dolarını bu işler için harcarız. Geri kalan 1 milyon dolara Mehmet'in yerine iki oyuncu alırım.".
Anlayacağınız Bülent Uygun dobra dobra konuşan bir insan. Hedefleri, idealleri olan bir hoca. Tabi ki, bu işten en çok kazanan Türk futbolu olacak. Ama en büyük ikramiyeyi Sivas alacak.

"Ben generalim!"

Halil Özer'e ilginç açıklamalar yapan Bülent Uygun, "Benim için 'Ondan antrenör olmaz diyorlar. Oysa futbol hayatım boyunca olaya hep antrenör gözüyle baktım. Osieck'in gözüyle baktım, Parreira'nın gözüyle baktım. Fatih Terim'in gözüyle baktım. Hep onlardan bir şeyler aldım. Benim takımım bir ordudur. Ben de onların generalleriyim" ifadesini kullandı.

Uzaydan takip !

"Sivas'ta futbolcu için sosyal olanaklar yok. Ben öğrenmek için Sivas'ta ne kadar bar, pavyon, varsa, heryeri dolaştım. Ama futbolcunun takılacağı yerler bulamadım. O yüzden rahatız.
İki yol kalıyor. Ya arkadaşlarını, uçakla Sivas'a getirecekler ki, bu çok zor. Havalimanına iner inmez haberim olur. Diğeri de içki satan yerler. Ama bu yerlerin tümünde benim telefonum var.
Örneğin bir futbolcu maçtan önce gitti, 5 şişe bira aldı. O dükkanın sahibi çocuk kapıdan çıkar çıkmaz beni arar. Ben de futbolcuyu ararım. 'Bak evinde şu anda 5 bira var. Şimdi birini iç, diğerlerini dolaba koy. Maçtan sonra bereber içeriz' diyorum. Futbolcular bu duruma çok şaşırır. 'Abi bizi uzaydan mı izliyorsun' derler".

Hakeme tekme !

"Hakemlik Türkiye'de çok zor. Bazı yanlışlar var. Örneğin hakemleri, hakem hocaları çalıştırıyor. Neden? Hakem hocası ne anlar? Bırakın antrenörler çalıştırsın. Bir de profesyonel olacaklar. O zaman sadece hakemliği düşünecekler. Galatasaray maçında, Ankarasporlu Hürriyet Lincoln'e uçan tekme attı. Ama hakem bir şey yapmadı. O hakemi ertesi gün alacaksın karşına. Aynı tekmeyi vuracaksın. 'Acıdı mı?' diye soracaksın. 'Evet' diyecek. Sen de 'Lincoln'ün de acıdı' yanıtını vereceksin. Bakalım bir daha kayıtsız kalabiliyor mu?".

"Mehmet oynar"

"Biz ne oyuncular gördük. Büyük takımlarda oynar dediler, dolarları aldılar. Sonra da kaybolup gittiler. Mehmet Yıldız her takımda oynar. Fenerbahçe tek forvetle oynuyor. O tek forvet çok rahat Mehmet Yıldız olabilir. Beşiktaş'ta Bobo'nun yanında oynar, Galatasaray'da da Nonda'nın yanında. Niye satıyorsun diyorlar. Kendimi değil, Sivas'ı düşünmek zorundayım. Ama alternatiflerimiz hazır. Bu takımda ben dahil herkesin alternatifi var. Sadece renklerin, başkanın, taraftarın yok."

Sağlam ve Zico

"Türk futbolunda üzüntüyü ve sevinci arkada bırakamıyoruz. Beşiktaş bu yüzden çok etkilendi. Eğer bizim maça, PAF takımı ile çıksaydı, çok üzülürdük. Biz de rencide olacaktık. Her gün Ertuğrul Sağlam'a dua ediyorum başarılı olsun diye. Eğer o başarılı olursa, bizlerin de büyük takımlar için önü açılacak. Zico'nun korkak olduğunu düşünmüyorum. Teknik direktörlük tecrübesi benden fazla değil. Ama hergün üstüne birşeyler koyuyor. Bana göre çok başarılı ve daha da başarılı olacak".

Türbülans sistemi

"Bizim futbol sistemimiz türbülans. Ama kesinlikle bu sistemin ne olduğunu açıklamayacağım. Ama bu türbülans sayesinde hiçbir zaman formdan düşmeyiz. Yenilmez miyiz, elbette yeniliriz. Milan değilim ki. Takımda bir düşüş olacaksa, bunu milli maç aralarına getiriyoruz. Ayrıca hiçbir zaman şampiyon olacağız demedim. Hedefimiz UEFA'ya katılmak diye söz ediyoruz. Her antrenmanımız farklıdır. Antrenman sonrasında her futbolcu 20'şer dakika eksikliklerini çalışır. Bu eksikler bilgisayarda kayıtlı".
ceza_tolga_rep isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
-->: Uygun adım marş!
Alt 15.11.2007, 09:13   #26
yigidolar06
Usta Yiğido

yigidolar06 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.086 Mesajına 2.733 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1021 yigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart -->: Uygun adım marş!

Ağzına sağlık hocam sizlerin sayesinde gururla dolaşıyoruz. Şu birayı ikiye çıkarsalar hocam her maçı farklı alırız(şaka)
Alt 15.11.2007, 10:44   #27
Ss--58--Ss
YASAKLI ÜYE

42 Mesajına 63 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Ss--58--Ss ist jedem bekanntSs--58--Ss ist jedem bekanntSs--58--Ss ist jedem bekanntSs--58--Ss ist jedem bekanntSs--58--Ss ist jedem bekanntSs--58--Ss ist jedem bekannt
Pfeil --->: Uygun adım marş!

helal olsun bülent hocam her zaman yanınızdayıx.
Ss--58--Ss isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
--->: Uygun adım marş!
Alt 15.11.2007, 11:23   #28
talha58
Usta Yiğido

talha58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

221 Mesajına 462 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 947 talha58 COK SEVILEN BIR KISItalha58 COK SEVILEN BIR KISItalha58 COK SEVILEN BIR KISItalha58 COK SEVILEN BIR KISI
Standart --->: Uygun adım marş!

Alıntı:
ceza_tolga_rep Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Stadımız 15 bin kişilik, ama 150 taraftarımız var.

Stada gelen Yüzde 90'nın da takım forması yok. Bu ülkede 6 milyon Sivaslı var. 500 bini Sivas'ta yaşıyor. Ama tribünde 150 taraftar.

Geçen maçta kırmızı-beyaz kartonlar dağıttık. Amacımız tribünde ay-yıldız yapmaktı. O da olmadı.

Kentte Sivas'tan sonra en çok taraftarı olan takım Trabzonspor".
Sivasspor olarak kente benzinci, plaza, alışveriş merkezi, yüzme havuzları, spor salonları, tenis kortları yapmak için uğraşıyoruz.

Örneğin Mehmet'i 5 milyon dolara sattık diyelim. Bunun dört milyon dolarını bu işler için harcarız. Geri kalan 1 milyon dolara Mehmet'in yerine iki oyuncu alırım."

Örneğin bir futbolcu maçtan önce gitti, 5 şişe bira aldı. O dükkanın sahibi çocuk kapıdan çıkar çıkmaz beni arar. Ben de futbolcuyu ararım. 'Bak evinde şu anda 5 bira var. Şimdi birini iç, diğerlerini dolaba koy. Maçtan sonra bereber içeriz' diyorum. Futbolcular bu duruma çok şaşırır. 'Abi bizi uzaydan mı izliyorsun' derler".

Galatasaray maçında, Ankarasporlu Hürriyet Lincoln'e uçan tekme attı. Ama hakem bir şey yapmadı. O hakemi ertesi gün alacaksın karşına. Aynı tekmeyi vuracaksın. 'Acıdı mı?' diye soracaksın. 'Evet' diyecek. Sen de 'Lincoln'ün de acıdı' yanıtını vereceksin. Bakalım bir daha kayıtsız kalabiliyor mu?".

"Bizim futbol sistemimiz türbülans.Takımda bir düşüş olacaksa, bunu milli maç aralarına getiriyoruz.
En çok bunlar dikkatimi çekti. Özellikle takımın şehre geri dönüşüm yapması noktasında projelerin olduğunu duymak çok güzel.
talha58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 16.11.2007, 18:34   #29
blacksky
Yiğido

blacksky - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

139 Mesajına 267 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 blacksky isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Bulent Uygun sadece Sivasspor icin degil, Sivas sehri icinde bir kazanc,umarim bu projeleri hayata gecirir ve sonrasinda arzuladigi her basariya ulasir.
blacksky isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
-->: BÜLENT UYGUN ZİRVEDE
Alt 16.11.2007, 23:02   #30
yigido_bekir
Yiğido

yigido_bekir - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 717 yigido_bekir Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart -->: BÜLENT UYGUN ZİRVEDE

yakısır hocama daha ıyılerıne layık
SİVASSPORѕuz уα$α∂ıqıмız
zαмαη öℓüяüz..!
yigido_bekir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
bülent, uygun, zİrvede