Sivasspor'u uçuran adam ***Musa Aydın***
Kayserispor maçının 83. dakikasında sahneye çıktı... Öyle bir şut attı ki, Kayserisporlular baka kaldı...
27.11.2007
Kayserispor maçının 83. dakikasında sahneye çıktı... Öyle bir şut attı ki, Kayserisporlular baka kaldı... Yiğidolar ise resmen coştu. Çünkü bu golle Sivasspor, liderliğe yükseliyordu... Daha önce de 9. haftada Manisaspor, karşısında alınan 1-0’lık galibiyette attığı golle takımını zirveye taşıyan Musa Aydın, gol sonrasında büyük mutluluk yaşadığını söyledi. Genç futbolcu, “İnanılmaz çekişmeli bir maç oldu. Top bir onların kalesindeydi, bir bizim kalede. Kayserispor da bizim gibi futbolun kalitesini yükselten bir takım. Gol atmak benim için önemliydi. Bunu başardığım için gerçekten çok mutlu oldum. Ancak bizim en büyük özelliğimiz, takım olarak ortaya koyduğumuz mücedele. Haftalardır sakatlıkları nedeniyle bazı arkadaşlarımız aramızda bulunmuyordu. Buna rağmen kendimizi hiç eksikmiş gibi hissetmedik. Takım içinde müthiş bir dostluk ortamının bulunması nedeniyle, Sivasspor için herkes terinin son damlasına kadar herşeyini ortaya koyuyor. Hocamızın da dediği gibi bizim en büyük özelliğimiz de bu. Kayseri’ye attığım golü yeni doğan kızım Ceylin’e armağan ediyorum” ifadelerini kullandı.
|