Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar > Yiğidoların Dayanışma Formu

Yiğidoların Dayanışma Formu Bu Bölümü Yiğidolar Olarak Tanişma Ve Dayanişma Gücümüzü Geliştirmek Için Kullanalim.

Seçenekler Arama Stil

-->: Yardım Kanpanyası Başlıyor
Alt 25.12.2007, 02:35   #21
Thai
Tecrübeli Yiğido

89 Mesajına 177 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 761 Thai FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart -->: Yardım Kanpanyası Başlıyor

Hakan Can da ne garip bir durum ki Türkcell Süper Liginin lideri yardım kampanyası düzenliyor ayakta kalmak için dedi. Haklı olduğu yönler var tabiki ama burada forumlarda özellikle BÜYÜK OLMAK İÇİN GEREKENLER isimli topicte belirttiğim gibi bazı organizasyonların yapılması da gerekiyordu. Yönetim Kurulunun bu noktaları gözardı ettiğini daha doğrusu gözden kaçırdığını belirtmem gerekiyor. Yapılması gerekenler:

1. Acilen bir SMS kampanyası başlatılmalı
2. Medya İletişim Kurulu kurulmalı ve yerel basın-ulusal basın ile iletişime geçilmeli, sivasspor ile ilgili haberler internet sitesinden çok hızlı şekilde ulaşılabilmeli. sivasspor.com 36 bin üyeye sahipse resmi site 100000 bin üye olmalı
3. Sponsor Kurulu acilen kurulup mevcut antlaşmalar revize edilmeli, yeni ve güçlü sponsorlar bulunmalı. Kimsenin gelmesini beklemeden gerekirse ayaklarına kadar gitmeli.
4. Tescilli ürünler konusunda acilen komisyon kurulup Fenerium örneği referans alınarak ürünler piyasaya sürülmeli, 2 kalitede(ucuz ve pahalı) ürün gamı oluşturulmalı,
5. Akil Adamlar kurulu oluşturulmalı, Sivas için düşünenen erdemli-bilgili-birikimli insanlara kucak açılmalı, onore edilmeli ve onların fikirleri alınmalı.Yönetim kuruluna danışmanlık yapacak tamamen gönüllü olacak bu kurulda olacak burda ismini yazmayacağım çok sayıda insanımız mevcuttur.
6. Avrupada ve ülkemizin birçok yerinde yaşayan Sivaslılar la ilgili çalışma başlatılmalı, onlara ulaşılmalı ve alınabilecek destrekler planlanmalı ( Taraftar komisyonu)

gecenin bu vaktinde bu kadar yazabildim. Dediğim gibi acilen komisyonlar ve kurullar kurulmalı, yönetim kurulu üzerindeki yük dağıtılmalı, yoksa BÜYÜK OLMAK İÇİN GEREKEN fırsat kaçacak ve Allah korusun göztepe,eskişehir,kayseri,ante p gibi kötü örneklere benzeyeceğiz.....

ilk iş SMS olacak sanırım, hadi bismillah.......
Thai isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: Yardım Kanpanyası Başlıyor
Alt 25.12.2007, 02:40   #22
duman58
Yiğido

duman58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

68 Mesajına 139 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 duman58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart --->: Yardım Kanpanyası Başlıyor

SIVAS'lilar sunu cok iyi bilmelidir bu kampanya (insaallah yapilacak) 1.5 sene once gs nin yaptigi veya baska yapilan kampanyalarla karistirilmamali cunku SIVASSPOR'a yapilacak yardimlar parayi cebin birinden alip otekine koymak demektir cunku SIVASSPOR'un kalkinmasi demek SIVAS'in kalkinmasi ve SIVAS'in kalkinmasi demek SIVAS'linin kalkinmasi demektir lutfen bunu baska kampanyalarla karistirmayalim
duman58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.12.2007, 03:24   #23
Hakan58
Yeni Yiğido

Hakan58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Hakan58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

7 Milyon 134 Bin Sivasli = 7 Milyon 134 Bin Euro demektir
Sivassporumuzun bu maddi yardima ihtiyaci var, herkes 1 Euro verse 7 Milyon euro yapar, bu parayla 2-3 kaliteli transfer yapabiliriz, ve Sivassporumuzun önü acilir.
Hakan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.12.2007, 03:38   #24
revenge58
Yiğido

revenge58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

37 Mesajına 55 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 revenge58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

başlasın artık yardım kampanyası
Alt 25.12.2007, 03:54   #25
yigido Atilla
Usta Yiğido

yigido Atilla - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

179 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 872 yigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOKyigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOK

Sivassporun en büyük Eksigi organize ve Reklamini yapamamak !! Bu islerden anlayan birini baskan Mecnun Odyakmazin görevlendirmesi sart !!!! Sivassporun ürünlerini yurtdisina internet araciligi ile en kolay yoldan aliciya nasil sunarim, örnegin SMS bir gelisme varmi bilgim yok. Sitede 1967 genc taraftarlar dernegine Kombine kampanyasi baslatmisti verilen yanlis Adres yüzünden gönderdigim 2.. kombine ücreti Dernegin banka hesabina 42 gün sonra ulasti ... onun icin Düzgün bir banka havale dekontu siteye örnek olarak konmali ki yardim yerine cabuk gitsin .... Cok seymi istiyoruz.....

Alt 25.12.2007, 08:12   #26
tugcin
Acemi Yiğido

tugcin - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

15 Mesajına 33 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 tugcin isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Evettt nihayet beklenen oldu ve ciddi bir kampanya başlatılıyor. Şimdi hakiki Sivaslı ve Sivassporluları görelim bakalım. Ne kadar Sivaslı ve Sivassporlu varmış? Mehmet Yıldız'ı sattırmayacak bir mali kaynak temin edilebilirse bu kampanydan ki edilebilir o zaman zirve takibimiz ve şampiyonluk iddiamız devam edecektir.
Alt 25.12.2007, 08:16   #27
tugcin
Acemi Yiğido

tugcin - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

15 Mesajına 33 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 tugcin isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

3 ayaklı bir kampanya ve organizasyon olacağını belirtti sayın Ünsal. Kampanya Yarın kamuoyuna büyük ihtimalle Şansal Büyüka önderliğinde duyurulacak. İlgili detaylar paylaşılacak. Daha sonra İstanbul'da Sivaslı işadamlarıyla (Kale Kilit de dahil buna) yemek tertip edilecek ve durum onlara da anlatılıp fedakarlık istenecek. Sivas'daki sivil toplum örgütleri ve odaların başını çektiği kesimlerin katılacağı yerel bir kampanya ile devam edilecek ve Türkiye genelinde en önemlisi de Avrupa ve Amerika'daki hemşehrilemize de hitap eden uluslararası bir siyaset ile kampanyanın boyutu genişletilecek.
Alt 25.12.2007, 12:33   #28
spainloco
Yiğido

spainloco - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

77 Mesajına 127 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 spainloco isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart --->: Sivasımız İçin Sms Atarmısınız?

benceee sivas değil anadolu smslere hucum edecek.

Şimdi Moda AnaDolu!!
spainloco isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: Sivasımız İçin Sms Atarmısınız?
Alt 25.12.2007, 12:40   #29
falcon58
Acemi Yiğido

falcon58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

45 Mesajına 75 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 falcon58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart --->: Sivasımız İçin Sms Atarmısınız?

COK SUPER BİR FİKİR.BİR AN ONCE UYGULAMAYA KONULURSA SİVASIMIZA DESTEK OLURUZ...BU BASARIDA EMEGİ GECEN HERKESE TESEKKURLER...HER ZAMAN DESTEK SUREKLİ DESTEK...
falcon58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: -->: Yardım Kanpanyası Başlıyor
Alt 25.12.2007, 12:56   #30
Harput0658
Usta Yiğido

Harput0658 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

371 Mesajına 795 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 818 Harput0658 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: -->: Yardım Kanpanyası Başlıyor

Çok güzel tespitlerin ve önerilerin var. Yönetimin de bunun benzeri düşünceleri olduğuna eminim, ama bu adımlar erken hayata geçirilmeldir.

Alıntı:
Thai Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Hakan Can da ne garip bir durum ki Türkcell Süper Liginin lideri yardım kampanyası düzenliyor ayakta kalmak için dedi. Haklı olduğu yönler var tabiki ama burada forumlarda özellikle BÜYÜK OLMAK İÇİN GEREKENLER isimli topicte belirttiğim gibi bazı organizasyonların yapılması da gerekiyordu. Yönetim Kurulunun bu noktaları gözardı ettiğini daha doğrusu gözden kaçırdığını belirtmem gerekiyor. Yapılması gerekenler:

1. Acilen bir SMS kampanyası başlatılmalı
2. Medya İletişim Kurulu kurulmalı ve yerel basın-ulusal basın ile iletişime geçilmeli, sivasspor ile ilgili haberler internet sitesinden çok hızlı şekilde ulaşılabilmeli. sivasspor.com 36 bin üyeye sahipse resmi site 100000 bin üye olmalı
3. Sponsor Kurulu acilen kurulup mevcut antlaşmalar revize edilmeli, yeni ve güçlü sponsorlar bulunmalı. Kimsenin gelmesini beklemeden gerekirse ayaklarına kadar gitmeli.
4. Tescilli ürünler konusunda acilen komisyon kurulup Fenerium örneği referans alınarak ürünler piyasaya sürülmeli, 2 kalitede(ucuz ve pahalı) ürün gamı oluşturulmalı,
5. Akil Adamlar kurulu oluşturulmalı, Sivas için düşünenen erdemli-bilgili-birikimli insanlara kucak açılmalı, onore edilmeli ve onların fikirleri alınmalı.Yönetim kuruluna danışmanlık yapacak tamamen gönüllü olacak bu kurulda olacak burda ismini yazmayacağım çok sayıda insanımız mevcuttur.
6. Avrupada ve ülkemizin birçok yerinde yaşayan Sivaslılar la ilgili çalışma başlatılmalı, onlara ulaşılmalı ve alınabilecek destrekler planlanmalı ( Taraftar komisyonu)

gecenin bu vaktinde bu kadar yazabildim. Dediğim gibi acilen komisyonlar ve kurullar kurulmalı, yönetim kurulu üzerindeki yük dağıtılmalı, yoksa BÜYÜK OLMAK İÇİN GEREKEN fırsat kaçacak ve Allah korusun göztepe,eskişehir,kayseri,ante p gibi kötü örneklere benzeyeceğiz.....

ilk iş SMS olacak sanırım, hadi bismillah.......
Harput0658 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla