-->: SEZER BADUR
Fenerbahçe'ye Kadir Gecesi'nde gol atacağım içime doğmuştu
Geçen hafta Süper Lig'de Fenerbahçe'ye attığı golle ve yaptığı asistle galibiyetin mimarı olan gurbetçi futbolcu Sezer Badur, Sarı-Lacivertli takıma Kadir Gecesi'nde gol atacağının daha önce içine doğduğunu söyledi.
Ramazan Bayramı tatili için Berlin'e ailesinin yanına gelen 24 yaşındaki orta saha oyuncusu, "Fenerbahçe'ye attığım gol benim için çok büyük önem taşıyor. Kadir Gecesi'nde gol atacağım bir hafta öncesinden içime doğmuştu. Forma numaram 26 ve o gün 26 Eylül'dü." dedi. Fenerbahçe gibi güçlü bir ekibi tarihlerinde ilk kez yenmenin gururunu yaşadıklarını belirten gurbetçi futbolcu, bu sezon geçen yılki başarılarından daha iyi bir derece yapacaklarına inandıklarını ifade etti. Sivasspor gibi köklü bir kulüpte oynamaktan çok büyük mutluluk duyduğunu ve bu sebeple sözleşmesini 2011'e kadar uzattığını belirten Sezer Badur, "Sivasspor'da oynamaktan dolayı çok mutluyum. Geçen hafta sözleşmemi uzatmam için yapılan teklifi hemen kabul ettim. Bu yıl bitecek olan sözleşmemi 2011'e kadar uzattım. Sivassporla daha büyük başarılara imza atmak istiyorum." şeklinde konuştu. Bülent Uygun gibi başarılı bir antrenörle çalışmanın kendisi için büyük bir şans olduğunu aktaran Sezer, başarılarında genç çalıştırıcının çok büyük rolü olduğunu aktararak, "Bülent hocayla çalışmak benim için büyük bir şans. Ondan çok şeyler öğreniyorum. Futbolumu daha da geliştiriyorum. Takımda çok güzel bir arkadaşlık ortamı var. Herkes birbirine saygı gösteriyor. Başarı da buradan geliyor sanırım." diye konuştu. En büyük hayalinin önce Türk Milli Takımı, sonra da üç büyüklerden birinde oynamak olduğunu kaydeden başarılı oyuncu, "Biraz daha futbolumu geliştirip Galatasaray veya Fenerbahçe'de futbol yaşantımı sürdürmek isterim. Tabiî ki en büyük hayalim büyük bir takımda oynamak. Bu arada Milli Takım da hedeflerim arasında. Türkiye ligi dışında ise İtalya veya İngiltere liglerinde top koşturmak isterim." dedi.
Avrupa futboluna yakın zamanda Almanya'da yetişen Türk kökenli futbolcuların damgasını vuracağını da dile getiren Sezer, "Werder Bremen'de Mesut Özil, Stuttgart'ta Serdar Taşçı gibi birçok başarılı Türk kökenli futbolcu kendini kanıtladı. Özellikle Berlin ve Almanya'nın diğer şehirlerinde genç takımlarda oynayan onlarca genç var. Gelecekte Avrupa futboluna Türk kökenli oyuncular yön verecek. Bundan eminim." değerlendirmesini yaptı.
sezer de olsan mehmet de olsan balili de olsan farketmez..eğer senin deyiminle 3 büyüklerde(!) değil de sivassporda oynuyorsan demek ki büyük topçu değilsin sezer efendi..bu istanbulda oynama hayalini de kendine sakla..dışarı vurma da bari biz rezil olmayalım..
selçuk inanın şu lafı ders olsun." manisaspordayken büyük takıma gitme hedefim vardı..Artık böyle bir hayalim yok,çünkü trabzonspordayım"..
selçuk kadar yüreğiniz yoksa ,sivasa saygınız yoksa birşey diyemem..