EVET KENELER ASLINDA BUNUN ISMI GENE AMA BIZ KENE DIYORUZ
TOKAT CIVARINDA BULUNAN VE TEHLIKELI OLMAYA BASLAYAN KENELER SİVAS TA BIZIM GUNDEMIMIZ OLDU AGZIMIZDAN KENE KELIMESI DUSMUYOR HELEKİ DEPLASMAN YOLCULUGUNDA RAP Çİ ARİF İN DİLİNDEN HIC DUSMUYOR SEBAAATTIN ABIII KENE BOGAZINDA MOLA VEREEEK SEBAATTIN ABİİİİ SAA CEKTE KENE KIRDIRAAK DIYE BAGRIYO SEBATTIN ABIYE
kım bu keneler nerden geldıler nereye gıderler ??????????????
Arifin Keneler diye yapmış oldugu Beste Umarım Adresine Ulaşmıstır!
Kan emici Keneler Artık Karantina altındadır. Kimseye Zarar verecek Güçleri Kalmamıştır .
anlayana Gider.......................
ABİ SENIN NEDEMEK ISTEDIGINI ANLADIM O KENELER İÇİN DAHA ETKİLİ Bİ İLAÇ ARIYORUZ...
Arifin Keneler diye yapmış oldugu Beste Umarım Adresine Ulaşmıstır!
Kan emici Keneler Artık Karantina altındadır. Kimseye Zarar verecek Güçleri Kalmamıştır .
anlayana Gider.......................
KONU DAĞILDI AMA BİZEDE SÖZ HAKKI DÜŞTÜ...KENELER KARANTİNA ALTINDA..FAZLA BİR YERE KIPIRDAYAMAZLAR...ZATEN KENELER KÜÇÜK AMA MİDE BULANDIRIR...AMA MİDEMİZİN BOZULMAMASI İÇİNDE BAZI ÖNLEMLER ŞART...VE ALINDI DA ..
KONU DAĞILDI AMA BİZEDE SÖZ HAKKI DÜŞTÜ...KENELER KARANTİNA ALTINDA..FAZLA BİR YERE KIPIRDAYAMAZLAR...ZATEN KENELER KÜÇÜK AMA MİDE BULANDIRIR...AMA MİDEMİZİN BOZULMAMASI İÇİNDE BAZI ÖNLEMLER ŞART...VE ALINDI DA ..
hayırlısı bakalım bu keneler biryerden delik bulup tekrar tünemesin
kenelere iyi dawranın onları kırmayın benim selamımı söyleyin onlar size bişey yapmazlar :=))))
yaww keşke şu kronlama işini koyunlarda yapsaydım bende degişiklik olsun diye keneleri çogalttım başımıza bela oldu şimdi antikene iksiri üzerinde çalışıyorum bu sorun kısa bir süre içerisinde bitecek ya keneler bitecek ya insanlar bitecek hade bakalım :=)))
KENE PAPUCU YARIM ÇIK DIŞARIYA OYNAYALIM :=)))))
kenelere iyi dawranın onları kırmayın benim selamımı söyleyin onlar size bişey yapmazlar :=))))
yaww keşke şu kronlama işini koyunlarda yapsaydım bende degişiklik olsun diye keneleri çogalttım başımıza bela oldu şimdi antikene iksiri üzerinde çalışıyorum bu sorun kısa bir süre içerisinde bitecek ya keneler bitecek ya insanlar bitecek hade bakalım :=)))
KENE PAPUCU YARIM ÇIK DIŞARIYA OYNAYALIM :=)))))