birde bulent hoca cıkıp ılk hafta cıkan olaylarda taraftarı beddua degıl dua ettı dıyor.
ne duası ya adamlar heryerde agladı zırladı SİVAS kumeye dıye bagırdı uefadan ettık dıye kıclarına kına yaktılar buyukmus dogru buyukler o kıca SİVASın yuzolcumu kdar kına yakılır rum takımları hersene dove dove buyuttu.
Trabzonspor'a bizde tesekkurlerimizi sunuyoruz benim sahsen cok sevdigim trabzonlu ve aslanlar gibi kendi takimini gercek taraftar gibi tutan dostlarim var ve ben inaniyorumki kendini bilen Trabzonlularin SIVAS'lilarla hic bir problemi yok o yuzden saygideger SIVASLI hemserilerim uc bes tane kendini bilmezin yuzunden butun Trabzonlulara ocu gozuyle bakmayalim hepimiz biliyoruzki biz bu sitede nice SIVAS'liyim deyip kendi takimi sampiyonluga oynarken ISTANBUL taraftarligi yapanlarida cok gorduk bunun icin Trabzonlulara bence birazda saygi duymak gerekir cunku adamlar en azindan kendi takimi icin birseyler yapmaya calisiyorlar.
Bende bunu demek istiyorum.Birçok Trabzon'lu arkadaşım var ve hepsi şeker gibi insanlardır.Az çok Tokat'ta karadeniz ilidir.O kötü lafları üstüme almayacağım şahsen.
birde bulent hoca cıkıp ılk hafta cıkan olaylarda taraftarı beddua degıl dua ettı dıyor.
ne duası ya adamlar heryerde agladı zırladı SİVAS kumeye dıye bagırdı uefadan ettık dıye kıclarına kına yaktılar buyukmus dogru buyukler o kıca SİVASın yuzolcumu kdar kına yakılır rum takımları hersene dove dove buyuttu.
ortak yakışmadı bir sivaslıya bu sözler kutlama mesajı atmış adamlar ne güzel sevineceğin yerde neler diyosun
TRABZON SADEC KAMUOYUNU GÖSTERİŞ YAPMAK İÇİN TSK EDİYOR . TRABZONLULARIN HİÇ BİR LAFINA İNANMIYACAKSIN ONLAR ANADOLUDAN TEK SAMPİYONLARININ KENDİLERİNİN OLMASINI BAŞKA HİÇ BİR TAKIMIN ŞAMPİYON OLAMSINI İSTEMİYOR.
Bu Konuda masteraydin'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...