Yasir geçen yıllarda taraftara saç baş yoldurdu, tam bu sene iyi oynamaya başladı derken sakatlandı. Sivasspor kulübü onu iyi kötü hiçbir zamanında yalnız bırakmadı. Şimdi eğer havaya girip burayı beğenmemezlik ediyorsa güle güle...
Herkes bir şekilde layığını bulur.
Musa Kuş geçen yıl böyle yapmıştı. Bir kuş gitti onun yerine nice aslan parçaları geldi.
Sen bilirsin Yasircim, ya Yiğido kalırsın şanına şan katarsın ya da üç kuruş uğruna gider kulübede yatarsın!
Yasir geçen yıllarda taraftara saç baş yoldurdu, tam bu sene iyi oynamaya başladı derken sakatlandı. Sivasspor kulübü onu iyi kötü hiçbir zamanında yalnız bırakmadı. Şimdi eğer havaya girip burayı beğenmemezlik ediyorsa güle güle...
Herkes bir şekilde layığını bulur.
Musa Kuş geçen yıl böyle yapmıştı. Bir kuş gitti onun yerine nice aslan parçaları geldi.
Sen bilirsin Yasircim, ya Yiğido kalırsın şanına şan katarsın ya da üç kuruş uğruna gider kulübede yatarsın!
Bu sitede en çok eleştirilen futbolcuların başında geliyordu fakat ben onu hep destekledim lakin eğer gitmek istiyorsa güle güle yolu sonuna kadar açık o bölgede Uğur Yıldırım gibi bir dünya starımız var bizim...
ya arkadaşlar saçmalamayın lütfen yasirin ne katkısı ne emeği olduya eğer ortada emek konusu varsa onu sivasspor kendisine yapmıştır.yasir sivassporun sayesinde yasirdir.giderse gitsin hiç mühim değil zaten lüzumsuz bi futbolcu onu savunan varsada gitsin kumda top oynasın bu kadar
giden gider kalan kalır bu çark yasirsizde döner dönüyorda zaten onun yerine oynuyan arkadaşlarının onu aratmadığını düşünüyorum faydasınıda hatalarınıda gördük eğerki transfer teklifleri alıp havaya girdiyse ayıp etmiştir biri gider biri gelir yinede emeği geçmiştir teşekkür ederim belkide takımdaki güzel ortamı başka yerde bulamassın üç kuruş fazlaya gitsende belkide huzur bulamassın kulübeye çekilir oturursun iyi düşün bizim için problem yok biz bu takıma gönül verdik